__Lara Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Super wieści :loveu::loveu::loveu: Ola la, to jak domek okaże się trafiony to proponuję kolejną wystraszoną bidę na tymczas do cioci :cool3::cool3::cool3: i kolejna metamorfoza :cool3: Lajlunia, trzymaj się tam dobrze, w nowym domku, i nie warcz na swoich psich przyjaciół :eviltong: cieszę się, że ją mogłam poznać :lol: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 oj Laro Lajla tez zapewne jest zaszczycona poznaniem Ciebie;) Mysle ,ze cioci zacznie szybko brakowac psa.Narazie jednak nie moze miec psa:(nie wiem moze zmieni sie to za tydzien lub dwa. czywiscie w awaryjnej sytuacji Lajla moze wrocic. w ogole to beznadzieja tak sobie siedze i mysle o kleszczach bo ciagle o nich trabia i wlasnie Kacper moj kuzyn u ktorego byla Lajla ma bolerioze... ja teraz mam kleszczofobie..... a wiesz Lara ,ze Lajla dalej tak warczy na psy???:cool3:nawet po sterylce w klinice warczala!na glupim jasiu!:lol: Quote
maciaszek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):i wlasnie Kacper moj kuzyn u ktorego byla Lajla ma bolerioze...Trzymam kciuki za to, żeby Kacper szybko do siebie doszedł! Niech zdrowieje biedak... Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Ola la']oj Laro Lajla tez zapewne jest zaszczycona poznaniem Ciebie;) Mysle ,ze cioci zacznie szybko brakowac psa.Narazie jednak nie moze miec psa:(nie wiem moze zmieni sie to za tydzien lub dwa. czywiscie w awaryjnej sytuacji Lajla moze wrocic. w ogole to beznadzieja tak sobie siedze i mysle o kleszczach bo ciagle o nich trabia i wlasnie Kacper moj kuzyn u ktorego byla Lajla ma bolerioze... ja teraz mam kleszczofobie..... a wiesz Lara ,ze Lajla dalej tak warczy na psy???:cool3:nawet po sterylce w klinice warczala!na glupim jasiu!:lol: Ojejq, bolerioza :-o no ja też tak ostatnio myślę żeby zaszczepić się przeciw kleszczom, tym wszystkim chorobom, które powodują... teraz to jest największy okres ich aktywności. Haha :D Lajla jest prześmieszna, nawet w tym swoim warczeniu :D Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dziewczęta me kochane ja tez trzymam za niego kciuki. ...eh szkoda ,ze to nie jest do konca uleczalne..... ostatnio zmarl z powodu boleriozy kierowca/lesnik ktory wozil nas w technikum na praktyki do lasu.... tak nagle o.... a mnie tyle pokąsalo kleszczy przez 4 lata w tej szkole ,ze strach sie bac:-o co ciekawe mojego TZ ani jeden...:razz:jakies uklady:mad: oj niedlugo 21 i bede dzwonic;) a Lajla jest naprawde smieszna to jest taki smeiszny trepik ,ze szkoda gadac.jak ja trzymam na smyczy to ta ciągle wibruje(bo Lajla warczy co psa zobaczy;) ) Quote
silke Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la :loveu:, wielkie dzięki, ale piękna akcja! I pomyśleć, że gdyby nie Ty, to Obawa-Lajla pewnie siedziałaby dalej w schronie. Ciężko przerażona... Super. Mam nadzieję, że domek trafiony :lol:. Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 silke ciesze sie ze i ty sie cieszysz kochana:loveu: Mam Lajlowe wiesci:multi: Rozmawialam z Lajlowa Pania przed chwila;) Zachwycona Lajla. chlopiec chcial zeby Lajla spala z nim w lozku ale nie chciala wlezc na wyrko:-o no ale nienauczona jest tego moze dlatego. Na dwor to lazi co chwile ;) podobno jest megagrzecznym psem(to to ja wiem akurat:evil_lol:) no i ciagle lapką zaczepia zeby ją miziac;) pogadalabym dluzej ale noł mani na mym telefonie:-D Jutro zadzwonie do weta kiedy sciagnac te szwy....i w ten dzien przyjade do Lajli. Maciaszku juz zmieniam tytul;) Quote
gibon301 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 no i znowu się udało!!!!! super! bardzo się cieszę że udało się i że Lajla ma super domek! to co Ola - kto następny? ;) Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):silke ciesze sie ze i ty sie cieszysz kochana:loveu: Mam Lajlowe wiesci:multi: Rozmawialam z Lajlowa Pania przed chwila;) Zachwycona Lajla. chlopiec chcial zeby Lajla spala z nim w lozku ale nie chciala wlezc na wyrko:-o no ale nienauczona jest tego moze dlatego. Na dwor to lazi co chwile ;) podobno jest megagrzecznym psem(to to ja wiem akurat:evil_lol:) no i ciagle lapką zaczepia zeby ją miziac;) pogadalabym dluzej ale noł mani na mym telefonie:-D Jutro zadzwonie do weta kiedy sciagnac te szwy....i w ten dzien przyjade do Lajli. Maciaszku juz zmieniam tytul;) Super :loveu::loveu::loveu: kochana Lajlunia :loveu: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 gibonku tez sie ciesze;)a kto nastepny no nie wiem.Mysle ,ze wypatrze jakas bide jak bede z Lara odbierac Misia plakat Cie ominąl:evil_lol:hehe Laro no ona jest przekochanaaaaaaaa! Ciesze sie ,ze bedzie miala duzo milosci w domku. Jeszcze slyszalam ,z ejak poslzysmy z ihabe to piszczala i pani powiedziala"polozylismy sie obok niej i sie uspokoila" hehe no jak lubia sobie pelzac po ziemi z Lajla to niezle:evil_lol: Pies ideal:loveu: Quote
