Ola la Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 silke no zupelnie sie zmienila:loveu:.Nie wiem czy to zdjecie suni na trawie nie zostalo zrobione wlasnie rok temu zaraz po oddaniu jej przez tego "wlasciciela":angryy: strasznie chudo na nim wyglada:( mam jego nazwisko na umowie chyba. tz mi powiedzial.Sprawdze potem. Sunia nie jest wychudzona nic z tych rzeczy.W schronie w katowicach jest ok;) z tym ze psychika suni jest bardzo dleikatna ze tak powiem. Tzreba byc ostroznym i spokojnym przy niej bo wystarczy ze glosniej sie ktos zasmiej to sie boi.Przynajmniej wczoraj bylo tak.dzis powiem szczerze jest lepiej. Sunia ma inne oczka i jest wesolutka. a Kacperek wie ze sunia moze znalezc dom...ale do dziecka to nie dociera.Niby wie ale nie wyobraza sobie pewnie rozstania. a dzis byla ostra debata nad imieniem:-D najrozniejsze wymyslal Kacper wilma,witch,daisy i jeszcze najrozniejsze bajkowe imiona :lol: Quote
ihabe Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 To cudowne móc patrzeć jak sunia jest szczęśliwa i jak zaczyna ufać człowiekowi na nowo:multi: Jak dobrze, że znalazłaś tej pięknej suni tak wspaniały domek, nieważne czy DT czy DS, w tej chwili sunia jest taka szczęśliwa:loveu:Normalnie aż sie popłakałam Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 ihabe nio sie udalo.Dziekuje znowu za wsparcie uparcie :-D Jak ja pierwszy raz zobaczylam-na zdjeciu to to no nie wiem co napisac wstrzasnela mna.Tak przerazony pies.Ona jest taka ulegla.Nikt tego od niej nie oczekuje przeciwnie. Jej poprzedniemu wlascicielowi nie powiem co bym zrobila:angryy: przeciez jak ona sie posiusiala przy wyciaganiu z boksu to sie rozmazgajowalam...:-( bardzo ciesze sie jej szczesciem.ale tak bardzo bardzo.Wiele dla mnie sunia znaczy -Lajla :lol: nie wiem skad on to imionko wytrzasnal.:lol: Quote
ihabe Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Lajla to bardzo ładne imię, mnie się bardzo podoba, super chłopak;-) To takie wspaniałe. że Lajla nic nie znaczyła dla tylu osob a jednak znalazła Ciebie , dla Której była i jest ważna. Śpieszmy się pomagać tym psinkom, gdyż w wieku przypadkach możemy się spóźnić. Musimy naprawiać to co inni z naszej rasy niszczą, a robią to perfekcyjnie, więc my musimy okazać się lepsi. Dzięki Wam wszystkim dogomaniakom swiat widziany oczami zwierząt jest piękny i chce się żyć! Czasami jednak chęci to za mało, serce mi dzis krwawi gdyż Tuptuś odszedl za TM:-(:-(:-(. Quote
maciaszek Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tak, to zdjęcie na trawie było zrobione tuż po przyjęciu małej do schronu. Te dwa pozostałe jakieś 3 tygodnie temu. Quote
Ola la Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='ihabe']Lajla to bardzo ładne imię, mnie się bardzo podoba, super chłopak;-) To takie wspaniałe. że Lajla nic nie znaczyła dla tylu osob a jednak znalazła Ciebie , dla Której była i jest ważna. Śpieszmy się pomagać tym psinkom, gdyż w wieku przypadkach możemy się spóźnić. Musimy naprawiać to co inni z naszej rasy niszczą, a robią to perfekcyjnie, więc my musimy okazać się lepsi. Dzięki Wam wszystkim dogomaniakom swiat widziany oczami zwierząt jest piękny i chce się żyć! Czasami jednak chęci to za mało, serce mi dzis krwawi gdyż Tuptuś odszedl za TM:-(:-(:-(. ihabe pieknie to napisalas:-( Lajla jest teraz wazna dla wielu osob. Byloby pieknie gdyby cos nagle uderzylo w serca ludzi i kazdy piesek ze schroniska zaczal cos dla kogos znaczyc i zostal stamtad zabrany.Zeby mozna bylo zamknac bezpowrotnie schroniska. straszna to utopia...:-( Masz racje sa zli..ba nawet okrutni ludzie ale sa tez "anioly" ktorych tu nie brakuje. tez placze po Tupptusiu.Sledzilam jego