__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Super :loveu: to wymiziaj od nas Lajlę Oleńko :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a):o wreszcie ktoś o Lajlunie pyta;) :oops: :oops: :oops: Teraz nie uwierzysz Ola szalona, ale myślałam dziś o Lajli i pytać o nią miałam, ale już przede mną ruch się na wątku zrobił... Ola la napisał(a):No wiec tak; Rozmawialam z lajlowa Pania juz z 3 razy(namolny mol z emnie).U Lajli wszystko super.Grzeczna ,kochana,podobno szaleje jak dziczek;)prosi o glaskanko.No i co najwazniejsze śpi z lozku z pancią i jej synkiem.Podobno 0przez pierwsze 2 dni nie chciala ale juz jest uzalezniona od spania w łożku. To jest pies ideal.Mysle ,ze moge bez wahania powiedziec ,ze to najwspanialszy pies jakiego poznalam;) Wieści wspaniałe :loveu::loveu::loveu: Ola la napisał(a):No i uwaga uwaga.......w niedziele jade do Lajli w odwiedziny z moją ciocia i kuzynem:cool3: ano a kuzyn czuje sie dobrze no ale widomo nie da sie tego calkiem wyleczyc:shake: Oczywiscie porobie kupe zdjec;) Pozdrowionka:loveu: To czekamy na relację i fotki :cool3: :lol: Miło, że wszyscy razem w te odwiedziny jedziecie :loveu: I oby kuzyn czuł się jeszcze lepiej... Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Oleńko wymiziam wymiaziam;):evil_lol: tak ją wyglaskam ze bęzie wyglądać jak chiński grzywacz...chociaz nie bo glowe tez jej wyglaskam:shake: Myrkurze mroczny no tak bywa:-DPorobie fotki i to duuuuuzo fotek;) ciekawe czy Lajla nie zjadla jeszcze tego chomika z ktorym mieszka:roll::evil_lol: smakowicie wygladal. kurcze a jeszcze cie pomecze i spytam jak robisz multicytat czy jak to sie tam nazywa?:cool3: Quote
gibon301 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ciekawe czy zdjęcia znów będą 'namagnetyzowane' ;)? wygłaskaj Lajlę ode mnie też!! Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a): kurcze a jeszcze cie pomecze i spytam jak robisz multicytat czy jak to sie tam nazywa?:cool3: Kopiuję na początek każdego kawałka tekstu, który chce oddzielić [quot=Ola la;12261876], a na koniec każdego takiego oddzielonego kawałka wstawiam i działa ;) Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Kopiuję na początek każdego kawałka tekstu, który chce oddzielić [quot=Ola la;12261876], a na koniec każdego takiego oddzielonego kawałka wstawiam i działa ;) aaaaa więc to tak;) senkju very much :cool3::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ola la napisał(a):aaaaa więc to tak;) senkju very much :cool3::loveu: Nie ma za co Ola la la szalona :loveu: Na relację czekać będziemy :cool3: ;) Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Nie ma za co Ola la la szalona :loveu: Na relację czekać będziemy :cool3: ;) ano dziś Myrkurku niestety nie dałam rady jechać do Lajli:shake: postaram się pojechać jutro po pracy. Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 gibon301 napisał(a):ciekawe czy zdjęcia znów będą 'namagnetyzowane' ;)? wygłaskaj Lajlę ode mnie też!! hehe dobre nie wiem to siem jednak dopiero jutro okaze :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ola la napisał(a):ano dziś Myrkurku niestety nie dałam rady jechać do Lajli:shake: postaram się pojechać jutro po pracy. W porządku ;) Będziemy czekać na wieści wszelkie :lol: Quote
