beam6 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Też myślałam, że nic mnie już nie ruszy i myliłam się. Przeznaczam dla tego biedaka złoty drobiazg (pierścionek) tylko ktoś musiałby zrobić bazarek - ja zbyt często nie jestem na dogo, żeby się podjąć. Podeślę zdjęcie, sama wyślę na swój koszt. Kto chętny ? Quote
jurmar98 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Rybc!a napisał(a):Cioteczki, bardzo proszę zwołajcie na ten wątek inne kobitki.. To jakiś seksizm,dlaczego tylko kobitki.Czuję się pominięty i niepotrzebny ,a tak chciałem pomóć Ale nie będę już więcej beczał ,postaram się niebawem coś dorzucić Quote
agaga21 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='jurmar98']To jakiś seksizm,dlaczego tylko kobitki.Czuję się pominięty i niepotrzebny ,a tak chciałem pomóć Ale nie będę już więcej beczał ,postaram się niebawem coś dorzucić i to jest prawdziwe męskie podejście do sprawy!:lol: Quote
ewatr Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Faktycznie nowy Szok :-( wezme choc do podpisu.... Quote
Ulka18 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Biedny pies...ile to jeszcze takich okrucienstw bedzie? W Mielcu tez mamy biedna suczke z nużyca, wyrzuconą przez wlasciciela jako szczeniak. Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='jurmar98']To jakiś seksizm,dlaczego tylko kobitki.Czuję się pominięty i niepotrzebny ,a tak chciałem pomóć Ale nie będę już więcej beczał ,postaram się niebawem coś dorzucić :loveu::loveu::loveu::loveu:....nie czuj się! Nie łatwo zgadnąć kto za nickiem się kryje! Ja z tekstem do mena ,a ...kobitka się odzywa!:evil_lol: ....a każdy grosz się przyda! Quote
psiama Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przeczytam .............. :shake: Bardzo smutna historia :-(. Chłopak bardzo sie wycierpiał, ale nadal wierzy i ufa. Dziękuję Wam, że wtedy tam byłyście i zabrałyście bidulka w lepszy świat. Pasiu w oczach ma wiarę z kosmosu, silną i trwałą. Podnoszę :p Jak miło, że i wujkowie się oddzywają :multi: Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 O matko... Co się z tymi ludźmi dzieje? skąd tyle w nich okrucieństwa i znieczulicy? Co wątek to gorzej :shake: Czasami już sił i łez brak, ale przecież wobec takiego nieszczęścia nie można, po prostu nie można przejść obojętnie... Dziewczyny - ktoś rzucił pomysł o allegro cegiełkowym. Sądzę, że warto. Biedny pies :-( Quote
Marinka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 To straszne jak wielką bestią potrafi być człowiek:diabloti:, a mimo to psiak nadal jest mu w stanie zaufać Zaznaczam wątek i pomimo własnych problemów postaram się pomóc finansowo. teraz albo nigdy: TERAZ ALBO NIGDY - zmieniamy prawo! Zasypmy poslow mailami! Quote
Charly Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='beam6']Też myślałam, że nic mnie już nie ruszy i myliłam się. Przeznaczam dla tego biedaka złoty drobiazg (pierścionek) tylko ktoś musiałby zrobić bazarek - ja zbyt często nie jestem na dogo, żeby się podjąć. Podeślę zdjęcie, sama wyślę na swój koszt. Kto chętny ? ja mogę zrobić bazarek podeślij zdjęcia na [email protected] i proszę podaj cenę wywoławczą. wielkie dzięki:lol: Quote
beam6 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Charly']ja mogę zrobić bazarek podeślij zdjęcia na [email protected] i proszę podaj cenę wywoławczą. wielkie dzięki:lol: Postaram się jutro podesłać - dzięki za współpracę :lol: Quote
bico Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Podrzucie numer konta na pw, dosypie grosik dla tego biedaka... Od wczoraj z szoku wyjść nie mogę, po zobaczeniu jego zdjęć:-( Quote
bico Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Charly napisał(a):numer konta jest w pierwszym poscie. dzięki, jestem w takim amoku z powodu jego zdjęć, że numer mi umknął:oops::-( a jak on psinka się teraz czuje? wiadomo już tak dokładnie, co to za świństwo ma na skórze i czym to leczyć? Quote
Charly Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bico napisał(a):Podrzucie numer konta na pw, dosypie grosik dla tego biedaka... Od wczoraj z szoku wyjść nie mogę, po zobaczeniu jego zdjęć:-( numer konta jest w pierwszym poscie. Quote
Nutusia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Cantadorra']Faktycznie jak Bidulka. Chlopak da rade. Wierze w to. Tak jest! Ja też wierzę... w cuda! Bo wiara cuda czyni, czego najlepszym dowodem jest kolejne życie podarowane mojej podopiecznej, Tosce. Niestety, groszem wesprzeć nie mogę, bo sama walczę o środki na spłacenie długu w lecznicy, ale i ja i nasz Doktor służymy wszelkimi informacjami na temat trudności w postawieniu diagnozy i losów leczenia naszej łysolki (link do wątku poniżej). http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosca-ciezko-chora-suka-owczarka-w-dt-u-nutusi-116269/ Trzeba mu szybciutko znaleźć przynajmniej DT, bo leczenie problemów skórnych w warunkach schroniskowych (z całym szacunkiem) jest niezwykle trudne. Po historii z naszą Toscą wiem, że takiego wycieńczonego głodem i chorobą psa trzeba bardzo pilnie obserwować - gdyby nie nasza "czujność", Tosi by już z nami nie było... Pozdrawiam Quote
Cantadorra Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Faktycznie jak Bidulka. Chlopak da rade. Wierze w to. Quote
Charly Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bico napisał(a):dzięki, jestem w takim amoku z powodu jego zdjęć, że numer mi umknął:oops::-( a jak on psinka się teraz czuje? wiadomo już tak dokładnie, co to za świństwo ma na skórze i czym to leczyć? nasza rzeczniczka Vitka;) przyniesie swieże wiesci:) Quote
reksio7 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :placz::placz::placz: Brak słów, aby coś powiedzieć. Spróbuje coś dorzucić jakiś grosik. Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przyłączam się do wątku :-( Brak mi słów... Coś potwornego !!! :shake: :-( Ja także miałam już nie zaznaczać nowych wątków, bo gubię się już w tym wszystkim, ale historia tego psiaka... jego zdjęcia... nie mogłam tu nie wejść... :-( :shake: Quote
deathgs Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Brak słów. Podeślę za jakiś czas trochę kasy dla niego... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Rybc!a , Charly - jesteście wielkie , dziewczyny ! :modla::iloveyou: Macie fantastyczne , wielkie serca ! :loveu::loveu: Czy może już coś wiecie na temat diagnozy weta ? Jaki ten psiak musiał być biedny , przeganiany na tej wsi :-( z bolącym całym ciałem , z ranami skóry , biedak :placz: Miejmy nadzieję , że będzie zdrowiał i znajdzie potem wspaniały domek , dość już doświadczył cierpienia i odrzucenia , które pewnie tego biednego psa , łaknącego kontaktu z człowiekiem , też mocno bolało :shake: Quote
nescca Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 MAKABRA..... znam historię od basi0607. Za kilka dni podeślę parę groszy na cudaczka. Rybciu.... pomiziaj go od dogociotki. Jeśli będę w kwietniu w Elblągu to odwiedzę cudaczka.... Quote
moniaaa0402 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 tragedia...:angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz: jutro moge zrobic bazarek bo mam pare rzeczy trzymaj sie biedaku cioteczki dziekujemy:loveu: Quote
Recommended Posts