losy:-( wszystko szlo w dobra strony jednak stalo sie najgorsze.Najsmutniejsze jest to ,ze nie zaznal prawdziwego domu:placz: ["] ale tu trzeba zakasac rekawy i pomagac dalej... ...... Maciaszku dobrze ze Lajla trafila do schroniska...wygladala fatalnie po przyniesieniu do schronu:-oco za gnoj! Lajluniu kochana! jutro znowu poleze do malej.Ucaluje ja od was wszystkich:lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :loveu:...chwileńkę mnie nie było ,a tu takie zmiany!!!! Radość...radość:lol::lol::lol: LAJLA...prześliczne imię!Maleńka właśnie tak się nazywa! A któż to odkrył???:lol: Zmieniaj się maleńka...zmieniaj...wywal już obawy...Obawa została w schronisku...teraz odkrywa się Lajla!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 zuzlikowo nio szybko sie udalo Lajli :-D Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie ubozszsza o jakąś obawe ;) Przejde sie do malej wieczorem bo jest na dzialeczce teraz. aaaa aimie Lajla odkry kuzynek maly ;) nie mam pojecia z jakiej to bajki:razz::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ...:loveu::loveu::loveu:...w takich sprawach wyjątkowo ufam dzieciom...one najlepiej odkrywają PRAWDZIWE imionka!!! Głaski dla Lajlusi!!!:loveu:...uśmiewy dla odkrywcy!:lol: Quote
Nadziejka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :cunao::iloveyou:hurra toz ta sunka pieknie usmiechnieta:loveu::multi: jakby nie ta sama , alez radosc cioteczkiii:loveu::Rose::smilecol::painting: to jest cudzik Olenko normalnie cudzik ta ciocia i ten domek ! Oby Was szczescie nigdy nie opuszczalo , radosci wiele i zdrowenka zycze :loveu::multi: alez wiesci cuuudne! Quote
Ola la Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 zuzlikowa nio imionko pierwsza klasa:evil_lol: wyglaskam Lajlusie dzis lub jutro;):loveu: ewoooooo gonzalessssss dziekujemy :evil_lol: no to ci radoszka:-D Lajla za jakies pol godzinki wroci z dzialeczki;)wybiegana lalunia. Jutro porobie malej ogloszenia. Quote
MyrkurDagur Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Witajcie ponownie :multi: Troszkę mnie tu nie było, bo z Dogo same problemy miałam :angryy: Ale dziś na szczęście nie mam na co narzekać :eviltong: Widzę, że misja "Obawa" udała się :multi: z czego serce moje bardzo się cieszy :loveu: Widzę także, że nasza czarnulka nowe imię zyskała :cool3: Lajla - zgadza się ??? ;) Faktycznie, sunia wydaje się być większa na tych nowych zdjęciach, no nawet taka całkiem spora :cool3: Wspaniale jest czytać, że dzięki Tobie Ola szalona i cioci Twojej, sunia znalazła swój ciepły kąt i teraz może być szczęśliwa :loveu: Właśnie wysłałam jej obiecane 10 zł ;) Uściski dla czarnej Lajli od mrocznego MyrkuraDagura :lol: Quote
Ola la Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Witaj Myrkurze najmrocznieszy!mroczna Lajla także cie pozdrawia:-D ano akcja Obawa udala sie.:multi: no i zgadza sie Lajla;) Dzeki ci bardzo za przelewik! [SIZE="2"]Dzisiaj Lajla mnie odwiedziła;) Szalała i biegała jak torpeda po calym domu:-D No i najlepsze ma prawie zawsze postawione uszy:crazyeye: slicznie to wygląda:-o wczesniej ze strachu tulila...w dzien zabrania ze schronu miala stulone... Byłyśmy tez na długim spacerku ;)ładnie chodzi na smyczce,powarkuje na niektore psy i sie jezy gdy chca do nas podejsc... a jak podejda to piszczy:evil_lol: Poszłam z nia na ogrodzone trawiaste boisko szkolne i pobiegała sobie Lajlunia:-D siadlam sobie na trawce a ona biegała wokol mnie niezmordowanie :-D no i straszna z niej pieszczocha ciagle by sie glaskala. Skacze i przybija łapki do dłoni :evil_lol: robi stojke:cool3: Ciocie odwiedzila znajoma z 2 letnia dziewczynka i Ljala je obszczekiwala nieziemsko:-o Kiedy wyszłąm podobno pół godziny piszczała za mna i drapała drzwi:-o Jest przepiękna.MArtwa soerść wyczesana- widać teraz jasny podszerstek(?) Pochłonela wielkie swinskie ucho w krotka chwile:-o a tu zdjatka : Lajlisko na moim wyrsku : pychol w popołudniowym słońcu siesta Lajla pozdrawia i buziaki soczyste śle Wam! Quote
