Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
Myrkurku mroczniaku!O tak :-Di moj ...zawsze zle znowe wizyty w schronisku:-( chybaze wystarczy ze podam numer suni ...i sama ;przyjdzie:-D

Trzymaj się dzielnie kobieto szalona :biggrina: Ja teraz zmykam, ale jak wrócę wieczorkiem, to mam nadzieję, że już jakaś relacja z misji Twojej będzie :cool3:

Posted

[SIZE="4"]OBAWA juz w domku!!!!

co prowda juz od godziny 18 ale troche sie zasiedzialam!
wiec moze zaczne od początku...:lol:
Przyjechalam po sunie wysępionym od dziadka fiacikiem .Bylam na miejscu 16.45.
Poszlam z Panem pracownikiem po sunie.Oczywiscie wszyscy wiedzieli ze ja po sunke dzieki Kasi -Maciaszkowi:loveu::loveu::loveu:dziekuje!
Kiedy Pan wyciagnal sunie z boksu...ta polozyla sie na wznak..i posiusiala ze strachu?:(
wzielam zasiusiana bide na raczki i poszłysmy w strone samochodu.
W aucie grzecnzie siedziala u TŻta na kolanach.łąsila sie slodko i ciagnela w moja strone jak zmienialam biegi:-D
Przesłodka jest!
Grzeczna kochana lizawka!
Ciocia i kuzynek zakochali sie w małej....:)najbardziej jednak zakochal sie w niej moj TŻ :eviltong:
Sunia pojadla,popila.
Oczywiscie kąpanko bylo.Siersc jest w b.zlym stanie.Taki minikoltuny marwej siersci na grzbiecie.Jutro kupie jej exra szczote i sie bedziemy czesac:-D
Widac ze ktos ja bil.....boi sie gwaltownych ruchow .Tzreba byc bardzo ostroznym przy niej.
Moim zdaniem to pies ideal!Jest przekochana!!!!zero agresji.
Strasznie tylko bojacy kurczaczek z niej...straszna rpzeszlosc za nia+ rok w schronisku...
coraz smielsza jest jednak.Zaczepia do zabawy.Choc widac ze jeszcze nie ufa w pelni.Jakby nei mogla uwierzyc ze czlowiek moze byc dobry.

dobrze teraz fotorelacja;)
no i dziekujemy bardzo wszystkim za wsparcie finansowe i duchowe!!!!jestescie kochane!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Obawa dziekuje wam!

nie zebym sie chowala..tak wyszlo:eviltong:

Posted

Hej kochana, co za wieści:loveu: Ona jest taka słodka:loveu: Ulga, ulga i jeszcze raz ulga.... to właśnie co czuję obecnie. Ulga, że Obawa już nie musi się niczego obawiać:loveu: Dziękuje za te piekne chwile, czytajac takie relacje to az serce się smieje.

Posted

ihabe o tak nasza Obawa juz niczego nie musi sie obawiac!
Dzieki wieeeeelu osobom ktore wzruszyla ta mala czarna wystraszona sunieczka.:loveu::loveu::loveu:

ja sie pomalutku ide kapac bo czuje sie jak zwloki:-Dchoc jak one sie czuja?:razz:

Posted

Ola_la i Ciociu Oli - bardzo, bardzo dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :multi:.

Jak Obawa stoi z finansami? Ile brakuje do 100 zł?

A może pora zmienić imię? Niech już niczego się nie boi!

Posted

Oby się pokochali. :cool3:
Cieszę się, że małe strachajło już nie jest w schronie.

Ola la, sprawdź najpóźniej w poniedziałek w południe stan konta. Zlecenie przelewu złożyłam przed chwilą.

Posted

nie ma sprawki!toszto wszystko dla Obawki!:loveu::loveu::loveu:

oj 100zl juz jest spokojnie .Zapisalam na 1 str. kto zrobil juz przelwe i ile.
Silke dziekujemy za przelewik!:loveu::loveu::loveu:napisz mi moze jak bedziesz miala czas ile to bylo dokl.na pw czy tu :)odrazu zapisze.

