Poker Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Cudowna Kofi i jakie ma teraz życie Ma cudowne życie. Quote
Anula Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Widać,że sunia trafiła do bardzo dobrego domku.Ma cudne spacery i może sobie wolno pobiegać a to jest jedna z najszczęśliwszych chwil w życiu dla psiaka.Powodzenia Kofi. Quote
Bogusik Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Nigdy nie przerażała mnie odległość i kilometry jakie dzielą psiaka od swojej nowej rodziny.Jeżeli jest to TEN DOM, to warto go zaakceptować.Kofi-Sofi i jej rodzina są tego kolejnym przykładem :) Cudowne wiadomości i zdjęcia :) Quote
b-b Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Wspaniały domek jej znalazłaś Poker! Szczęścia i tylko szczęścia maleńka :)) Quote
Poker Posted August 27, 2019 Author Posted August 27, 2019 27 minut temu, b-b napisał: Wspaniały domek jej znalazłaś Poker! Szczęścia i tylko szczęścia maleńka :)) Domek sam się znalazł w parku. ja tylko go zaakceptowałam :) Już druga sunia znalazła domek w parku. To Tola - dzikuska z lasu no i Kofinka. Quote
b-b Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 11 godzin temu, Poker napisał: Domek sam się znalazł w parku. Ja tylko go zaakceptowałam :) Już druga sunia znalazła domek w parku. To Tola - dzikuska z lasu no i Kofinka. Gdybyś tam nie chodziła na spacerki to by tego domku nie było wiec masz jak nic w tym swój udział ! :))) Quote
helli Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Alez porządek, tak to się żyje bez firan, jedynie dekoracje/ wystawki na parapetach, Kofi też robi za dekoracje, z kotkiem pewnie W Holandii, w miastach tez, okna nisko, żyje się na widoku, bez firan/zasłon, każdy może zajrzeć, tradycja, nic do ukrycia Quote
Poker Posted August 27, 2019 Author Posted August 27, 2019 57 minut temu, b-b napisał: Gdybyś tam nie chodziła na spacerki to by tego domku nie było wiec masz jak nic w tym swój udział ! :))) Największy nasz udział to to, że ja wzięliśmy na tymczas. 1 Quote
Tola Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Podczytuje wątek i bardzo się cieszę ze szczęścia malutkiej:) Cudna sunia, cudny DS - oby więcej takich informacji i takich domów:) Quote
Poker Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Kofi/Sofi żyje w wielkiej przyjaźni z synkami państwa ,a szczególnie z młodszym Sanderem. Sunia nie odstępuje go ani na krok na spacerach. A tu widać wielkie łoże dla królewny , które zrobili jej chłopcy. Stwierdzili ,że sunia ma za małe legowisko i zbudowali większe. Postawili też czerwony słupek , który zakazuje wstępu , gdy Kofi śpi , żeby jej nie przeszkadzać. Dom jak marzenie. 1 4 Quote
Poker Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 Kofi/Sofi była dziś sterylizowana. Zabieg zniosła dobrze. Było siusiu , popiła , zjadła i chciała iść na spacerek ,ale nic z tego do jutra. Leży na kanapie tym razem przytulona do starszego chłopca. 1 1 Quote
b-b Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Dobrze ,że wszystko OK :) Niech brzusio dobrze się goi :) Quote
Recommended Posts