Jasza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Tyle ogloszeń, to już mam nadzieję,że ją ktoś wypatrzy... Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ola la napisał(a):o jasne kurczaki:crazyeye: o wiem :thinkerg: przyyyyjdź Ti też w niedziele:shiny: wybacz moj mozg juz ledwo zipi :-D Ale nie mam jak :( niedzielę mam zajętą... jeszcze łapie mnie jakieś przeziębienie :placz: jutro będę zakatarzona :placz::-( Quote
maciaszek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dostałam zdjęcia. Dzisiaj postaram się wystawić bazarek. Ale Ola ma dosłać jeszcze jakieś fotki i nie wiem ile miejsca zostawić na te pozostałe zdjęcia.. Hmm... Quote
maciaszek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bazarek gotowy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/babski-ciuchland-naprawde-warto-zagladnac-na-lajle-do-30-09-godz-20-00-a-146849/ Czekam na resztę zdjęć. Aha, nie dałaś propozycji cenowych. Sama wymyśliłam... Jak coś nie pasi to daj znać. Quote
Ola la Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Maciaszku dzieki wielkie za wystawienie bazarku!:multi::multi::multi::multi: jupiiiiii. Lece podnieść bazarczana :-D Wiesz cio z tych pozostalych rzeczy sprobuje wystawić bazarek ale to w niedziele dopiero wczesnym rankiem badz poźnym wieczorkiem:-D Quote
Ola la Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 __Lara napisał(a):Ale nie mam jak :( niedzielę mam zajętą... jeszcze łapie mnie jakieś przeziębienie :placz: jutro będę zakatarzona :placz::-( kurczaczki to moze wylez sie porządnie w domku :niewiem: albo w sumie co tam katar.Bedziesz siać jutro :-Di poczestujesz kazdego chetnego......eee i niechetnego tyż :evil_lol: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ola la napisał(a):kurczaczki to moze wylez sie porządnie w domku :niewiem: albo w sumie co tam katar.Bedziesz siać jutro :-Di poczestujesz kazdego chetnego......eee i niechetnego tyż :evil_lol: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz mi bardziej boląc gardło dokucza niż katar...a widziałam, że do kwesty ze mną są 3 osoby :crazyeye::placz: najwyżej będę krócej :( Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Uwaga Uwaga! LAjla ma dom! i to jaki Znalazla go na akcji w Silesii. Ma super milych i odpowiedzialnych panstwa.Domek z ogrodem.Mieszka sobie teraz w Pszczynie. Ludzie sa znajomymi doktora Czolgalay....a moze Czogaly? ;) Za jakis tydzien jade na wizyte poadopcyjna i przy okazji zawiezc ksiazeczke zdrowia. Podobno przemili ludzie.Jej nowa wlascicielka powiedziala ,ze nawet nie czyta historii piesow bo jest na to za slaba. Takze Lajla ma jak w raju. Dzis dzwonili do Janki,ze wszystko ok tylko czekaja na ksiazeczke zdrowia. Wstawie jej zdjecie z nowymi wlascicielami,jkatylko Rafal mi je przesle. aha i Panstwo maja dziecko mniej wiecej 12 letnie.A lajla dzieci baaaaardzo lubi. Takze Lajla wygrala los na loterii......taki domek... wybaczta brak polskich znakow. takze kaska z bazarkow pojdzie na katowickie konto nie? ja dzis postaram sie wystawic nowy na katowickie bidy. Lajla na akcji: akcji:http://img84.imageshack.us/img84/8325/p9203759.jpg Quote
maciaszek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bomba :) Super! Miałam nadzieję, że na akcji ktoś Lajlę wypatrzy. Strasznie się cieszę :multi: :multi: :multi:. Możesz zmienić tytuł :). A pieniądze z bazarku na katowicki schron i na Fundację przeznaczymy, ok? Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Ja tez sie ciesze !tak mega mega! potak okropnym domu(u tej baby z welnowca) taki domek z marzen Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 nio ja tez sie ciesze! tak mega mega! a taki mam d***ty komp w pracy ,ze nawet emotek nie da sie wstawic i liter powiekszyc! skandal ;) ale dobrze ze jest. Panstwo naprawde super chruper.Podobno nawet w domu glosu nie podnosza .tym lepiej bo Lajla strachliwa bywa. Sama jestem ciekawa tej fotki. a kasa z bazarku no pewno maciaszku i na to i na to. ;) Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No to super!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniale!!! :loveu: Ola la, a Ty byłaś wczoraj z nią na akji? Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Niet wczoraj mnie nie bylo. Mam dobrych informatorow no i tel. do Panstwa. No za tydz. wizytka . Kulcaki ale sie czesze. Tytul zmieniony. Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To pięknie!! Cieszę się, że Lajla ma super dom! Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ola la, jak już takie masz szczęście to zajrzyj też do Iskierki, przyda sie karma, pieniądze, ogloszenia i ściskanie kciuków! http://www.dogomania.pl/forum/f28/iskierka-juz-w-dt-szukamy-ds-zbieramy-pieniadze-na-karme-144058/ Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Jaszo zajrze zajrze;) a z tym szczesciem to nie wiem ;) kojarze iskierke.Cos nie bylo pewne ktory psiak to ona nie? Quote
BoUnTy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wow ale wiadomosć! Bardzo się cieszę ;] Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 To i ja sie ponownie uciesze!tym razem z emotka - :multi: Quote
Recommended Posts