MyrkurDagur Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :crazyeye: A cóż to za stwór wielkanocny porośnięty białym futrem ??? :crazyeye: :loveu: Ola - ja tak króciutko - czytanie Twoich relacji ze spotkań z Lajlą to sama przyjemność :loveu: Quote
Ola la Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 to to to jest rekinowampir!!!!!!!! kryj sie kto może!:-o Myrkurze ciesze sie niezmiernie ze lubisz czytac moje bzdety o Lajli :loveu: Dzisiaj na spacerku chyba nie działo sie nic nadzwyczajnego:lol: a co do wesolych swiat wielkanocnych to ja mam swieta w tropikach:placz: jest goraco na dworze a moj dziadek pali w piecu:placz: ja sie roztapiam ...pomocy:placz: jakbym eksplodowala to nie zapominajcie o Lajli :lol: Amen Quote
Nadziejka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 I Wszystkiego Najpiekniejszego :loveu::loveu:Dla Ciebie Olu:multi::loveu:Dla Panci Suniowej :loveu:Dla Kuzyneczka:Dog_run::iloveyou::laola:Milych i spokojnych swiateczek :loveu:Uciekajacych jajeczek:loveu: Smingusa mokrego i wszystkiego cudownego:multi:Dla Was Kochani i Dla Waszych Zwierzaczkow Cudnych:buzi::laugh2_2::laugh2_2:Sunka pieknooosciiiiiiii juhuuuuu:thumbs::bigcool:Badzcie Zdrowi :loveu::loveu:[SIZE=2]Olu musimy sie umowic , moze gdzies w Katowicach w sprawie bazarku:loveu:Daj znac , gdzie i kiedy moglabys w tygodniu ? paaaaa:multi::multi: Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='ewa gonzales']I Wszystkiego Najpiekniejszego :loveu::loveu:Dla Ciebie Olu:multi::loveu:Dla Panci Suniowej :loveu:Dla Kuzyneczka:Dog_run::iloveyou::laola:Milych i spokojnych swiateczek :loveu:Uciekajacych jajeczek:loveu: Smingusa mokrego i wszystkiego cudownego:multi:Dla Was Kochani i Dla Waszych Zwierzaczkow Cudnych:buzi::laugh2_2::laugh2_2:Sunka pieknooosciiiiiiii juhuuuuu:thumbs::bigcool:Badzcie Zdrowi :loveu::loveu:[SIZE=2]Olu musimy sie umowic , moze gdzies w Katowicach w sprawie bazarku:loveu:Daj znac , gdzie i kiedy moglabys w tygodniu ? paaaaa:multi::multi: [SIZE="4"]Dziekujemy Ewo za piekne kolorowe życzenia!!!!!!!!! Obawa,ciocia,kuzynek i ja też no i moj Ferdek sie tu cisnie do monitora wiec on też życzy najweselszych świat!fajnego kurczaka i uszastego zajęczaka!i jajek wielgachnych i baranków eeeeee welniastych? no nic tworczosc moja wola o pomste do nieba ;) a co do bazarku to jasne mozemy w katowicach sie spotkac na transakcje:cool3: albo w parku chorzowskim?albo w zoo.Wejsciowka za darmoszke:cool3: a pieknie jest teraz.Ja codziennie prawie w zoo jestem:loveu: kocham Quote
maciaszek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Co tam u Lajli słychać? Jest jakiś odzew z ogłoszeń? A może ciotka i kuzyn już tak się w suni zakochali, że.... :diabloti: Ola la napisał(a):albo w zoo.Wejsciowka za darmoszke:cool3: a pieknie jest teraz.Ja codziennie prawie w zoo jestem:loveu: kochamOoooo! Rozdajesz wejściówki do zoo? Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Co tam u Lajli słychać? Jest jakiś odzew z ogłoszeń? A może ciotka i kuzyn już tak się w suni zakochali, że.... a u Lajli dobrze.Przez Swieta u niej nie bylam ale dreczylam ciotke smsami:evil_lol: Jutro idziemy na dluuuugi spacerek w rekompensacie:evil_lol: porobie nowe zdjecia dziewczynki naszej;) z ogloszen odzew narazie zerowy. Napisalam do gibon301 ona robi piekne plakaty ,moze zrobi taki z wypasionymi karteczkami z nr tel, do odrywania:cool3: jak nie da rady takich to zwyczajne.Jak ktos sie zainteresuje to spisze sobie numerek;) tekst zrobilam. Dejrze tez drukne ogloszenia oczywiscie bez nr i danych w jakim jest schronie.Podam kontakt do siebie.;) Maciaszku no a pogadam z ciotka jak tam jej zwiazek z Lajla...czy moze chcialaby sie ustabilizowac?:cool3: no nic narazie i tak szukam malej domu.Jak pojdzie tym lepiej bedzie tymczas u cioci wolny;) Pozdrowioneczka wieczorno sloneczna pora:multi: Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 aaaa co do wejsciowek do zoo to moj TZ jest opiekunem zwierzat i mozna sie wbijac jak wyjdzie po mnie na brame:cool3: zapraszam:cool3: Quote
gibon301 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 śliczna sunia! ola mam do Ciebie ogromną prośbę - jakieś ostre zdjęcia gdzie sunię będzie dobrze widać, może jakiś portret, najlepiej wszystkie na w miare spokojnym tle i bez ludzi (nie ma co robić jej konkurencji ;) wtedy będę działać z plakatem - przejżałam wątek i wiem już o co chodzi, więc chętnie pomogę, ale bez dobrego zdjęcia kiepsko to widzę, a że sunie masz z tego co widzę 'pod ręką' to dlatego pozwoliłam sobie pogrymasić co do zdjęć! Quote
MyrkurDagur Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Jak tam piękna Lajla się miewa ??? Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 gibon301 napisał(a):śliczna sunia! ola mam do Ciebie ogromną prośbę - jakieś ostre zdjęcia gdzie sunię będzie dobrze widać, może jakiś portret, najlepiej wszystkie na w miare spokojnym tle i bez ludzi (nie ma co robić jej konkurencji ;) wtedy będę działać z plakatem - przejżałam wątek i wiem już o co chodzi, więc chętnie pomogę, ale bez dobrego zdjęcia kiepsko to widzę, a że sunie masz z tego co widzę 'pod ręką' to dlatego pozwoliłam sobie pogrymasić co do zdjęć! jasne Gibonku porobie dzisiaj.W sumie troche juz mam wiec tez ci podesle;) Ta druga sunia jest dzis w metrze i jest odzew.Obawa teraz w wiekszej potrzebie:-D Myrkurze mroczny Dzisiaj ide do Lajli!bedzie fotorelacja:diabloti: najswiezsze Lajlowe ploteczki jak cieplutkie buleczki! Quote
Nadziejka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Olenko gorace buziaczki dla suni:calus::Dog_run:mam prosbe , czy mozesz jeszcze kilka dni poczekac ? przepraszam Olu ale wypadlo mi kilka spraw :ylsuper:pozdrawiam i z wielka przyjemnoscia czekam rowniez na relacje:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Lajlunia ...odwiedzana...i tak trzymaj! :loveu: Oleńko...mam opóźnienia w czytaniu,ale to o zoo zauważyłam...i zaraz se zanotowałam:cool3: Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ewo_gonazales nol problem:cool3::lol: nie pali sie ;) to do zobaczonka a wlasciwie do napisania kiedy ,jak i gdzie;) zuzlikowo no no zapraszam do zooooo:cool3: zabiore cie do mojego kochanego Wikusia! on pluje wszystkich dookola a jaki ubaw z tym waryjotem jest:diabloti: a tu dzisiejsze zdjecia Lajli z wizyty u mnie;) cos mi tu pachnie...chyba kurak! tu kontrolerka jakosci udka z kurczaka:cool3:(czy warto go zaczynac gotowac) "a co tutaj jeszcze chowasz" balkonik Lizanko od Lajli!;):loveu::loveu::loveu: Quote
silke Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ale aparatka :cool3: ! Jest jakiś odzew na ogłoszenia? Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 oj aparatka aparatka:-D ukradla dzis ze stolu ciotce kielbaske:-D cwaniara a co do ogloszen ...nic zero...Zaraz odnowie jej cafeanimala moze ja wrzuca do metra.Dzis byla w metrze inna sunia ktora oglaszalam i tel.sie rozdzwonil niesamowicie.W poniedzialek jedzie do domku;) Oby Lajli sie udalo~! Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 hihihi...toż to był pies w absolutnym poziomie:shake:...a tu patrzę i ...pion...najbardziej pionowy z pionów!!! I to taki,który ma odwagę gary w kuchni gospodyni obwąchać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo...obawa już ...zniknęła w pionie i pięknie postawionych uszkach! Tak trzymaj milutka Lajlu!:loveu: Ola...lato przed nami...Ewuś bliziutko...więc z zaproszonka z radością skorzystam,a jak jeszcze jakie pięknoty popodziwiać z ciut innej strony(nie tak oficjalnie)mogę...ach,to szczyt marzeń!:loveu: Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 hahah swietnie to ujelas:-D teraz Lajla trzyma pion! a gary obwachala,....heh bez najmniejszych zahamowań:evil_lol: to jest zarlok nieziemnski....ale i wybredny...kurczaczka by sie jadlo a najlepiej samego bez ryzu!no gdzie tam lajla bedzie sie kalać ryżem:evil_lol: no to zoo stoi otworem.Fajnie bedzie zobaczysz:evil_lol:Szkoda ze ja nie mam az takich przywilejow jak pracownicy...tz to tam gepardy normalnie glaska,pancerniki :placz: szkoda ze nie maja leniwcow..... Quote
MyrkurDagur Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mniam mniam mniam :eating: To dzisiaj Lajluni kurczę na obiad zaserwowano :cool3: Na jednym ze zdjęć Lajla ponownie swoją dorodną klatę wyeksponowała :evil_lol: No dobrze, to mroczna ciotka teraz Lajli i wszystkim tu zebranym dobrej nocy życzy :sleep2: :dog: Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 hehehe no mroczna istotko dokladnie wyeksponowala klooote i to jak!to jest 100% kobieta wie jak podkreslac swoje wdzieki:cool3: a wcinala az jej sie uszy trzęsly:evil_lol: Lajla i tu zebrana Ola życzy tobie i innym tu zebranym dobrej nocki !:lol::sleep2::ylsuper::Rose: i zeby sie tu zbierali jak najczesciej!:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :Dog_run::ylsuper:Oluuuuu sunia pieknosci:multi::loveu::loveu:teoje opowiesci superoweeeee:loveu::loveu: jeszcze kilka dni , bardzo przepraszam ciebie ze musisz czekac :oops::oops: zdroweczka dla ciocinej rodzinki , dla ciebie i psiaczkow:Dog_run::Cool!::Cool!:wiesci super Dziekujemyyyyyyyyyyy:multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja cie...gepardy...:crazyeye:...niby nie jestem zazdrosna ,a serducho mi ścisnęło...tak bym se wygłaskała,ale bym głaskała...:oops:Pomarzyłam i dość ,bo całkiem mnie zazdrość ogarnie!Zawsze marzyłam o bliskości z tymi dzikimi zwierzakami:cool3:. Wygląda na to,że...kto z kim przestaje...Lajla nabrała odwagi i pewności siebie,bo jakże inaczej jak ma się obok kogoś kto z dzikimi kociakami się pieści...abo jeszcze bliżej osobę,która rządzi kimś kto z dzikimi kociakami się pieści:cool3:...aż wstyd być wtedy zalęknioną Obawą! Mądra sunia!:evil_lol:...a ryż...beee...to potwierdza! Ola la...nie obrugaj,ale ja też z mega prośbą!:oops: Jak dasz radę,zajrzyj do Gonzika...ogłoszenia na gwałt potrzebne...psiaka zabija tęsknota za człowiekiem bardziej niż choroba:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-gonzales-olbrzym-o-golebim-sercu-ma-padaczke-pilnie-potrzeba-ogloszen-120086/index27.html#post12142019 Quote
Ola la Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 ewo_gonazales noł problem ja tez teraz mam mase rzeczy na głowie:-D takie zapracowane z nas baby:cool3: heh no i zdrowka takoże zycze Tobie i twoim zwierzom(kurczaczki ja nie wiem nawet jakie masz zwierze jezozwierze):niewiem: zuzlikowo przy mnie Obawa-Lajla to powinna raczej zwiariować:-D heh abo jeszcze bliżej osobę,która rządzi kimś kto z dzikimi kociakami się pieści...aż wstyd być wtedy zalęknioną Obawą! Mądra sunia!...a ryż...beee...to potwierdza! hehe sie usmialam.Ano w rządze rządze w końcu w każdym związku baba rządzi w związku,nawet jak chłopu sie wydaje ,że jest wręz przeciwnie:-D Mizianko od Lajli:loveu: Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 W poniedzialek jade umowic Lajle na sterylke :cool3: heh wczoraj ciocia wpadla po mnie z Lajla na wieczorny spacerek :-D mieszkam na 1 pietrze i wolalam lajle z okna a ona sie biedna chciala wspinac po bloku na gore do mnie:evil_lol: pocieszna jest:evil_lol: no i kiedy jest na spacerze ze mna i ciotka to kiedy odchodze do siebie ona biegnie za mna i nie patrzy na ciotke:shake: musi byc na smyczy:shake: ehhhh no pocieszna pluskiewka:lol: Quote
maciaszek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ola la napisał(a):mieszkam na 1 pietrze i wolalam lajle z okna a ona sie biedna chciala wspinac po bloku na gore do mnie:evil_lol: pocieszna jest:evil_lol:Może ona ma jakieś ukryte talenty, o których nie wiemy :evil_lol:? Zgłosiłam dziś w schronie, że nie masz kuponu na bezpłatną sterylkę. Panie prosiły, żebyś w poniedziałek przywiozła ze sobą dokumenty jakie dostałaś przy odbiorze Lajli i upomniała się o ten kupon :). Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ola la napisał(a):oj aparatka aparatka:-D ukradla dzis ze stolu ciotce kielbaske:-D cwaniara a co do ogloszen ...nic zero...Zaraz odnowie jej cafeanimala moze ja wrzuca do metra.Dzis byla w metrze inna sunia ktora oglaszalam i tel.sie rozdzwonil niesamowicie.W poniedzialek jedzie do domku;) Oby Lajli sie udalo~! Ola la, ale masz pociechę z naszej dawnej Obawy, dzisiaj już jak co to ona może siać obawę wokół :loveu: trzymam kciuki za domek :) Quote
Recommended Posts