Ola la Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 ahoooooj. Ja dziś padam ale troszku o wizycie u Lajluni napisze;) normalnie zwłoki ze mnie;) No więc jak witała mnie to myslałam ,ze ten pies szalony po prostu eksploduje ze szczescia!!!! tak skakala......szalala,wirowala w powietrzu i w koncu przewrocila sie na plecy ....auć:evil_lol: potem poszysmy do weta.Byla megagrzeczna.Jak pani weterynarz sprawdzala czy ma jakies pozostalosci po szwach to ja trzymalam ja za przednie laki i wtulilam głowe w jej klate ....a ona mi obłapiła przednimi łapkami czache i puścić nie chciała:loveu: pies cudo:loveu: nie mam niestety zdjec albowiem juz rankiem mi sie tel. pluskwa jedna rozladowal:shake: ale jeszcze nie raz u Lajluni zabawie:loveu: ufffff jakoś napisałam a teraz moge udać się na odpoczynek:loveu: Mizianko od Lajli:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ola la la szalona zmęczona la la Ola :evil_lol: Za relację bardzo dziękujemy :loveu: A w szczególności za te wszystkie mega pozytywne opisy Lajluni - równie szalonej jak Ty :cool3: :loveu: Szkoda tylko, że zdjątek nie ma... - ale wybaczone Ci to zostanie :eviltong: bo Ty w końcu tyle szczęścia tym psiakom przynosisz :multi: :loveu: Quote
maciaszek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Super wieści :multi:. Gdyby nie Ty i Twoja ciocia, to opisy żywota Lajli byłyby zupełnie inne.... Ale na szczęście ją wypatrzyłaś i Lajla ma teraz życie jak w Madrycie :). Quote
Ola la Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Ola la la szalona zmęczona la la Ola :evil_lol:Za relację bardzo dziękujemy:loveu: A w szczególności za te wszystkie mega pozytywne opisy Lajluni - równie szalonej jak Ty :cool3::loveu: Szkoda tylko, że zdjątek nie ma... - ale wybaczone Ci to zostanie:eviltong: bo Ty w końcu tyle szczęścia tym psiakom przynosisz :loveu: Nie ma za cosz bejbe:loveu::cool3:sama przyjemność!:multi: Nio żebyś wiedziala to jest szaleniec a nie pies!a moze psi szaleniec:evil_lol:trzeba by ją w kaftan zapakować:-D ona tak wysoko skakala obracala sie w powietrzu i lądowała na plecach:lol: auuuua.;) :multi: Super wieści :multi:. Gdyby nie Ty i Twoja ciocia, to opisy żywota Lajli byłyby zupełnie inne.... Ale na szczęście ją wypatrzyłaś i Lajla ma teraz życie jak w Madrycie:) . racja maciaszku:loveu:dobrze,ze wpieraly nas tez inne dobre dusze:loveu: świetny to widok....tak bardzo zmieniający sie pies:crazyeye: Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ale super wieści u Lajluni :D to rzeczywiście przekochany pies :D ale ma szczęście, że trafił na ciotkę Olę, ma teraz całkiem inne życie Lajlunia :D poznała swoją Panią, która ją uratowała od schroniska :D :loveu: Quote
Ola la Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 __Lara napisał(a):Ale super wieści u Lajluni :D to rzeczywiście przekochany pies :D ale ma szczęście, że trafił na ciotkę Olę, ma teraz całkiem inne życie Lajlunia :D poznała swoją Panią, która ją uratowała od schroniska :D :loveu: nio poznalas ją to wiesz dobrze Laruś:loveu: ona jest megainteligentna:loveu:a jaki z niej sie pies obronny zrobil....przyszedl w odwiedziny kuzyn tak moze z 14 letni od syna Pani a Lajla jak go obwarczala i postraszyla to szok:crazyeye: a potem go poznala i wylizala;) Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ola la napisał(a):nio poznalas ją to wiesz dobrze Laruś:loveu: ona jest megainteligentna:loveu:a jaki z niej sie pies obronny zrobil....przyszedl w odwiedziny kuzyn tak moze z 14 letni od syna Pani a Lajla jak go obwarczala i postraszyla to szok:crazyeye: a potem go poznala i wylizala;) Bo to wojowniczka jest :evil_lol::evil_lol: ma charakterek :evil_lol: ale nikomu krzywdy nie zrobi ;) Quote
Ola la Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 __Lara napisał(a):Bo to wojowniczka jest :evil_lol::evil_lol: ma charakterek :evil_lol: ale nikomu krzywdy nie zrobi ;) no Xena/Lajla wojownicza ksiezniczka:evil_lol: no ty to sie przekonalas jako jedna z pierwszysch na akcji....ja to ona grozna:crazyeye:mysle ,ze dziabnelaby w obronie swojego ludzia;):evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No i masz...szalona LaLa Ola LaLa...przerażonego piesa przeobraziła w ...potwornie groźne i ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szalone monstuuuuuuum! Gratulacje Oleńko...podziękuj mężowi:evil_lol:...z niego