gibon301 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ominął to fakt, ale za to zobowiązuje się zrobić kolejnemu psu jakiego wyciągniesz! (...mam nadzieję że szybciej niż tym razem :oops:) Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 gibon301 napisał(a):ominął to fakt, ale za to zobowiązuje się zrobić kolejnemu psu jakiego wyciągniesz! (...mam nadzieję że szybciej niż tym razem :oops:) hiehie moim marzeniem jest wyciagac psy i oddawac odrazu do nowych domkow:loveu: ale nie ma tak latwo;) kurcze ja naprawde nie moglabym byc DT....strasznie sie przywiazuje i przezywam potem wszystko,,,caly dzien dzisiaj siedzialam jak na iglach:cool3: a plakacik to przeca tak sie przeciagnal bo Lajla promieniowala:lol:hehe.jakies dziwne te zdjecia byly:-o Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Gisic87 napisał(a):Olu ja wiedziałam że Lajla znajdzie swoich państwo może ta pani od której szybko wróciła nie była jej przeznaczona... Mam nadzieje że Lajla bedzie szczęśliwa i będziemy mogli liczyć na fotki:loveu: o kogo my tu mamy:cool3: heh faktycznie moze tamta dziewczyna na akcji nie byla jej pisana...i domek mimo iz bardziej przy kasie niz obecny bylby gorszy....w koncu nie wiadomo czy ten facet by jej nie strofowal a ona jest bardzo delikatna.a tak mieszka w mieszkaniu bez chlopa. Fotki beda jaknajbardziej;)jade do niej jakos na sciagniecie szeeeeewkowww;) porobie zdjecia. Gisic a twoja zezolka ma wątek???:cool3: Quote
Gisic87 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Olu ja wiedziałam że Lajla znajdzie swoich państwo może ta pani od której szybko wróciła nie była jej przeznaczona... Mam nadzieje że Lajla bedzie szczęśliwa i będziemy mogli liczyć na fotki:loveu: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 kurcze ale posty skacza niemilosiernie:placz: no to ja lece do twojej pieknej tymczasowiczki - nic nie majacej wspolnego z zezowatością oczywiscie:nerwy::nerwy::nerwy::look3::look3::question::question::question::lying: Quote
Gisic87 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tak moja panienka ma wątek tylko proszę mi tu z zezolkami nie wyjeżdżać :mad: Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sita-piekna-8-miesieczna-panienka-szuka-ds-136596/ Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ola la la la la la ...szalona błyskawica:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki Ci za Lajlunię i jej wspaniały domek!!!!!!! Mogę skakać..Lajla już w domku ...bezpieczna...szczęśliwa....:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Całusy dla cioci i kuzyneczka!:loveu: Quote
Ola la Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 cala przyjemność po mojej stronie:cool3: heh.Obiecuje Lajle odwiedzac;) no i jutro zadzwonie bo wreszcie doładują mi grata....wczoraj tylko chwilke rozmawialam ale wszystko ok;) fajnego ma młodego pancia;)wygla jak moj tato jak byl maly:-D i niczego sobie ma chomolka.Taki spaśluch ,ze szkoda gadać:evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dziękujemy za tak pozytywne wieści z Lajlusiowego domku :loveu: Ola szalona, ja tak sobie myślę, że Ty powinnaś więcej takich biednych psiaków mieć wokół siebie, bo co chwilę jakiemuś szczęście przynosisz :cool3: :lol: Trzymam kciuki za Twojego kuzynka... Że też takie paskudztwo się do niego przyczepiło :shake: Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Myrkurku no toś mi komplementa walnęła:cool3: hmmmm..moze jakies pozytywne wibracje:lol: zawsze intensywnie mysle o jakims psiaku ...ba nawet mi sie śnią po nocach:lol: Kuzynek ma sie dobrze.;) niewiem jednak co bedzie dalej... bardzo tęskni ciocia za Lajla........... Pojedzie ze mna na wizyte poadopcyjna:lol: Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ola, jak się ma Obawa-Laila? No i czy Twój kuzyn już wyzdrowiał? Quote
maciaszek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 silke napisał(a):No i czy Twój kuzyn już wyzdrowiał?No właśnie, jak on się czuje?! Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 silke napisał(a):Ola, jak się ma Obawa-Laila? No i czy Twój kuzyn już wyzdrowiał? o wreszcie ktoś o Lajlunie pyta;) No wiec tak; Rozmawialam z lajlowa Pania juz z 3 razy(namolny mol z emnie).U Lajli wszystko super.Grzeczna ,kochana,podobno szaleje jak dziczek;)prosi o glaskanko.No i co najwazniejsze śpi z lozku z pancią i jej synkiem.Podobno 0przez pierwsze 2 dni nie chciala ale juz jest uzalezniona od spania w łożku. To jest pies ideal.Mysle ,ze moge bez wahania powiedziec ,ze to najwspanialszy pies jakiego poznalam;) No i uwaga uwaga.......w niedziele jade do Lajli w odwiedziny z moją ciocia i kuzynem:cool3: ano a kuzyn czuje sie dobrze no ale widomo nie da sie tego calkiem wyleczyc:shake: Oczywiscie porobie kupe zdjec;) Pozdrowionka:loveu: Quote
Recommended Posts