Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka bidulinka...

Z oczu i wyglądu przypomina mi Kawę-Kaję tomaszowską, która była pierwotnie w awaryjnym DT u elficzkowa, później u agat21, a później u Istar19. Znalazła cudowny domek. I Gabi takiego domku życzę.

Posted

Gabi byla dzisiaj u weta na szczepieniu i odrobaczeniu. Waży 5.8 kg. Wet ocenił ją na rok-półtora. Hania mówi, że Gabi ma śliczne, białe ząbki. Przy szczepieniu nawet nie pisnęła, dała sobie zajrzeć w ząbki.

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję za wpłaty Darczyńców dla Gabi:

• 20zł -p.Agnieszka (znajoma elik) /13.01.2020/stała I
  • 20zł -Tianku /13.01.2020 /jednorazowa
Posted

Śliczne maleństwo:)

Zea opłaci fakturę za szczepienie wszystkich 4 suczek, już napisałam do Hani.

Pokryje też koszt karmy, na razie na miesiąc.

Posted
22 minuty temu, Tola napisał:

Śliczne maleństwo:)

Zea opłaci fakturę za szczepienie wszystkich 4 suczek, już napisałam do Hani.

Pokryje też koszt karmy, na razie na miesiąc.

Bardzo dziękuję, przelewam w takim razie za odrobaczenie Gabi.

82904361_599189430876486_471737249772339

Posted

Widzę w Gabi potencjał, jest coraz bardziej ciekawa, więc może to sprawi, że otworzy się na świat i człowieka. U weta przestraszona, ale grzeczna. Na dworze zainteresowała się przechodzącym kotem, na psy nie zwraca uwagi, tak jakby ich w ogóle nie widziała.

Posted
47 minut temu, Sara2011 napisał:

Bardzo dziękuję, przelewam w takim razie za odrobaczenie Gabi.

Tak, szafirka wystawi na pewno na ZEA oddzielną wspólną fakturę dla wszystkich 4 suczek

Posted
20 minut temu, szafirka napisał:

Widzę w Gabi potencjał, jest coraz bardziej ciekawa, więc może to sprawi, że otworzy się na świat i człowieka. U weta przestraszona, ale grzeczna. Na dworze zainteresowała się przechodzącym kotem, na psy nie zwraca uwagi, tak jakby ich w ogóle nie widziała.

Może się  boi, może w boksie oberwała od większej suki?

Ona tuz przed wyjazdem była zamknięta razem z Effi i Fanni, ale tez trzymała się z daleka od nich, dlatego jej nie widziałam w tym przedostatnim dniu, jak pojechałam rezerwować Bruno.

Posted

Dotarłam w końcu i ja na wątek malutkiej Gabuni.Bidulka bardzo wylękniona i schroniskiem,transportem i nowym otoczeniem u Szafirków.Ale nie widzę w jej oczach jakiegoś niesamowitego strachu,a raczej głęboki smutek i niepewność.Będę bardzo mocno trzymać kciuki,aby zaufała i zaczęła się otwierać na to lepsze,które jest przed nią...:)

Mariolciu przepraszam,ale mogę tylko kibicować,ponieważ  mamy 2 a właściwie 3 sunie u Hani...

Posted
Dnia 8.01.2020 o 12:23, Poker napisał:

Kapnę 5 dyszkami na pierwsze potrzeby

Nie dostałam nr konta , chyba  że się nie zmieniło, to mam.

Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Saro, podeślij mi proszę numerek do wpłaty. Dziś kończy się bazarek i trochę grosików wpadnie dla Gabi.

Bardzo dziekuję, już podsyłam. A co to za bazarek ?

Posted

Przed chwilą wpłaciłam na konto Gabi 56 zł z bazarku transportowego. Kiedy już się zameldują, proszę, potwierdź Saro ich odbiór na bazarku. Link w moim podpisie.