Havanka Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Tyle dziś gości. Serce rośnie. 2 godziny temu, MALWA napisał: Dobry wieczór :) 25 minut temu, Jolanta08 napisał: Wieczorową porą do kawiarenki zapraszamy Witam serdecznie i cieszę się, ze zaglądacie do naszej kawiarenki. To naprawdę wyjątkowe miejsce, bo spotykają sie tu WYJĄTKOWI LUDZIE... Quote
b-b Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 I ja zaproszę bi każda złotówka jak zawsze się liczy!:) Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Czynne całą dobę!! Serdecznie zapraszamy!!! Quote
Radek Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Na bazarkowe smakołyki można sobie pozwolić i w nocy;) Quote
Havanka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: I ja zaproszę bi każda złotówka jak zawsze się liczy!:) 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Czynne całą dobę!! Serdecznie zapraszamy!!! 8 godzin temu, Radek napisał: Na bazarkowe smakołyki można sobie pozwolić i w nocy;) Dzien dobry w sobotę ! Ja tez przyłącze się do zaproszen na bazarek. Wciaz czekamy na gości ! Quote
Havanka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Po śniadaniu, zapraszamy na pachnącą kawę i pyszne ciasteczka ! Quote
Onaa Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Świetny bazarek :). Aż nie wiedziałam co wybrać. Poproszę kawę bananową i ciasteczko z wiśnią a dla moich sierściuchów dwa ciasteczka marchewkowe :). 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Psiaki już w drodze po lepsze życie!! Serdecznie zapraszamy na pyszną kawusię i coś słodkiego!! Quote
Radek Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Psiaki już w drodze po lepsze życie!! Dobrej drogi. Quote
Bogusik Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Zapraszamy kochani do kawiarenki,a tym samym pomocy w uzbieraniu pieniążków na transport. Quote
Jolanta08 Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Kawiarenka zaprasza Szczęśliwej i bezpiecznej drogi Quote
Havanka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 3 godziny temu, Onaa napisał: Świetny bazarek :). Aż nie wiedziałam co wybrać. Poproszę kawę bananową i ciasteczko z wiśnią a dla moich sierściuchów dwa ciasteczka marchewkowe :). Witamy Renatko w progach naszej Przydrożnej Kawiarenki !!! Cieszę się, ze ją odnalazłaś i przyszłaś ze swoimi ogonkami na kawkę i ciasteczka. Mam nadzieję, ze nie będziesz zawiedziona ich smakiem.Dziękuję, ze wciąż jesteś na moich bazarkach. Sierściuszki proszę wyczochrać ode mnie i wycałować ! 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Psiaki już w drodze po lepsze życie!! Serdecznie zapraszamy na pyszną kawusię i coś słodkiego!! 2 godziny temu, Radek napisał: Dobrej drogi. 49 minut temu, Bogusik napisał: Zapraszamy kochani do kawiarenki,a tym samym pomocy w uzbieraniu pieniążków na transport. 33 minuty temu, Jolanta08 napisał: Kawiarenka zaprasza Szczęśliwej i bezpiecznej drogi Ależ niespodzianka ! Tyle gości w kawiarence !!! Serdecznie witamy i dziękujemy za odwiedziny ! Quote
Havanka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Trzymajmy kciuki za szczęśliwą podróż naszych psiaczków ! Niech dotrą na miejsce całe i zdrowe ! Quote
Onaa Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Bardzo dziękuję Havanko za miłe słowa :). I wciąż zapraszamy do uroczej kawiarenki. Psiaczki już niedługo dotrą do Szafirków. Przed chwilą, Havanka napisał: Trzymajmy kciuki za szczęśliwą podróż naszych psiaczków ! Niech dotrą na miejsce całe i zdrowe ! 1 Quote
Havanka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 4 godziny temu, Jo37 napisał: Poproszę kawę bananową. Joasiu, witamy ponownie w naszej kawiarence ! Już podaję pyszną kawę bananową, idealną na dzisiejszą, deszczową pogodę. Dziękuję !!! 3 godziny temu, anica napisał: Witaj Anico w kawiarence ! 1 godzinę temu, Onaa napisał: Bardzo dziękuję Havanko za miłe słowa :). I wciąż zapraszamy do uroczej kawiarenki. Psiaczki już niedługo dotrą do Szafirków. Oneczko, fajnie, ze zaglądasz do nas ! Tak, psiaczki wkrótce dojadą na miejsce. 1 minutę temu, danuta1 napisał: Witam :) Poproszę 2 piegowate ciasteczka . Jest kolejny, miły gość ! Witaj Danusiu ! Cieszę się, ze skorzystałaś z zaproszenia i wpadłaś na pyszne ciasteczka. Już wyciagam z piekarnika i życzę smacznego ! Dziękuję, ze przyszłaś !!! Quote
Tola Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Kogo jeszcze skusi aromat kawy i sóodycz deserku? Kawiarenka wciąż otwarta! Quote
Havanka Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Podrzucimy jeszcze trochę i zaprosimy do kawiarenki ! Quote
Recommended Posts