Ola la Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Myrkurku mroczniaku!O tak :-Di moj ...zawsze zle znowe wizyty w schronisku:-( chybaze wystarczy ze podam numer suni ...i sama ;przyjdzie:-D Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Obawo :loveu: Kruszynko :loveu: Dziś Twój wielki dzień :multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ola la napisał(a):Myrkurku mroczniaku!O tak :-Di moj ...zawsze zle znowe wizyty w schronisku:-( chybaze wystarczy ze podam numer suni ...i sama ;przyjdzie:-D Trzymaj się dzielnie kobieto szalona :biggrina: Ja teraz zmykam, ale jak wrócę wieczorkiem, to mam nadzieję, że już jakaś relacja z misji Twojej będzie :cool3: Quote
maciaszek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ola_la odbierze sunię tuż przed 17.00 albo tuż po. Zapowiedziałam ją, sunia czeka. Będzie wydana bezpłatnie :multi:. Czekamy na wieści. Quote
silke Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 WSPANIALE!!! Dla tak przerażonego psiaka to jak ratunek przed psychiczną śmiercią. :multi: Quote
ihabe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Czekamy i czekamy.......odezwij się Obawciu:multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja również na wieści jakieś liczę :cool3: Ale chyba dopiero rano cokolwiek przeczytać będzie mi dane, bo spać mi się potwornie chce :shake: Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [SIZE="4"]OBAWA juz w domku!!!! co prowda juz od godziny 18 ale troche sie zasiedzialam! wiec moze zaczne od początku...:lol: Przyjechalam po sunie wysępionym od dziadka fiacikiem .Bylam na miejscu 16.45. Poszlam z Panem pracownikiem po sunie.Oczywiscie wszyscy wiedzieli ze ja po sunke dzieki Kasi -Maciaszkowi:loveu::loveu::loveu:dziekuje! Kiedy Pan wyciagnal sunie z boksu...ta polozyla sie na wznak..i posiusiala ze strachu?:( wzielam zasiusiana bide na raczki i poszłysmy w strone samochodu. W aucie grzecnzie siedziala u TŻta na kolanach.łąsila sie slodko i ciagnela w moja strone jak zmienialam biegi:-D Przesłodka jest! Grzeczna kochana lizawka! Ciocia i kuzynek zakochali sie w małej....:)najbardziej jednak zakochal sie w niej moj TŻ :eviltong: Sunia pojadla,popila. Oczywiscie kąpanko bylo.Siersc jest w b.zlym stanie.Taki minikoltuny marwej siersci na grzbiecie.Jutro kupie jej exra szczote i sie bedziemy czesac:-D Widac ze ktos ja bil.....boi sie gwaltownych ruchow .Tzreba byc bardzo ostroznym przy niej. Moim zdaniem to pies ideal!Jest przekochana!!!!zero agresji. Strasznie tylko bojacy kurczaczek z niej...straszna rpzeszlosc za nia+ rok w schronisku... coraz smielsza jest jednak.Zaczepia do zabawy.Choc widac ze jeszcze nie ufa w pelni.Jakby nei mogla uwierzyc ze czlowiek moze byc dobry. dobrze teraz fotorelacja;) no i dziekujemy bardzo wszystkim za wsparcie finansowe i duchowe!!!!jestescie kochane!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Obawa dziekuje wam! nie zebym sie chowala..tak wyszlo:eviltong: Quote
ihabe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Hej kochana, co za wieści:loveu: Ona jest taka słodka:loveu: Ulga, ulga i jeszcze raz ulga.... to właśnie co czuję obecnie. Ulga, że Obawa już nie musi się niczego obawiać:loveu: Dziękuje za te piekne chwile, czytajac takie relacje to az serce się smieje. Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 a tu widzimy piekna atletyczna postawe suni:P ona strasznie wypina klate :-D Quote
ihabe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ola la dziekuje Ci kochana!!! Jestes cudowna:loveu: Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 ihabe o tak nasza Obawa juz niczego nie musi sie obawiac! Dzieki wieeeeelu osobom ktore wzruszyla ta mala czarna wystraszona sunieczka.:loveu::loveu::loveu: ja sie pomalutku ide kapac bo czuje sie jak zwloki:-Dchoc jak one sie czuja?:razz: Quote
maciaszek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ola_la i Ciociu Oli - bardzo, bardzo dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :multi:. Jak Obawa stoi z finansami? Ile brakuje do 100 zł? A może pora zmienić imię? Niech już niczego się nie boi! Quote
silke Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Oby się pokochali. :cool3: Cieszę się, że małe strachajło już nie jest w schronie. Ola la, sprawdź najpóźniej w poniedziałek w południe stan konta. Zlecenie przelewu złożyłam przed chwilą. Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 nie ma sprawki!toszto wszystko dla Obawki!:loveu::loveu::loveu: oj 100zl juz jest spokojnie .Zapisalam na 1 str. kto zrobil juz przelwe i ile. Silke dziekujemy za przelewik!:loveu::loveu::loveu:napisz mi moze jak bedziesz miala czas ile to bylo dokl.na pw czy tu :)odrazu zapisze. Maciaszku a 100 juz jest spokojnie i to ponad.Bedzie na nastepny miesiac sie gromadziło!:multi::multi: dziekuje tez emili2280 za przelanie 50 zl.W poniedzialek posprawdzamy wszystko na koncie. no i wlasnie kwestia imienia pozostaje... czekam na propozycje:-D ja myslalam nad Mantra,Shiva i jeszcze cus ale ja juz glowy dzis nie mam:diabloti: w ogole to mialam juz spac ale zasnac nie mooge i przypełzłam do kompa. jeszcze raz dzieki!:multi: Quote
zuzlikowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ola...cieszę się,że doczekałam relacji...UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...mogę iść spać!Maleńka dojdzie do siebie...spokojnie ,w swoim tempie! A co do imienia...sunia jest tak słodka,że szukałabym jej słodkiego imionka...dostojne... nie:shake:...a wiesz,czasami dzieci mają instynkt...zapytaj kuzynka...:loveu::loveu::loveu: Spokojnej nocki!Wszystkim!:loveu: Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Zuzlikowa ja z nadmiaru emocji nie moge zasnąć....:-D e e. tez mysle ze slodkie imie bedzie najlepsze ale moja mozgownica dzis odmawia wspolpracy :-D a kuzynek wymyslil.... ehem skubi,ebawka i Basia:-o:lol::lol::lol: Dobrej nocki ;):loveu: Quote
Nadziejka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :iloveyou::bigcool::bigcool::loveu:superrrr dziewczyny nooopiekna sprawa:multi::multi:cieszymy sie ogromni e, ze tak sie wszystko udalooo 1!!! Nowa pancia i chlopczyk - uroczy , bardzo Wam dziekujemy i zlozyc zyczenia pragniemy - aby kazdy dzien z ta krucha istotka byl piekny , ciekawy i milosci pelen na zawsze:loveu::loveu::loveu::loveu:juhuuuuuuuuu:Dog_run::laugh2_2::bigcool: Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 ewo gonzales dobrydzień! a chlopczyk uroczy w koncu moj kuzyn :eviltong:hehe najwazniejsze ze tez kocha zwierzaki.Bardzo sie przejal wiescia ze calkiem mozliwe ze Obawa byla bita... a wlasnien za minut kilka wychodze do naszej suni!!!!! zakochalam sie:loveu: Quote
__Lara Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ola la jaka radość :loveu::loveu::loveu: swoją drogą to piękna z niej sunia jak tak siedzi z wypiętą piersią do przodu :loveu: i już więcej nie urośnie, taki słodziak powinien szybko znaleźć domek tylko te piękne zdjątka do ogłoszeń powsadzać :D wymiziaj od nas Sunię :loveu: Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Laro no radocha jak pieron!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dzis mam mega radosny dzien wlasnie dzieki porannej wizyty u Obawy-Lejli.czy moze Layli??? Sunia juz w coraz lepszej kondycji psychicznej.Oczka juz szczesliwe.Nie tak pelne obaw..Biaegala po domu.Najbardziej to lubi balkonik :-D wyleguje sie w sloncu :loveu: Ciocia byla z Layla-Obawa w zoologiku i mala wybierala sobie co chce bo nie chciala smakolykow ktore miala wczesniej kupione;) wybrala niby kostke z jakimis ktoz to wie jakimi ale witaminami :-D i jakies suche karemki. hehe dostala tez obrozke z chusta i zaawke sznura.....a tu najlepsze. Obawka nie wie jak sie tym bawic za bardzo i Kacper jej demonsttruje i tlumaczy :-D zadzwonie sie pozniej spytac czy zalapala :-D narazie lata z "kostka" po domu. Na spacerkach ciagnie na smyczy w bok gdy mija ja jakis czlowiek...a jak jest za blisko to sie kladzie:( taka bida ulegla.Matko kochana.Ona jest niesamowita. Dziekuje wam wszystkim raz jeszcze kochane kobitki z apomoc:loveu::loveu::loveu: to jest cos pieknego patrzec jak pies sie zmienia... nic tego nie zastapi. dobra juz nie beblam bo sie porycze:evil_lol: teraz specjalnie dla was az 3 Obawowo-Lajlowe fotki ;) Jak pojedziemy na dzialke beda zdjecia w super terenie:-D juz ma zupelnie inne oczka.WIem ze tu sie troche swieca:-D tu przy sexy nogach cioteczki mej :-D Quote
silke Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nie ten sam pies. :) Na zdjęciach ze schronu wydawała się mniejsza niż w rzeczywistości. A Kacper wie, że mała szuka domu, czy myśli, ze zostanie u niego na zawsze? Quote
Recommended Posts