kiyoshi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Mogę spytać o jakim hoteliku piszecie pod Wrocławiem? Czy to jest u Lilutosi? Pytam z powodów nie związanych z Amikiemwiec jeśli nie chcecie żebym nosa wtykala to zrozumiem... Quote
mari23 Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 19 minut temu, kiyoshi napisał: Mogę spytać o jakim hoteliku piszecie pod Wrocławiem? Czy to jest u Lilutosi? Pytam z powodów nie związanych z Amikiemwiec jeśli nie chcecie żebym nosa wtykala to zrozumiem... Nie, Lilutosi ma hotel w okolicy Strzelina. Rozważamy hotel w Lutyni, gmina Miękinia, pod Wrocławiem od strony Legnicy. Współpracuje z wrocławską Ekostrażą, razem pomogłyśmy wielu psiakom. 1 Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 41 minut temu, mari23 napisał: A może do Anecik? Tam dużo dobrego się dzieje. Anecik jest dobrym miejscem, ale myślę, że nie dla Amika. Anecik ma co robić ze staruszkami i lękliwymi psiakami, które ma. A Amik to pies innego kalibru. 14 minut temu, mari23 napisał: Nie, Lilutosi ma hotel w okolicy Strzelina. Rozważamy hotel w Lutyni, gmina Miękinia, pod Wrocławiem od strony Legnicy. Współpracuje z wrocławską Ekostrażą, razem pomogłyśmy wielu psiakom. Chyba odnalazłam ten hotelik, pierwsze wrażenie naprawdę bardzo dobre - dziękuję :) Dopytam ile jest tam psiaków, co i jak i dam znać na wątku. Jeśli możesz, to podeślij mi numer telefonu. Będzie trzeba też pomyśleć o transporcie, bo ja wracam w te rejony zdecydowanie wcześniej. Ale to dalszy etap. Quote
b-b Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Chyba musi się coś zmienić w życiu chłopaka . Może zmiana miejsca dobrze wróży? Byle ludzie byli wiadomi czego można się po chłopaku spodziewać. 1 Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 3 minuty temu, b-b napisał: Chyba musi się coś zmienić w życiu chłopaka . Może zmiana miejsca dobrze wróży? Byle ludzie byli wiadomi czego można się po chłopaku spodziewać. Dziękuję za Twój głos. Pani szkoli psiaki :) Jak się dodzwonię to podpytam o to czy miała już u siebie tak emocjonalnego, reaktywnego psiaka. Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 15 minut temu, Poker napisał: mari, to Eliza S ? Tak, znasz tę panią? :) Quote
elficzkowa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Tys(ka), czy zamówić już jedzonko dla Amika ? 1 Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 15 minut temu, elficzkowa napisał: Tys(ka), czy zamówić już jedzonko dla Amika ? Tak, możesz zamówić. Dziękuję, że czuwasz. Mnie się ubzdurało, że zamawiałaś ostatni raz na początku grudnia, a to bł listopad... A to oznacza, że Amik ma karmę do około Sylwestra.Zamów proszę już teraz, nie wiadomo kiedy dojdzie przy tym świątecznym wariactwie :) Zamów proszę z zooartu, tutaj najtaniej (licząc kw): https://zooart.com.pl/product-pol-36366-BRIT-CARE-Adult-Medium-Breed-Lamb-Rice-12kg-niespodzianka-dla-psa-GRATIS.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Koszt: 129,39 Quote
elficzkowa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 29 minut temu, Tyśka) napisał: Tak, możesz zamówić. Dziękuję, że czuwasz. Mnie się ubzdurało, że zamawiałaś ostatni raz na początku grudnia, a to bł listopad... A to oznacza, że Amik ma karmę do około Sylwestra.Zamów proszę już teraz, nie wiadomo kiedy dojdzie przy tym świątecznym wariactwie :) Zamów proszę z zooartu, tutaj najtaniej (licząc kw): https://zooart.com.pl/product-pol-36366-BRIT-CARE-Adult-Medium-Breed-Lamb-Rice-12kg-niespodzianka-dla-psa-GRATIS.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Koszt: 129,39 Karma zamówiona. Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 1 minutę temu, elficzkowa napisał: Karma zamówiona. Dziękuje :) Ekspresowe tempo. Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 Rozmawiałam z właścicielką hoteliku spod Wrocławia. Pani - cudowna :) Faktycznie ma spore doświadczenie w pracy z psiakami. Psów w hotelu jest 7, a nie 30 tak jak teraz... Każdy ma swój ładny psi pokoik oraz kontakt indywidualny z człowiekiem. Spacerów w ciągu dnia jest 3, albo dwójkami, albo pojedynczo - Amik bedzie miał indywidualne spacery, co by trochę przepracować pewne rzeczy. Umówiłyśmy się na 19.01.2021 - o ile oczywiście Darczyńcy wyrażą zgodę. Warunki są lepsze (mniej psów, więcej czasu dla psa) i w porównywalnej cenie (300zł + karma; teraz 10zł/doba + karma). Na plus to lokalizacja: 20km od Wrocławia :) Co Wy na to? Zgadzacie się i mogę szukać transportu? 2 Quote
elficzkowa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 To dobra opcja dla Amika. Niech chłopak jedzie, a może znajdzie do 19 stycznia dom :) 1 Quote
Istar19 Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 moja deklaracja skromna, ale jeśli chcesz głosu darczyńców to się wypowiem - jeśli uważasz że Amikowi zmiana dobrze zrobi to jestem na tak :) może nowe miejsce i nowi ludzie pomogą w znalezieniu mu dobrego domu. trzymam kciuki ! 1 Quote
elik Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ja też uważam, że zmiana miejsca, ludzi i traktowania (nie mówię, że teraz jest źle traktowany) może mieć pozytywny wpływ na Amika i może przynieść pozytywne zmiany w jego zachowaniu. Jeśli o mnie chodzi, a raczej o Agnieszkę :) to możesz szukać transportu :) Quote
Tyśka) Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 4 godziny temu, elficzkowa napisał: To dobra opcja dla Amika. Niech chłopak jedzie, a może znajdzie do 19 stycznia dom :) Być może znajdzie dom do tego czasu, kto wie... :) Dziękuję za głos. 3 godziny temu, Istar19 napisał: moja deklaracja skromna, ale jeśli chcesz głosu darczyńców to się wypowiem - jeśli uważasz że Amikowi zmiana dobrze zrobi to jestem na tak :) może nowe miejsce i nowi ludzie pomogą w znalezieniu mu dobrego domu. trzymam kciuki ! Każdy głos jest równy, a Darczyńca dla mnie ważny. :) Dziękuję za podzielenie się zdaniem. Amik na szczęście to bezstresowy chłopak, wszystko traktuje jak przygodę, więc wierzę, że ta zmiana zrobi mu na dobre. 3 godziny temu, elik napisał: Ja też uważam, że zmiana miejsca, ludzi i traktowania (nie mówię, że teraz jest źle traktowany) może mieć pozytywny wpływ na Amika i może przynieść pozytywne zmiany w jego zachowaniu. Jeśli o mnie chodzi, a raczej o Agnieszkę :) to możesz szukać transportu :) Bardzo bardzo dziękuję :) 1 godzinę temu, b-b napisał: Szukaj transportu Tysiu :)) :) Dziękuję! Cieszy mnie to mocno. Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Zajrzałam w rozliczenie Amika i zauważyłam, że nie ma mojej jednej wpłaty za listopad. To znaczy ta grudniowa jest wpisana jako listopadowa, a brak wpłaty z 2 listopada. Zajrzałam na konto i na pewno wpłacałam swoje skromne 10 zł:) Quote
Nadziejka Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Tysiu sciskam ogromnie sciskam zaAmika za nowe miesjce Quote
mari23 Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 7 godzin temu, Poker napisał: mari, to Eliza S ? Tak :) Kogóż innego i lepszego mogłabym polecić? :) Quote
Poker Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 3 minuty temu, mari23 napisał: Tak :) Kogóż innego i lepszego mogłabym polecić? :) Siebie 1 Quote
elficzkowa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 28 minut temu, Ewa Marta napisał: Zajrzałam w rozliczenie Amika i zauważyłam, że nie ma mojej jednej wpłaty za listopad. To znaczy ta grudniowa jest wpisana jako listopadowa, a brak wpłaty z 2 listopada. Zajrzałam na konto i na pewno wpłacałam swoje skromne 10 zł:) Zaraz sprawdzę wpłaty. Quote
Poker Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Lutynia jest chyba 20 km od Wrocławia. Znam tę panią z trochę innych kontaktów. 1 Quote
Recommended Posts