na Ciebie ,a z Ciebie na Lajlunię odwaga i moc wstąpiły!!! ...z kim przestajesz...:cool3::cool3::cool3::cool3: Lajluniu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 zuzlikowa napisał(a):No i masz...szalona LaLa Ola LaLa...przerażonego piesa przeobraziła w ...potwornie groźne i ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szalone monstuuuuuuum! Gratulacje Oleńko...podziękuj mężowi:evil_lol:...z niego na Ciebie ,a z Ciebie na Lajlunię odwaga i moc wstąpiły!!! ...z kim przestajesz...:cool3::cool3::cool3::cool3: Lajluniu :loveu::loveu::loveu::loveu: witamy ciotenieczke zuzlineczke!:multi::multi::multi: racyja teraz to jest monstrum....ona jest jak owczarek niemiecki w wersji mini:cool3: a z tą mocą to racyja na mojego narzeczonego(szkoda ze jezzcze nie męża właśnie:-() zstąpiła jakaś dzika afrykańska moc z tych zwierzy w zoo....a zniego na mnie jak piszesz.......a ze mnie na zabidzoną Lajle.......i bum!:multi: hiehieh pozdrowionka:loveu: Quote
silke Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Olala, kurczę, szkoda, że nie spotkałyśmy się kiedyś tam w Katowicach... A pomyśl, jeśli ratujesz jednego zwierza dziennie, to gdybyś wstawała wcześniej, mogłabyś uratować dwa! :eviltong: Piruety Lajli sobie wyobrażam - baaardzo się cieszę! Quote
zuzlikowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ola la napisał(a):witamy ciotenieczke zuzlineczke!:multi::multi::multi: racyja teraz to jest monstrum....ona jest jak owczarek niemiecki w wersji mini:cool3: a z tą mocą to racyja na mojego narzeczonego(szkoda ze jezzcze nie męża właśnie:-() zstąpiła jakaś dzika afrykańska moc z tych zwierzy w zoo....a zniego na mnie jak piszesz.......a ze mnie na zabidzoną Lajle.......i bum!:multi: hiehieh pozdrowionka:loveu: hihi...Oleńko nie musisz witać...:cool3::cool3::cool3:ja tuuuuuu cały czas jezdem!Bawię się w szarą eminencję...poczytam...głową potaknę...do serducha przytulę i lecę dalej...ale nadzór mam! Wszystko wiem:mad::loveu:...widziałam jak w przerażoną sunię pakujesz odwagę...odwagę...odwagę...no i jest ...dziś jest Xsenna/Lajla:evil_lol: Oleńko...oczka otrzyj...bo ja nie do końca jestem pewna... z kogo na kogo ta odwaga i moc skakały;) Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ola la la...to fartowna dziewczyna,a do tego rozśpiewana...więc na jej wątek się wcinam zapraszając do drugiej...rozśpiewanej dogomaniaczki ewy gonzales...hihihi-właściwie do szczeniora,o którego uratowanie walczyła i walczy ewa...to wątek PRINCA http://www.dogomania.pl/forum/f28/sosnowiec-walal-sie-jak-smiec-po-ulicy-na-szczescie-juz-jest-bezpieczny-137656/#post12282344 ...zapraszam...:loveu::loveu::loveu: Lajluniu...księżniczce Xsennie ,książę by się przydał! Już go Ci znalazłam...piękny i czarniasty...elegant!!! Taki ma być i ...jest Princ:loveu: Quote
gibon301 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 czyli dalej nie wiadomo czy lajla namagnesowana czy nie...szkoda bo ciekawa byłam, choć z tego co piszesz to pewnie tak, może nawet tak mocno, że to ona stoi za rzładowaniem aparatu :lol: dobrze że wszystko dobrze i spokojnie czekam dalej na zdjęcia jakieś z kolejnej wizyty! Quote
Ola la Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 silke napisał(a):Olala, kurczę, szkoda, że nie spotkałyśmy się kiedyś tam w Katowicach... A pomyśl, jeśli ratujesz jednego zwierza dziennie, to gdybyś wstawała wcześniej, mogłabyś uratować dwa! :eviltong: Piruety Lajli sobie wyobrażam - baaardzo się cieszę! silkowa cioteczniczko nio szkoda:( moze zawitasz jeszcze w me strony?:lol::cool3: plose plose. Gwarantuje nawet nocleg:cool3: i wyzywienie.....co prawda jakies prostackie potrawy no ale zawsze to cos!:lol: Fakt....wiesz wzielam to sobie do serca i wstaje o 8 codziennie:cool3: ale to nie dobrowolnie:lol: hie Quote
Recommended Posts