Nesiowata Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 9 godzin temu, ewu napisał: Balbinka i Aureliusz szczęśliwie dojechały. Kasia napisała ,że sunia bardzo otwarta, do wszystkich macha ogonkiem. Czuje się świetnie. Jak to dobrze! Quote
kikou Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Tak, Balbinka jest niezwykle bystra. W kilka minut wiedziała wszystko co i jak. To zdecydowanie nie jest staruszka. 8 lat to max. Myli umaszczenie pyszczka. Ząbki dość ostre, ciałko sprężyste, sunia bardzo aktywna i rezolutna. Myślę że można to (że staruszka) usunąć z tytułu ponieważ mogłoby mylić przy oglaszaniu. Sunia na pewno mieszkała w domu z człowiekiem. Woli zdecydowanie ludzkie jedzenie. Odrazu wskoczyła na kanapę. Troche nawet rozstawia inne dziewczynki u nas po kątach. Jest praktycznie gotowa do adopcji. 1 2 Quote
Onaa Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 33 minuty temu, kikou napisał: Tak, Balbinka jest niezwykle bystra. W kilka minut wiedziała wszystko co i jak. To zdecydowanie nie jest staruszka. 8 lat to max. Myli umaszczenie pyszczka. Ząbki dość ostre, ciałko sprężyste, sunia bardzo aktywna i rezolutna. Myślę że można to (że staruszka) usunąć z tytułu ponieważ mogłoby mylić przy oglaszaniu. Sunia na pewno mieszkała w domu z człowiekiem. Woli zdecydowanie ludzkie jedzenie. Odrazu wskoczyła na kanapę. Troche nawet rozstawia inne dziewczynki u nas po kątach. Jest praktycznie gotowa do adopcji. Chyba rośnie konkurencja dla mojego Pyśka :D. Quote
ewu Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 7 godzin temu, kikou napisał: Tak, Balbinka jest niezwykle bystra. W kilka minut wiedziała wszystko co i jak. To zdecydowanie nie jest staruszka. 8 lat to max. Myli umaszczenie pyszczka. Ząbki dość ostre, ciałko sprężyste, sunia bardzo aktywna i rezolutna. Myślę że można to (że staruszka) usunąć z tytułu ponieważ mogłoby mylić przy oglaszaniu. Sunia na pewno mieszkała w domu z człowiekiem. Woli zdecydowanie ludzkie jedzenie. Odrazu wskoczyła na kanapę. Troche nawet rozstawia inne dziewczynki u nas po kątach. Jest praktycznie gotowa do adopcji. Kasiu Balbinkę do schroniska przyprowadził właściciel , ją i Dianę.Sam powiedział ,że sunie mieszkały w budach a oddaje je bo są stare. Przyprowadził jeszcze młodego psiaka ale jego zabrał, niestety...:( Wiadomo ,że określenie "stara" jest dyskusyjne. Diana musiała być na cito operowana, cała macica była w guzach. Balbinka jest po sterylce, niestety była w ciąży. Widać po cycuszkach ,że często rodziła. Pewnie jadły resztki ze stołu. Poza tym rzeczywiście obie są wyjątkowo sympatyczne. Quote
MALWA Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Przelałam 50 zł dla Balbinki, po 25 zł za luty i marzec. Wiem, ze deklarowałam po 20 zł. Ale niech tak będzie. Później zobaczę, ile dam radę wpłacać. Widzę, że tu potrzeby ogromne.... Quote
mdk8 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Dnia 3.03.2019 o 11:41, MALWA napisał: Przelałam 50 zł dla Balbinki, po 25 zł za luty i marzec. Wiem, ze deklarowałam po 20 zł. Ale niech tak będzie. Później zobaczę, ile dam radę wpłacać. Widzę, że tu potrzeby ogromne.... Dziękuję pięknie. Już wracam powoli na dogo i postaram się zrobić bazarek i pozapraszać trochę ludzi na wątek. Quote
mdk8 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Dnia 1.03.2019 o 07:28, kikou napisał: Tak, Balbinka jest niezwykle bystra. W kilka minut wiedziała wszystko co i jak. To zdecydowanie nie jest staruszka. 8 lat to max. Myli umaszczenie pyszczka. Ząbki dość ostre, ciałko sprężyste, sunia bardzo aktywna i rezolutna. Myślę że można to (że staruszka) usunąć z tytułu ponieważ mogłoby mylić przy oglaszaniu. Sunia na pewno mieszkała w domu z człowiekiem. Woli zdecydowanie ludzkie jedzenie. Odrazu wskoczyła na kanapę. Troche nawet rozstawia inne dziewczynki u nas po kątach. Jest praktycznie gotowa do adopcji. Dziękuję za relację . Bardzo się cieszę, że jest wszystko ok. Mam nadzieję ,że za bardzo nie będzie dokuczała innym pieskom . Dnia 1.03.2019 o 17:52, ewu napisał: Schronisko obiecało zapłacić za podróż. Fajnie . Mam nadzieję ,że dotrzymają słowa :) Quote
kikou Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Balbinka miala zdjete szwy, rana po sterylce jest czysta ladnie zagojona. Nie umawialam jej na badania bo ona jest aktywna, wesola, dobrze je, zalatwia sie, ma ladna sierść. Dziewczyna jest "jak malowana" nic jej nie doskwiera - no i bardzo otwarta odrazu do pokochania 1 1 Quote
mdk8 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Dnia 5.03.2019 o 12:44, kikou napisał: Balbinka miala zdjete szwy, rana po sterylce jest czysta ladnie zagojona. Nie umawialam jej na badania bo ona jest aktywna, wesola, dobrze je, zalatwia sie, ma ladna sierść. Dziewczyna jest "jak malowana" nic jej nie doskwiera - no i bardzo otwarta odrazu do pokochania Dziękuję Kasiu. Myślę , że jednak trzeba będzie zrobić jej pełne badania ale to może za "chwilę" . Będę musiała nazbierać dla małej trochę kaski. Od śmierci mojego Artaska (*) mam na punkcie badań bzika. Quote
mdk8 Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Balbinka zaprasza i prosi o pomoc w utrzymaniu. Quote
guccio Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Balbince chociaż 2 dyszki wpłacę po niedzieli.Proszę o nr konta. Quote
uxmal Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 44 minuty temu, mdk8 napisał: Balbinka zaprasza i prosi o pomoc w utrzymaniu. deklaruję stałą w wys 20 zł :) na bazarki ostatnio nie mam siły :( Quote
mdk8 Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: deklaruję stałą w wys 20 zł :) na bazarki ostatnio nie mam siły :( Dziękuję ślicznie. Bazarki mam w planach . :) Quote
mdk8 Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Balbince chociaż 2 dyszki wpłacę po niedzieli.Proszę o nr konta. Witaj u Balbinki. Pięknie dziękuję :) Quote
kikou Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Ok w takim razie pod koniec miesiąca umówie ją na badania kontrolne. 2 1 Quote
mdk8 Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 na koncie mam wpłatę od Onaa . Dziękuję . Quote
ewu Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Balbinka to cudowna sunia. Kochana, dobra, pełna miłości. Quote
Onaa Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 10 godzin temu, mdk8 napisał: na koncie mam wpłatę od Onaa . Dziękuję . Mdk8, to są pieniążki z mojego bazarku dla Balbinki :). Link tutaj, proszę potwierdź i zmień w opisie wpłaty : bazarek dla Aureliuszka i Balbinki a Balbinka urocza :). Quote
mdk8 Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 6 godzin temu, Onaa napisał: Mdk8, to są pieniążki z mojego bazarku dla Balbinki :). Link tutaj, proszę potwierdź i zmień w opisie wpłaty : bazarek dla Aureliuszka i Balbinki a Balbinka urocza :). Dziękuję już poprawiam :) Quote
mdk8 Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Guccio bardzo dziękuję za wpłatę dla Balbinki. :) Quote
guccio Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 14 minut temu, mdk8 napisał: Guccio bardzo dziękuję za wpłatę dla Balbinki. :) Po połowie kwietnia coś się jeszcze znajdzie.Zdrówka dla suni i wszystkich dobrych ludzi wokół niej. Quote
Recommended Posts