Patmol Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Może lepiej poczekać z ogłoszeniami/ szukaniem DS czy nawet DT, do sterylizacji. wiadomo, jak wysterylizowana, to juz nie będzie głupich telefonów i ryzyka, że ktoś ją weźmie do pseudo jakby komuś zwiała, toby jej szukał - i byłyby ogłoszenia w necie jak 4 lata temu zwiała suka wilczaka jednemu panu-to ogłoszenia do dzisiaj wyskakują w necie Quote
sue Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Podniosę sunię, może ktoś jeszcze zechce wspomóc? Pomyślę nad bazarkiem Quote
Tianku Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 w przyszlym tygodniu posle suni grosik piekna jest 1 Quote
DORA1020 Posted November 29, 2018 Author Posted November 29, 2018 Bardzo dziękuję:) Mam nadzieję,że długo nie będzie czekac na dom. Po sterylce juz będzie mozna ja ogłaszac. Quote
DORA1020 Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 prosze podpisujcie tą petycje ledwo wiążemy koniec z końcem,żeby pomóc tym biednym zwierzakom a oni chce zrobić cos takiego prosze wysyłajcie petycje do znajomych,do kogo się da,sprawa pilna,bo PiS działa szybko,a podpisując tą petycję może temu zapobiegniemy https://www.petycjeonline.com/petycja_w_sprawie_planowanej_ustawy_podnoszcej_vat_minna_leki_weterynaryjne Quote
beataczl Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 9 godzin temu, DORA1020 napisał: prosze podpisujcie tą petycje ledwo wiążemy koniec z końcem,żeby pomóc tym biednym zwierzakom a oni chce zrobić cos takiego prosze wysyłajcie petycje do znajomych,do kogo się da,sprawa pilna,bo PiS działa szybko,a podpisując tą petycję może temu zapobiegniemy https://www.petycjeonline.com/petycja_w_sprawie_planowanej_ustawy_podnoszcej_vat_minna_leki_weterynaryjne slyszalam dzis w radio-Prezydent jest przeciwko podwyzszeniu VAT.. Quote
zachary Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Pan Prezes też powinien być przeciwko, bo ma kota... Na FB dzisiaj czytałam, że rząd wycofał się z tego pomysłu...i nie podwyższy VAT. Quote
DORA1020 Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 juz wiem....... w tej chwili jest drogo,nie wyobrażam sobie,że mozna płacić jeszcze więcej za usługi weterynaryjne Quote
Murka Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Carmen będzie miała zniżkę w hotelowaniu (zamiast 12zł to 10zł/doba), bo dostała karmę od p.Joanny ze Szczebrzeszyna:) Suczka jest bardzo kontaktowa, wpatrzona w człowieka. Chce się bawić, szybko się uczy. Jest bardzo ciekawska:) Bardzo ładnie zachowuje czystość. W boksie trochę rozrzuca rzeczy, zrzuca z parapetu sprzęty (pewnie próbuje się do okna dostać), ale nic nie niszczy, nie rozgryza, nie wyciąga też koca z legowiska. W tym lub w przyszłym tygodniu będzie u nas wet to ją zaszczepimy i potem pod dwóch tygodniach będzie można sterylizować. 2 Quote
DORA1020 Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 super wieści:) dziękuję Asi za karmę:) to duża pomoc dla suni idealna sunia:) po sterylizacji będzie można ogłaszać ale chyba do mieszkania Carmen się nie nadaje,a na podwórku będzie szukała ucieczki więc nie wiem jaki dom dla niej Quote
Patmol Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Dlaczego nie do mieszkania? Fajny pies dla kogos aktywnego, kto lubi chodzic po lasach. Wygląda, ze kondycyjne by dala rade na dlugie spaceru. I wtedy pies na lince albo na pasie biodrowych, a w mieszkaniu bedzie sobie spał. Boicie sie, ze bedzie niszczyl albo wyl? Quote
DORA1020 Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Murka pisze,ze nic nie niszczy ta sunia napewno bedzie potrzebowała dużo ruchu Quote
terra Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Domek aktywny by się przydał. Ponoć wilczaki gardłują, gdy zostają same, co w bloku nie będzie wskazane o ile ona coś oprócz wyglądu ma coś z wilczaka. Quote
Radek Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Zaglądam z zaproszenia. Postaram się coś zadeklarować. 2 Quote
Ingrid44 Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Wreszcie tutaj trafiłam. Pomogę w deklaracjach bo widzę ze u sunieczki trochę słabo z tym idzie. 3 Quote
DORA1020 Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Wielkie podziękowanai dla sharki:):) spłaciła dług 79zł w RoyalVecie gdzie sunia była zanim trafiła do Murków była tam dwie doby i została odrobaczona dziękuję sharka:) 1 Quote
sharka Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Od stycznia będę wpłacała 20 zł /msc na Carmen, przeniosę na nią moja deklaracje po Tyczce [^] 1 Quote
Radek Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 W grudniu już swoje psie deklaracje przelałem, więc deklarację mógłbym zacząć wpłacać od stycznia. Na razie mogę zadeklarować 10 złotych miesięcznie dla suni. 1 Quote
DORA1020 Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 Dnia 7.12.2018 o 08:57, sharka napisał: Od stycznia będę wpłacała 20 zł /msc na Carmen, przeniosę na nią moja deklaracje po Tyczce [^] 10 godzin temu, Radek napisał: W grudniu już swoje psie deklaracje przelałem, więc deklarację mógłbym zacząć wpłacać od stycznia. Na razie mogę zadeklarować 10 złotych miesięcznie dla suni. Bardzo dziekuję:) bo sunia nie ma żadnych deklaracji elficzkowa również cos zadeklarowała od stycznia a także bakusiowa mam nadzieję,ze sunia szybko znajdzie dom Quote
DORA1020 Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 1 godzinę temu, Ingrid44 napisał: Deklaruje 40 zł miesięcznie. Bardzo dziekuję Ingrid:) Quote
Recommended Posts