Tyśka) Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 To proste (pomijając fakt że zdradza brak smyczy :) ) - Beza ma więcej białego na pysku i łapach :) Ta z przodu. Quote
Tola Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: fajne imie Rezydentka ma na imię Sally;) 1 Quote
seramarias Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 8 minut temu, Tola napisał: Beza w lecznicy mieszkała w klatce, więc po przyjezdzie od razu weszła do kontenerka;) Sunia będzie miała na imię Molly:) Która to Beza vel Molly ? ;) Wyglądają jak rodzeństwo z jednego miotu.Molly jeszcze widać nieśmiała. Bardzo cieszą takie adopcje :) 1 3 Quote
Jo37 Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Prawie identyczne. Bardzo się cieszę, że udało się znaleźć taki dom. Quote
Tola Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Moje cudne oczka, już niedługo zagości w nich radość:) Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Troszkę odetchnęłam, wierzę, że bedzie dobrze. Sunia powolutku sie otworzy, jak poczuje się bezpieczna. Tolu, zobaczysz, jeszcze Molly nas zaskoczy!! Quote
nulka07 Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 48 minut temu, seramarias napisał: Wyglądają jak rodzeństwo z jednego miotu.Molly jeszcze widać nieśmiała. Bardzo cieszą takie adopcje :) Ojejkuuuu. Jak siostrzyczki;) Cudownie!!! Troszkę czasu zajmie adaptacja ,ale psinka do naśladowania jest!! Super .Będzie dobrze!!! 1 Quote
Tola Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Troszkę odetchnęłam, wierzę, że bedzie dobrze. Sunia powolutku sie otworzy, jak poczuje się bezpieczna. Tolu, zobaczysz, jeszcze Molly nas zaskoczy!! Bardzo bym chciała, chociaż już mnie zaskoczyła, że ...idzie na smyczy!!! 2 minuty temu, nulka07 napisał: Ojejkuuuu. Jak siostrzyczki;) Cudownie!!! Troszkę czasu zajmie adaptacja ,ale psinka do naśladowania jest!! Super .Będzie dobrze!!! Rozpiera mnie radość z takiego domku, teraz tylko potrzebne kciuki, żeby Molly dala radę... 1 Quote
Havanka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Jak tu nie wierzyć w przeznaczenie ? Beza - Molly odnalazła bliźniaczkę ! Są bardzo do siebie podobne. Myślę, ze się zakumplują i "nasza" sunia będzie miała przewodnika i nauczyciela, przynajmniej na początku. Quote
Bogusik Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Sunie jak siostrzyczki :) Powodzenia dla Bezy-Molly i kciuki cały czas mocno zaciskam! Quote
Tola Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 Dnia 28.03.2019 o 18:41, Tyś(ka) napisał: To proste (pomijając fakt że zdradza brak smyczy :) ) - Beza ma więcej białego na pysku i łapach :) Ta z przodu. Brawo:). Ale przyznaj, że są bardzo do siebie podobne;) Dzisiaj rozmawiałam z panią Magdą; Beza nadal wysztywniona ze strachu, ale po dobie załatwiła się, zjadła no i dzisiaj też pije. Nie powarkuje już na Sally, nieśmiało macha do domowników ogonkiem. Moja radość z chodzenia na smyczy była przedwczesna, bo p. Magda mówi, ze Bezę vel Molly wynoszą na na rękach, sunia na razie nie chodzi na smyczy, postawiona stoi nieruchomo. 2 Quote
Tola Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 Beza vel Molly w nowym domciu w Warszawie Sally 1 Quote
Havanka Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 40 minut temu, Tola napisał: Brawo:). Ale przyznaj, że są bardzo do siebie podobne;) Dzisiaj rozmawiałam z panią Magdą; Beza nadal wysztywniona ze strachu, ale po dobie załatwiła się, zjadła no i dzisiaj też pije. Nie powarkuje już na Sally no i nieśmiało macha do domowników ogonkiem. Moja radość z chodzenia na smyczy była przedwczesna, bo p. Magda mówi, ze Bezę vel Molly wynoszą na na rękach, sunia na razie nie chodzi na smyczy, postawiona stoi i się nie rusza. Kiedy opadnie stres, spowodowany tak nagłymi zmianami i Bezunia wrzuci na luz, smycz już nie będzie tak paraliżować. Najważniejsze teraz jest, by sunia zadomowiła się i pokochała nową rodzinę. Quote
Tola Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 Jutro czeka nas kolejny stresujący dzień - do swojego domu w Niepołomicach jedzie jamnikowata Wiola - prosimy o kciuki!. Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 4 minuty temu, Tola napisał: Jutro czeka nas kolejny stresujący dzień - do swojego domu w Niepołomicach jedzie jamnikowata Wiola - prosimy o kciuki!. Oj..będzie "wesoły autobus"... Quote
Tola Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 "Wesoły autobus" z 4 psami i koteczką prowadzony przez naszą znajomą p. Julię wyjeżdża z Zamościa do Krakowa ok. godz. 9.00, na czele całej tej wyprawy jedzie Alaskan, która będzie czuwała nad bezpiecznym przekazaniem wszystkich zwierzaków:) Prosimy bardzo o kciuki! Przekazanie wszystkich zwierzaków pod M 1 w Krakowie! Na pokładzie auta: Wiola - jedzie do DS w Niepołomicach koteczka Lunka - jedzie do DS w Krakowie szczeniak - jedzie do DS w Skawinie Tania - jedzie do PDT do Jaaga (na czas oczekiwania na sterylkę, ma juz domek w Krakowie) bezimienna jeszcze sunia z podzamojskiej wsi - jedzie do PDT do Jaaga pod opiekę Jo37. 3 Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Słodziak kochany. Malutka,bedzie wszystko dobrze, jesteś w cudownych rękach!!! Quote
Poker Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Faktycznie będzie autobus , oby pełny szczęśliwych zwierzaków. Quote
Nadziejka Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 alez cudne dwie malunie cudnosci lalutki sciskam ogromnie za wszytko Quote
Havanka Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 8 godzin temu, Tola napisał: "Wesoły autobus" z 4 psami i koteczką prowadzony przez naszą znajomą p. Julię wyjeżdża z Zamościa do Krakowa ok. godz. 9.00, na czele całej tej wyprawy jedzie Alaskan, która będzie czuwała nad bezpiecznym przekazaniem wszystkich zwierzaków:) Prosimy bardzo o kciuki! Przekazanie wszystkich zwierzaków pod M 1 w Krakowie! Na pokładzie auta: Wiola - jedzie do DS w Niepołomicach koteczka Lunka - jedzie do DS w Krakowie szczeniak - jedzie do DS w Skawinie Tania - jedzie do PDT do Jaaga (na czas oczekiwania na sterylkę, ma juz domek w Krakowie) bezimienna jeszcze sunia z podzamojskiej wsi - jedzie do PDT do Jaaga pod opiekę Jo37. Życzę Wam szczesliwej podróży ! Cieszę się,że tyle futerek odmieni swoje zycie ! Quote
Recommended Posts