Jo37 Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Jak to jest jak jest zimno , jest się najmniejszym w boksie i nie ma się własnego miejsca? Pewnie strasznie. Jaka jest szansa na przeżycie w takim miejscu? Pewnie niewielka. Jaka jest możliwość wyrwania się z takiego miejsca będąc zwykłą starszą suczką? Pewnie malutka. Czy pomożesz mi? Sunia nie ma ani imienia, ani złotówki na start w nowe życie. Ale bardzo prosi o pomoc. Skarbnik - Jo37 Quote
Jo37 Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Deklaracje stałe: p.Ania ze Szczekocin - 50,00 zł Jo37 - 50,00 zł -XII,I,II,III Stan konta: - 215,00 - 20.12. Wypłaty 215,00 - hotelowanie za XII i odrobaczenie ( na konto ZEA ) - 20.12 Wpłaty Quote
Nesiowata Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Jeszcze jedna farciarka. Śliczna jest. Ma wspaniały prezent gwiazdkowy. I niech dalsze życie będzie równie szczęśiwe. 1 Quote
Jo37 Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 15 minut temu, Nesiowata napisał: Jeszcze jedna farciarka. Śliczna jest. Ma wspaniały prezent gwiazdkowy. I niech dalsze życie będzie równie szczęśiwe. Witamy u suni. Bardzo się cieszę, że zajrzałaś. Quote
malagos Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Już Asiu coś wypatrzyłaś!.... na szczęście dla sunieczki! Quote
Gabi79 Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Melduję się u sunieczki, taka z niej śliczna poczciwinka Quote
Tola Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Ja tez jestem; bardzo dziękuje za to malutkie psie życie. Quote
uxmal Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Przywitam się i zapraszam na bazarek Zapraszam na bazarek transportowy dla psiaczków LOGISTYKA NAS NIE TYKA A w nim ubieramy choinkę w Lesie 1 Quote
Jo37 Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 34 minuty temu, malagos napisał: Już Asiu coś wypatrzyłaś!.... na szczęście dla sunieczki! Miałam już nie brać nowego psiaka ale jak zostawić taką maliznę na całą zimę. 30 minut temu, Gabi79 napisał: Melduję się u sunieczki, taka z niej śliczna poczciwinka Miło, że zajrzałaś do suni. 19 minut temu, Tola napisał: Ja tez jestem; bardzo dziękuje za to malutkie psie życie. Tobie należą się ogromne podziękowania za sunię, którą zabierasz i za wypatrzenie suniek. Quote
Jo37 Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 3 minuty temu, uxmal napisał: Przywitam się i zapraszam na bazarek Zapraszam na bazarek transportowy dla psiaczków LOGISTYKA NAS NIE TYKA A w nim ubieramy choinkę w Lesie Serdecznie witamy. Quote
Livka Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Przyczłapałam do sunieczki :) Taka z niej Myszka :) Quote
Jo37 Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 1 minutę temu, Livka napisał: Przyczłapałam do sunieczki :) Taka z niej Myszka :) Witaj u suni. Ona jest bardzo malutka. Quote
Jo37 Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 1 minutę temu, Livka napisał: I ma takie śliczne wąsiki :) Kobiecie wypominać wąsiki. Oj, nieładnie. Quote
Livka Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Ha ha. Na całe szczęście to psia kobietka.;) Jej wąsiki dodają urody :) Quote
Jaaga Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Bardzo się cieszę, że wzięłaś ją pod swoją opiekę. Po Toli zdjeciach na wątku nie mogłam sobie znaleźć miejsca. Do tego jeszcze ta możliwość transportu praktycznie do nas pod nos. To już pół drogi, okazja jak rzadko. Sama nie mam jak żadnej z suń pomóc. Bezradniość jest lżejsza, kiedy ma się świadomość, że jednak dwóm dziewczynom się uda wyjechać. Quote
Jo37 Posted December 15, 2019 Author Posted December 15, 2019 29 minut temu, Jaaga napisał: Bardzo się cieszę, że wzięłaś ją pod swoją opiekę. Po Toli zdjeciach na wątku nie mogłam sobie znaleźć miejsca. Do tego jeszcze ta możliwość transportu praktycznie do nas pod nos. To już pół drogi, okazja jak rzadko. Sama nie mam jak żadnej z suń pomóc. Bezradniość jest lżejsza, kiedy ma się świadomość, że jednak dwóm dziewczynom się uda wyjechać. Jaaga - bezsilność i bezradność towarzyszą nam cały czas. Widzisz dziesiątki zwierzaków w tragicznej sytuacji a możesz uratować tylko jednego. Quote
Bogusik Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Tak jak Livka napisała dla jednego to jest życie i cieszę się,że malutka właśnie otrzymała taką szansę :) Quote
Tola Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Jaaga - bezsilność i bezradność towarzyszą nam cały czas. Widzisz dziesiątki zwierzaków w tragicznej sytuacji a możesz uratować tylko jednego. Przytłacza ogrom bezdomnych zwierzaków, a wybór tego, który ma jechać to dla mnie zawsze wielka trauma. Ale bardzo cieszy każde uratowane psie życie i niech to daje nam siłę, aby ratować kolejne. Za parę minut wyjeżdzamy z TZem do schroniska, a potem do Lublina, proszę o kciuki, aby wszystko poszło zgodnie z planem. 2 Quote
agat21 Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Powodzenia dla malutkiej szczęściary :) Jak dobrze, że chociaż jej się udało :) Quote
Recommended Posts