Maciaszku a 100 juz jest spokojnie i to ponad.Bedzie na nastepny miesiac sie gromadziło!:multi::multi:

dziekuje tez emili2280 za przelanie 50 zl.W poniedzialek posprawdzamy wszystko na koncie.

no i wlasnie kwestia imienia pozostaje...
czekam na propozycje:-D ja myslalam nad Mantra,Shiva i jeszcze cus ale ja juz glowy dzis nie mam:diabloti:

w ogole to mialam juz spac ale zasnac nie mooge i przypełzłam do kompa.

jeszcze raz dzieki!:multi:

Posted

Ola...cieszę się,że doczekałam relacji...UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...mogę iść spać!Maleńka dojdzie do siebie...spokojnie ,w swoim tempie!

A co do imienia...sunia jest tak słodka,że szukałabym jej słodkiego imionka...dostojne... nie:shake:...a wiesz,czasami dzieci mają instynkt...zapytaj kuzynka...:loveu::loveu::loveu:

Spokojnej nocki!Wszystkim!:loveu:

Posted

Zuzlikowa ja z nadmiaru emocji nie moge zasnąć....:-D e e.

tez mysle ze slodkie imie bedzie najlepsze ale moja mozgownica dzis odmawia wspolpracy :-D

a kuzynek wymyslil....
ehem
skubi,ebawka i Basia:-o:lol::lol::lol:

Dobrej nocki ;):loveu:

Posted

:iloveyou::bigcool::bigcool::loveu:superrrr dziewczyny nooopiekna sprawa:multi::multi:cieszymy sie ogromni e, ze tak sie wszystko udalooo 1!!! Nowa pancia i chlopczyk - uroczy , bardzo Wam dziekujemy i zlozyc zyczenia pragniemy - aby kazdy dzien z ta krucha istotka byl piekny , ciekawy i milosci pelen na zawsze:loveu::loveu::loveu::loveu:juhuuuuuuuuu:Dog_run::laugh2_2::bigcool:

Posted

ewo gonzales dobrydzień!
a chlopczyk uroczy w koncu moj kuzyn :eviltong:hehe
najwazniejsze ze tez kocha zwierzaki.Bardzo sie przejal wiescia ze calkiem mozliwe ze Obawa byla bita...

a wlasnien za minut kilka wychodze do naszej suni!!!!!

zakochalam sie:loveu:

Posted

Ola la jaka radość :loveu::loveu::loveu: swoją drogą to piękna z niej sunia jak tak siedzi z wypiętą piersią do przodu :loveu: i już więcej nie urośnie, taki słodziak powinien szybko znaleźć domek tylko te piękne zdjątka do ogłoszeń powsadzać :D wymiziaj od nas Sunię :loveu:

Posted

Laro no radocha jak pieron!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja dzis mam mega radosny dzien wlasnie dzieki porannej wizyty u Obawy-Lejli.czy moze Layli???

Sunia juz w coraz lepszej kondycji psychicznej.Oczka juz szczesliwe.Nie tak pelne obaw..Biaegala po domu.Najbardziej to lubi balkonik :-D wyleguje sie w sloncu :loveu:

Ciocia byla z Layla-Obawa w zoologiku i mala wybierala sobie co chce bo nie chciala smakolykow ktore miala wczesniej kupione;)
wybrala niby kostke z jakimis ktoz to wie jakimi ale witaminami :-D
i jakies suche karemki.

hehe dostala tez obrozke z chusta i zaawke sznura.....a tu najlepsze.
Obawka nie wie jak sie tym bawic za bardzo i Kacper jej demonsttruje i tlumaczy :-D

zadzwonie sie pozniej spytac czy zalapala :-D
narazie lata z "kostka" po domu.

Na spacerkach ciagnie na smyczy w bok gdy mija ja jakis czlowiek...a jak jest za blisko to sie kladzie:( taka bida ulegla.Matko kochana.Ona jest niesamowita.

Dziekuje wam wszystkim raz jeszcze kochane kobitki z apomoc:loveu::loveu::loveu:

to jest cos pieknego patrzec jak pies sie zmienia...
nic tego nie zastapi.
dobra juz nie beblam bo sie porycze:evil_lol:

teraz specjalnie dla was az 3 Obawowo-Lajlowe fotki ;)

Jak pojedziemy na dzialke beda zdjecia w super terenie:-D

juz ma zupelnie inne oczka.WIem ze tu sie troche swieca:-D

tu przy sexy nogach cioteczki mej :-D

Posted

Nie ten sam pies. :)
Na zdjęciach ze schronu wydawała się mniejsza niż w rzeczywistości.

A Kacper wie, że mała szuka domu, czy myśli, ze zostanie u niego na zawsze?