Ola la Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 i jeszcze troche...: trochu jak miniaturka jakiegos łowczara tu wyszła...ale to malizna jest :-D tylko wyszla taka przypakowana:-D stojące uszyska Quote
silke Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ola la! Fiu fiu! Jak inny pies. Rany, jak się cieszę! :multi: Quote
Ola la Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 silke niom! zwlaszcza na ostatnim wygląda jak owczarek belgijski :-D ;) wieczorkiem idziemy z Kacprem i Lajlą pobiegać:-D Quote
maciaszek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 To sama przyjemność patrzeć jak ona się zmienia :loveu: :loveu: :multi: :multi:. Quote
Ola la Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Maciaszku no ona chyba mutuje:look3::nerwy::shocked!::scared::shiny::shiny::shiny: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odprowadzilam wlasnie Lajle i Kacpra po wieczornym spacerku. Oj szalała szalała lalala. Quote
ihabe Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Patrzymy na te zdjęcia i nie możemy sie nadziwić jaki wielki potencjał tkwił w tej psince i był duszony. Ona jest cudowna :loveu: Jednak powiedzenie" miłość dodaje nam sensu życia" jest prawdziwie:loveu: Quote
Ola la Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 oj zupelnie inna jest:-D a minely raptem 4 dni... dzis ide po Lajlisko na spacerek do lasku.Mamy dluuuuugo linke. Musimy na siebie uwazac slynna pantera/puma z opolszczyzny byla widziana w niedziele w Bytomiu:smhair2::eek: no ale jak Lajli bedzie sie tak psychika polepszala to z pewnoscia postawi sie stworowi a ten ucieknie w poplochu:-D ihabe racja to niewiarygodne jak ona teraz wyglada:lol: a swoja droga wczoraj leciutko powarkiwala na przechodzacego obok pieska:cool3: oj Lajla uzależnia:-D ps.zapraszam do nas na spacerek:) w koncu katowice nie tak daleko;)no i wszystkich zapraszaaaamy z Lajla nawet z nad morza:-D Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Maleńka śliczności...ja tylko cichutko...na palcach...szepnę- Dobrej nocy!:loveu: Dziewczyny nim pójdziecie do lasu...zabezpieczcie się przed kleszczami! Quote
MyrkurDagur Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jestem pod ogromnym wrażeniem przemiany Lajli :crazyeye: :multi: Każde kolejne zdjęcie dziewczyny to wielkie i bardzo pozytywne zaskoczenie ;) Ze skulonej, przestraszonej kruszynki, Lajla przeistoczyła się w dumną, pełną życia, piękną damę :lol: I te uszka stojące :cool3: Quote
Ola la Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Witajta!ahoj! Lajla juz padnieta pos spacerku co prawda nie po lesie bo nie doszukalam sie sprayu na kleszcze :-Djutro ciocia kupi jej obrozke ale wlasnie spary. Rany jak ja nie znosze kleszczy...a jeszcze gorsze sa dla mnie tzw wszy jelenie...cos a'la klaeszcz ale działa jakos inaczej:-D o tak Lajla zdecydowanie zachowuje sie jak dama... zestresowala dzis yorka jakiegos picusia glancusia na spacerze oto i on: Kacper swierdzil ze"Lajla spotkała na swojej drodze miłość":-oja mysle ze ma jednak ciut lepszy gust:shake: tu widac ze Lajla jednak jest niewielka sunia: i uśmiech wam Lajla śle dobre kobitki! Quote
MyrkurDagur Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ależ śliczności :loveu::loveu::loveu: A z yorka "picusia glancusia" się uśmiałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts