Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Maciaszku ja mysle ze bylaby szansa.Zaraz zadzwonie. Plose powiedz mi tylko ile wynosilaby oplata schroniskowa za sunie?:( Quote
maciaszek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ola la napisał(a):Plose powiedz mi tylko ile wynosilaby oplata schroniskowa za sunie?:(50 zł, ale spróbuję pogadać, żeby wydali ją za darmo :). Aaaa, jeszcze jedno - jeśli podałaś w pierwszym poście numer telefonu do schroniska to podaj tutaj też jej numer schroniskowy. Bo w schronisku psy rozpoznawane są po numerach a nie po imionach, które wymyślam ja na potrzeby strony internetowej. Quote
silke Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Tak jak pisałam na pw, jutro wieczorem przeleję albo 10 zł, albo więcej (zobaczę, ile będę mogła), to będzie na następne miesiące albo na już, jakby trzeba było. Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 oj byloby super gdybys pogadala o wydaniu suni za darmo:multi: Zaproponowalam cioci 70 zł...reszta po 2 tygodniach:multi: ciekawe czy obawa jeszcze w schronie. ps.Kacper-kuzynek juz ciagle gledzi o Obawie :eviltong: Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Yana super dziekuje!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: potrzeba 70 zl i bierzemy sunie ze schronu! czyli narazie mamy 10 zł od Yany 15 zł od JOMY za kolczyki z bazarku zaraz napisze PW do osob ktore pisaly ze moga cos wyskubac na sunie. Quote
ihabe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Numer konta do wpłat na domek tymczasowy suni : Potrzebne jest 100 zl lub 150 jeśli trzeba bedzie uiścic oplate schroniskowa...... Obawo do góry!!!! Nie obawiaj się:-( to już niedługo i będziesz miała domek Ja na chwile obecna moge przelac 50zl i mysle, ze uda nam sie to robic miesiecznie. Quote
silke Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A jest możliwe, że malutjka zostanie na stałe u Twojej cioci? Jesli chwyci ja za serce, to może zrezygnuje ze szczeniaka, tak? Quote
ihabe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 pieniadze juz wyszly:loveu: Malenka Obawko trzymaj się:multi: Quote
maciaszek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ola la napisał(a):a poza tym jeszcze i tak Maciaszek musi zalatwic kwestie oplaty schroniskowej...jak bedzie tak mila rzecz jasna:cool3: ale wierze ze bedzie :multi:Ja będę miła, ale pozostaje jeszcze kwestia taka czy w schronisku będą aż tak mili, by nie wziąć ani grosza... Ale bądźmy dobrej myśli! Quote
maciaszek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ihabe napisał(a):Ja na chwile obecna moge przelac 50zl i mysle, ze uda nam sie to robic miesiecznie.Bardzo dziękujemy :loveu:. Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 inhabe naprawde???:placz::placz::placz::placz: ja sie zaraz zastrzele z radosci!!!!!!!! silke tez obiecala jutro przelac pieniazki!!!! moze udaloby sie odebrac sunie juz w sobote!!!!!!!!!!!!! byloby pieknie. Ciocia juz czeka na psiaka i jej synek tez.Marzyl o piesku od dawna. Obawa nie obawiaj sie juz:placz::placz::placz: Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 silke mysle ze jest szansa.w koncu ciocia szuka psa,co prawda szczeniaka.ale jesli kuzynek zakocha sie w obawie.... to kto wie! darmowy DS to jest to:loveu: Jejku ja bym jutro po nia jechala ale naprawde mam pierwszy raz od dawien dawna zawalony dzien. :placz::placz::placz: w sobote moge z rana pojechac po sunie bobmbowym fiatem uno dziadziunia ;) a pozatym jeszcze i tak Maciaszek musi zalatwic kwestie oplaty schroniskowej...jak bedzie tak mila rzecz jasna:cool3: ale wierze ze bedzie :multi: Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Yana super dziekuje!:loveu: to bylo 10 złociszy si? to ja juz zapisuje. Quote
maciaszek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Ola la']tak sobie mysle ze jak sie wyrobie to jutro kolo 15 moglabym pojechac po sunie. Maciaszku do ktorej moglabym dojechac????Schronisko czynne jest do 17.00. Ja będę tam dzwonić (albo będę osobiście) po koło 13.30. Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ihabe dziekuje bardzo!:loveu::loveu::loveu::loveu: juz zapisuje!!!!!!! [SIZE="3"]tak sobie mysle ze jak sie wyrobie to jutro kolo 15 moglabym pojechac po sunie. Maciaszku do ktorej moglabym dojechac???? Quote
maciaszek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ola la napisał(a):Maciaszku byłoby super gdybys byla w schronisku! ja niestety bede o 15,30 gdzies.To co? Mam Cię zapowiedzieć? Jeśli tak, to podaj mi na PW swoje imię i nazwisko :). Quote
Yana Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ola la napisał(a):Yana super dziekuje!:loveu: to bylo 10 złociszy si? to ja juz zapisuje. si, si :lol: niestety więcej nie mogę, bo mam trochę różnych deklaracji na inne psiaki Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Maciaszku byłoby super gdybys byla w schronisku! ja niestety bede o 15,30 gdzies. Mam nadzieje ze uda mi sie jutro mała odebrac... byloby super gdyby nie trzeba bylo nic placic:(wiem ze to idzie na inne piesy ale Obawa tz pieniadzorow potrzebuje... jejku niech sie uda:lol: Yana no co ty 10 zl to duzo ! pomysl ile za to jest zarcia :-D Quote
silke Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Maleńka, to może Twoja ostatnia noc w schronie! :lol: Pieniądze ode mnie będą na koncie pewnie w poniedziałek. Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Jak te posty skaczą:-o Maciaszku pewnie zamow mnie. na 90 % bede. calkiem mozliwe ze nawet o 16.30 gdzies. silke dokladnie:loveu::loveu::loveu::loveu: oby wszystko poszlo jak trza w schronie:lol: Quote
ihabe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Trzymam kciuki, oby wszystko się udało. Obawko tzrymaj się.... to juz Twoja ostatnia noc:multi: Quote
Ola la Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ihabe trzymaj trzymaj:lol:napisze od razu kiedy bedzie mozna puscic ;) zaopatrze TŻ w aparat :-D Obawo nie obawiaj sie! juz jutro! mam nadzieje ze zdaze przed zamknieciem schronu 17.00 Dobranoca!:loveu: Quote
ihabe Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Daj znać!!!! Ciekawe czy te psiaki czują coś, że jutro już bedzie inaczej?:multi: Dobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts