Jump to content
Dogomania

Pogryziony, poraniony, znękany. I nie pomogło mu to, że jest duży. Bo jest po prostu łagodnym biednym psem.I LECZENIE NIESTETY - OKROPNA WIELOLETNIA ZANIEDBANA DYSPLAZJA STAWU BIODROWEGO :((( - Trevor już DS, czekamy na operację

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

I jeszcze jedna rola, którą Fado bardzo lubi: stróża i obserwatora całej ulicy :) Czuje się wtedy bardzo ważny ;)

image.png.7111d634a9c656c98c3ed858d3cd260a.png

Przecież to Trevor a nie Fado.

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Przecież to Trevor a nie Fado.

No jasne. Pisałam wczesniej na wątku Fado i z rozpędu Trevorka nazwałam Fado. Zaraz poprawiam. 

Przepraszam Trevorku, czuję się prawie jak mąż, który do żony odzywa się imieniem.. przyjaciółki ;) 

• Like 1
Posted
20 minut temu, agat21 napisał:

No jasne. Pisałam wczesniej na wątku Fado i z rozpędu Trevorka nazwałam Fado. Zaraz poprawiam. 

Przepraszam Trevorku, czuję się prawie jak mąż, który do żony odzywa się imieniem.. przyjaciółki ;) 

Trudno przestać myśleć teraz o Fado. Trevor na pewno nie gniewa się.

Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

Czy jutro operacja ?

Chyba tak, nie dostałam ostatecznej odpowiedzi, ale wybieram się we wtorek do Trevorka i ma wtedy być już po zabiegu

Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

To trzymamy kciuki

z bazarku będzie tylko ok. 80 zł na operację

Dziękuję pięknie. 80 zł to nie "tylko", ale aż! Wszystko wskazuje na to, ze fundacja, która opłaciła kastrację, wycięcie i diagnostykę brodawki Trevora, i tym razem uzbiera na jego pierwszą (i oby ostatnią!) operację stawu. Także zobaczymy, może pieniądze z bazarku przydadzą się innej bidzie :)

• Like 1
Posted

No, przepraszam, że trzymałyście kciuki na darmo, bo zabieg odwołany z powodu urlopu weta. W przyszłym tygodniu wraca i wtedy wreszcie psina zostanie zoperowana :/