Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta kłótnia nie ma sensu - my jesteśmy w kontakcie z karusiap zobaczymy jak rozwinie się sytuacja.

Co do słów ockhama - powiem tylko, że bardzo to krzywdzace co piszesz. Nie znasz nas, nie byłaś u nas, sądzę że nawet nie chciało ci się zapoznać z naszą stroną, z wątkami psów którymi się opiekujemy, niektótre mająswoje atki od kilku lat. Zwyczajnie bezmyslnie i głupio krzywdzące.

Nie warto poprostu z kimś takim rozmawiać kobity - dajcie spokój i tyle.

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa Pikulska napisał(a):
...sądzę że nawet nie chciało ci się zapoznać z naszą stroną, z wątkami psów którymi się opiekujemy, niektótre mająswoje atki od kilku lat...

A i owszem... i dodawać też umiem.
EOT

Posted

Malenka we wtorek moze miec meliografie i od razu ewentualny zabieg we Wroclawiu,bo sa wszyscy lekarze do tego potrzebni.
Teraz musze tylko znalesc domek tymczasowy na czas rekonwalescencji.
Z kosztami mam nadzieje damy rade,bo zosatnie nam policzone tylko za uzyte leki.

Posted

karusiap napisał(a):
Malenka we wtorek moze miec meliografie i od razu ewentualny zabieg we Wroclawiu,bo sa wszyscy lekarze do tego potrzebni.
Teraz musze tylko znalesc domek tymczasowy na czas rekonwalescencji.
Z kosztami mam nadzieje damy rade,bo zosatnie nam policzone tylko za uzyte leki.

To dobrze , że akurat wszyscy bedą . Czyli wtorek 7 kwietnia . O której godzinie ma byc operacja ?

Posted

Tweety napisał(a):
a będzie miał ją kto zawieźć?

jesli uda sie dograc wszystko na wtorek to pewnie ja pojade...no bo co zrobic..
Zostane z nia na miejscu do ok czwartku mam nadzieje.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
To dobrze , że akurat wszyscy bedą . Czyli wtorek 7 kwietnia . O której godzinie ma byc operacja ?

godzina jeszcze nie jest ustalona.
Wiem,ze jest taka mozliwosc,ale dopiero zaklepie zabieg na 100% jak znajde DT

Posted

Dorothy napisał(a):
czy ta rekonwalescencja wymaga szczegolnych jakichs umiejetnosci ze strony DT? I jakich?

czekam na odpowiedz lekarza w tej sprawie,bo wlasnie ulatwi a na pewno wyjasni nam to pewne kwestie...

Posted

Karolinko!:loveu:
We Wrocławiu jest Paulina z Niepołomic.
Może Ona, tam na miejscu będzie mogła pomóc?
Jakieś miejsce do spania się pewnie znajdzie i malutką się zajmie.
Skaczę strasznie po wątkach, ale gdybyś chciała kontakt do wyślij pw.

Posted

Jade z malenka w poniedzailek, we wtorek rano mielografia i okaze sie co dalej...
Czy na zabieg czy na wozeczek beda potrzebne pieniadze,jelsi ktos nas wspomoze bede wdzieczna.

Posted

jestesmy juz we WRoclawiu.Roxi spala bardzo duzo w pociagu.kochane sloneczko.troszke sie bawi,probuje w kazdym razie.jest kochana i grzeczna.
jutro o 10:30 mamy zdjecie.

Posted

[quote name='Tweety']
Roxi, trzymamy mocno!
mam nadzieję, że zgodzą się na tę fakturę przelewową :roll:
Aga ja poplace wszystko,pozyczylam pieniadze.I wezme zwykla fakture za zdjecie,dam Ci w Krakowie...
reszte pieniazkow bede zbierac pomalu,zeby sie oddluzyc...

Posted

[quote name='karusiap']jestesmy juz we WRoclawiu.Roxi spala bardzo duzo w pociagu.kochane sloneczko.troszke sie bawi,probuje w kazdym razie.jest kochana i grzeczna.
jutro o 10:30 mamy zdjecie.

Roxi, trzymamy mocno!
mam nadzieję, że zgodzą się na tę fakturę przelewową :roll:

Posted

Karusiap . Pros wetów o zniżki przy zdjęciu i badaniach . Powiedz , że to nie Twój prywatny pies . My z ULV często tam jesteśmy z tymczasami i zawsze coś wybłagamy . Nie ma się co wstydzić , to przeciez nie chodzi o Twojego prywatnego psa .

Szkoda , ze nie mogę pomóc w przychodni , ale akurat dzis na 10, 30 musze odwieśc psa i kota na sterylke i kastrację . ale jeśli nie bedziesz mogła jak jej prewieść po zabiegu to zadzwoń do mnie to przewiozę . Macie mój numer telefonu ? No to trzymajcie sie :lol:

Posted

dziekuje kochane:loveu:dajemy rade.
Mamy transport i wszystko co trzeba:)
Roxunia strasznie nie lubi zostawac sama w pokoju...rano byl szal radosci i witanie wszystkich:)strasznie szybko sie bidusia przyzwyczaja....