Ewa Pikulska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ta kłótnia nie ma sensu - my jesteśmy w kontakcie z karusiap zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Co do słów ockhama - powiem tylko, że bardzo to krzywdzace co piszesz. Nie znasz nas, nie byłaś u nas, sądzę że nawet nie chciało ci się zapoznać z naszą stroną, z wątkami psów którymi się opiekujemy, niektótre mająswoje atki od kilku lat. Zwyczajnie bezmyslnie i głupio krzywdzące. Nie warto poprostu z kimś takim rozmawiać kobity - dajcie spokój i tyle. Quote
ockhama Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ewa Pikulska napisał(a):...sądzę że nawet nie chciało ci się zapoznać z naszą stroną, z wątkami psów którymi się opiekujemy, niektótre mająswoje atki od kilku lat... A i owszem... i dodawać też umiem. EOT Quote
karusiap Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Malenka we wtorek moze miec meliografie i od razu ewentualny zabieg we Wroclawiu,bo sa wszyscy lekarze do tego potrzebni. Teraz musze tylko znalesc domek tymczasowy na czas rekonwalescencji. Z kosztami mam nadzieje damy rade,bo zosatnie nam policzone tylko za uzyte leki. Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 karusiap napisał(a):Malenka we wtorek moze miec meliografie i od razu ewentualny zabieg we Wroclawiu,bo sa wszyscy lekarze do tego potrzebni. Teraz musze tylko znalesc domek tymczasowy na czas rekonwalescencji. Z kosztami mam nadzieje damy rade,bo zosatnie nam policzone tylko za uzyte leki. To dobrze , że akurat wszyscy bedą . Czyli wtorek 7 kwietnia . O której godzinie ma byc operacja ? Quote
karusiap Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Tweety napisał(a):a będzie miał ją kto zawieźć? jesli uda sie dograc wszystko na wtorek to pewnie ja pojade...no bo co zrobic.. Zostane z nia na miejscu do ok czwartku mam nadzieje. Quote
karusiap Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 BIANKA1 napisał(a):To dobrze , że akurat wszyscy bedą . Czyli wtorek 7 kwietnia . O której godzinie ma byc operacja ? godzina jeszcze nie jest ustalona. Wiem,ze jest taka mozliwosc,ale dopiero zaklepie zabieg na 100% jak znajde DT Quote
Dorothy Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 czy ta rekonwalescencja wymaga szczegolnych jakichs umiejetnosci ze strony DT? I jakich? Quote
karusiap Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dorothy napisał(a):czy ta rekonwalescencja wymaga szczegolnych jakichs umiejetnosci ze strony DT? I jakich? czekam na odpowiedz lekarza w tej sprawie,bo wlasnie ulatwi a na pewno wyjasni nam to pewne kwestie... Quote
irenaka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Karolinko!:loveu: We Wrocławiu jest Paulina z Niepołomic. Może Ona, tam na miejscu będzie mogła pomóc? Jakieś miejsce do spania się pewnie znajdzie i malutką się zajmie. Skaczę strasznie po wątkach, ale gdybyś chciała kontakt do wyślij pw. Quote
karusiap Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Jade z malenka w poniedzailek, we wtorek rano mielografia i okaze sie co dalej... Czy na zabieg czy na wozeczek beda potrzebne pieniadze,jelsi ktos nas wspomoze bede wdzieczna. Quote
LILUtosi Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Melduje sie Wrocław. Karusiap wysłałam priva z namiarami. Quote
karusiap Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 LILUtosi napisał(a):Melduje sie Wrocław. Karusiap wysłałam priva z namiarami. Dziekuje slicznie:loveu: Quote
majqa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No to trzymamy kciuki za najpomyślniejszy wynik. Quote
karusiap Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 jestesmy juz we WRoclawiu.Roxi spala bardzo duzo w pociagu.kochane sloneczko.troszke sie bawi,probuje w kazdym razie.jest kochana i grzeczna. jutro o 10:30 mamy zdjecie. Quote
karusiap Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Tweety'] Roxi, trzymamy mocno! mam nadzieję, że zgodzą się na tę fakturę przelewową :roll: Aga ja poplace wszystko,pozyczylam pieniadze.I wezme zwykla fakture za zdjecie,dam Ci w Krakowie... reszte pieniazkow bede zbierac pomalu,zeby sie oddluzyc... Quote
Tweety Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='karusiap']jestesmy juz we WRoclawiu.Roxi spala bardzo duzo w pociagu.kochane sloneczko.troszke sie bawi,probuje w kazdym razie.jest kochana i grzeczna. jutro o 10:30 mamy zdjecie. Roxi, trzymamy mocno! mam nadzieję, że zgodzą się na tę fakturę przelewową :roll: Quote
LILUtosi Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Karusiap, rozumiem że radzisz sobie w tym Wrocławiu?? Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Karusiap . Pros wetów o zniżki przy zdjęciu i badaniach . Powiedz , że to nie Twój prywatny pies . My z ULV często tam jesteśmy z tymczasami i zawsze coś wybłagamy . Nie ma się co wstydzić , to przeciez nie chodzi o Twojego prywatnego psa . Szkoda , ze nie mogę pomóc w przychodni , ale akurat dzis na 10, 30 musze odwieśc psa i kota na sterylke i kastrację . ale jeśli nie bedziesz mogła jak jej prewieść po zabiegu to zadzwoń do mnie to przewiozę . Macie mój numer telefonu ? No to trzymajcie sie :lol: Quote
Jagienka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dziewczyny dzielne jesteście jak nie wiem co!!! Myślę o Was cały czas i wysyłam wszytskie pozytywne wibracje :) Quote
irenaka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Karolinko!:loveu: Z całego serca trzymam kciuki za dzisiejszy dzień i napisz ile ten kasy potrzeba. Quote
karusiap Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 dziekuje kochane:loveu:dajemy rade. Mamy transport i wszystko co trzeba:) Roxunia strasznie nie lubi zostawac sama w pokoju...rano byl szal radosci i witanie wszystkich:)strasznie szybko sie bidusia przyzwyczaja.... Quote
majqa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Moje kciuki również zaciśnięte aż woda tryska!!! Quote
Recommended Posts