Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje szczescie kochane.Roksi dzis miala dobry humorek:loveu:a tak wogole to wczoraj z radosci mnie obsiusiala a dzis p.Beatka byla pierwsza i na nia trafilo:evil_lol:

Pokaze Wam tu wozeczek jaki, jelsi w tym momencie mialaby miec Roksi, to mailby sens,bo to wozek rehabilitacyjny.Czekam tylko na zgode autorki na przeklejenie zdj z innego watku:)

Dzis zakonczyla czesc zastrzykow,reszte nadal bedzie dostawala.....taka grzeczna kruszynka...

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiu a "po wiela" :diabloti: ten wózio????

I w jakiej częsci krakowa znajduje się teraz malucha??? bo moze i ja bym ją mogła poznać ;)
aaa i dziś będzie allegro tylko tekst by się jakiś ckliwy przydał...
Może majqa..... napiszesz kochana???:cool3:

Posted

karusiap napisał(a):
Wozek z wysylka kosztowal 460 dolarow.

rany boskie :-o taka kwota?? To chyba ludzki elektryczny jest tańszy :(
ehhh czemu to wszystko jest takie drogie :(

Posted

karusiap napisał(a):
Wozek z wysylka kosztowal 460 dolarow.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To miejmy nadzieję, że jej po prostu taki wózeczek nie będzie potrzebny:loveu:

Posted

karusia, chodzicie na jakies zabiegi?

u mojego demona sie odrobine poprawia, ma coraz mocniejsze odruchy, chociaz dale nie ma mowy o sikaniu i chocby poruszeniu nozkami.
taki wózek mozna zrobić samemu, rzecz jasna nie będzie wyglądał tak profesjonalnie ak ten na zdjęciu, ale moze być równie funkcinalny.

Posted

Tweety napisał(a):
karusiap, masz fakturę za tę mielografię?

Wroclaw udalo mi sie jakos pokryc.
Wczoraj zaplacilam 50 zl,czekaja nas seria zabiegow.Moze za porownywalna kwote moge teraz wziac fakture?bo juz kiepsko z kasa:(

Posted

laseczki poproszę marysie, zeby wymodziła jakiś piękny tekst (jak to Ona potrafi) dla maluszka... I wtedy zrobię jej piękne allegro i domki się będą w kolejce ustawiać.. zobaczycie....

Posted

karusiap napisał(a):
Wroclaw udalo mi sie jakos pokryc.
Wczoraj zaplacilam 50 zl,czekaja nas seria zabiegow.Moze za porownywalna kwote moge teraz wziac fakture?bo juz kiepsko z kasa:(

jasne, pieniądze z AFN-u były przeznaczone dla Roxi więc za co będzie faktura to już prawie wszystko jedno.

Posted

Asior napisał(a):
laseczki poproszę marysie, zeby wymodziła jakiś piękny tekst (jak to Ona potrafi) dla maluszka... I wtedy zrobię jej piękne allegro i domki się będą w kolejce ustawiać.. zobaczycie....

Asior wiesz że nie potrafię odmówić ( jesli chodzi o te kochane psiaki) ale muszę miec chwilkę czasu żeby sie troche przebić przez wątek :lol: . Tak całkiem w ciemno sie nie da :shake: ( no i mam w kolejce jeszcze Trufelka:p)

Posted

[LEFT]karusia, my będziemy chodzic na masaże do pana polkowskiego. przymuje na dywizjonu 303 to ludzki rehabilitant, ale postawił na nogi juz cała mase psów.
moi sąsiedzi chodzili tam z całkowicie sparaliżowaną jamniczką od kilku lat jest super, biega jak szalona. a ona już nie miała zupełnie czucia.
chcesz numer?
przyjmuje codziennie, trzeba mieć tylko swój ręcznik dla psa.

pytałam doktora czy takie praktyki nie zaszkodza demonowi i powiedział ze on nie odradza, wiec może warto spróbować.

mo demonek niby odrobinę lepiej, ale ciągle jestesmy w lesie tak naprawde....

[/LEFT]

Posted

marysia55 napisał(a):
Asior wiesz że nie potrafię odmówić ( jesli chodzi o te kochane psiaki) ale muszę miec chwilkę czasu żeby sie troche przebić przez wątek :lol: . Tak całkiem w ciemno sie nie da :shake: ( no i mam w kolejce jeszcze Trufelka:p)

super.. W takim razie z allegro czekam do soboty :)