Jump to content
Dogomania

SUNIE z Radys- SALLY, TELMA, GLINKA, FRUZIA, MELISA, KROMKA, KOFFI, CZARKA i ŚLIWKA mają swoje DOMY :)

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Tak. Na pewno- Pani Kasia sprawdzila, nic mu sie nie stalo. 

Mialam dzis telefon o Sally. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie, musze skonsultowac z Kasia i zrobic wizyte PA. Moze bedzie szansa na dom.

to trzymam kciuki za fajny dom na miarę Sally (z psami będzie? z dziećmi?))

Posted
1 godzinę temu, Patmol napisał:

to trzymam kciuki za fajny dom na miarę Sally (z psami będzie? z dziećmi?))

Z dziecmi. Panstwo maja trojke dzieci- blizniaki 6 letnie i 11latka. Kasia mowi ze takie towarzystwo pasowaloby Sally. To kamienica na 4 rodziny ze wspolnym ogrodem. Dwie rodziny maja swoje psy a trzecia rodzina bez psa pomaga w opiece gdy inni wyjezdzaja. Brzmi dobrze tylko ludzie nigdy nie mieli swojego psa. Dlatego potrzebuje doswiadczonego wizytatora zeby wszystko przegadac

1 godzinę temu, Poker napisał:

Oby to był TEN dom.

kiyoshi, możesz się rozejrzeć za sunią sprawdzoną na dzieci ?

Ojoj. A co sie stalo? Sunia od malawaszki niepasuje? Przesle wieczorem bo mam jeszcze namiary na kilka suniek 

Posted
12 minut temu, kiyoshi napisał:

POMOCY!!

CZY JEST NA DOGO KTOŚ Z ANDRYCHOWA??? POSZUKUJE PILNIE WIZYTATORA !! HELP!!

Z Bielsko-Biała jest kamma13. Trasa - 25km - 38 min. - DK-52

Jeżeli jest ten  34-120 Andrychów.Być może jest jeszcze inny.

Posted
3 minuty temu, Anula napisał:

Z Bielsko-Biała jest kamma13. Trasa - 25km - 38 min. - DK-52

Jeżeli jest ten  34-120 Andrychów.Być może jest jeszcze inny.

tak, ten. Kamma chyba nie ma doświadczenia w wizytach:( potrzebuje kogos w miare doświadczonego, bo ...nie jestem pewna domu....

Posted
5 minut temu, kiyoshi napisał:

tak, ten. Kamma chyba nie ma doświadczenia w wizytach:( potrzebuje kogos w miare doświadczonego, bo ...nie jestem pewna domu....

A togaa od Lolcia nie jest z Bielsko-Biała?

Sprawdziłam jest.

Posted
30 minut temu, Anula napisał:

A togaa od Lolcia nie jest z Bielsko-Biała?

Sprawdziłam jest.

spróbuje do niej napisać...kiedyś miałam numer ale nie zapisałam :( aaaa...:(

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

spróbuje do niej napisać...kiedyś miałam numer ale nie zapisałam :( aaaa...:(

Z Dąbrowy górniczej jest Mysza2  to około 70 km. Robiła wizytę dla devonka z AgusiaP. Zapytaj może będzie mogła pomóc. Jakby co to mam do Niej tel. 

Posted
41 minut temu, mdk8 napisał:

Z Dąbrowy górniczej jest Mysza2  to około 70 km. Robiła wizytę dla devonka z AgusiaP. Zapytaj może będzie mogła pomóc. Jakby co to mam do Niej tel. 

dziękuje Małgosiu....to jednak daleko:( jutro ma dzwonić do mnie Pani z Andrychowa znaleziona przez naszą dogomaniaczke - ewunian :) (DZIĘKUJE <3)

Póki co- Pan czeka- więc nie jest żle:)

Dziękuje mdk :) <3

Posted

Wizyta umówiona na jutro na 17tą. Zrobi ją wolontariuszka ze schroniska w B-B, która mieszka w Andrychowie.

Pan dzwonił do mnie dziś 2 razy :) juz sie nie moga doczekać wizyty i suni. Poprosiłam wizytatorke by porozmawiała o obowiązkach związanych z posiadaniem psa, ale też pomówiła z dziećmi jak do pieska podchodzić.

Trzymajcie mocno kciuki

• Like 1
Posted

WIzyta wypadła dobrze, wizytatorka poobserwowała wszystko i uważa, ze to dobry dom dla pieska :)

Pan już dzwonił kilka razy do Kasi pytając o wszystko :D jutro przyjada do Sally i jak wszystko będzie dobrze, to już ją zabiorą:)

• Like 4
Posted

dla Sally wpłynęło 20 zł od koja i 60 zł od mar.gajko. Bardzo Wam dziękuje.

Sally miejmy nadzieje, że będzie mieć już dom, ale pieniązki się przydadzą, bo chętniej na jej miejsce zabierzemy inna sunie.

• Upvote 1
Posted
21 minut temu, kiyoshi napisał:

Dostałam jeszcze dziś dwa zdjęcia Telmy. A Salcia chyba własnie ma zapoznanie...

9c8f4447cc02.jpg

cbe7f13bb0fb.jpg

Telma na fotelu wygląda jak królewna.Pięknie jej się błyszczy sierść.Widać,że piesio zadbany i może korzystać ze wszystkiego co w domu jest.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Telma na fotelu wygląda jak królewna.Pięknie jej się błyszczy sierść.Widać,że piesio zadbany i może korzystać ze wszystkiego co w domu jest.

tak...miałam podobne przemyślenia Anulko ;)

1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Śliczna jest :)

dzięki Mariola

NO i dziewczyny- UDAŁO SIĘ- Sally też wyjechała :) :) nawet mam już jedno śliczne zdjęcie z nowego domu, ale za bardzo nie moge wstawić bo widać dzieciaki z usmiechem od ucha do ucha...a z Sally zrobiła sie czarna kropka, w każdym razie musicie mi zaufać, że wygląda to dobrze :) trzymajmy kciuki za szybką aklimatyzacje czarnulki

DZIĘKUJE WSZYSTKIM <3

• Like 5
Posted
5 minut temu, Jo37 napisał:

Gratulacje. 

Niech się suni dobrze wiedzie w DS

Dziekuje. Mam nadzieje ze sunia sie szybko zadomowi

Pan z samego rama dzwonil.az sie przestraszylam ale nie- chcial powiedziec jaka sunia jest sliczna i kochana i.jak sie ciesza ze ja maja. W nocy popiskiwala biedna ale uspokoilam.Pana ze to stres i ze na pewno.minie

• Like 1
Posted

Rzomawiałam dziś z Panem od Sali. Wszystko u suni dobrze, aklimatyzuje się, przestałam popiskiwać w nocy, a nawet czasem zdaża jej się pochrapywać :) ma juz nowe legowisko, doszła też karma, którą poleciła Panu Kasia. Wydaje się, że wszystko będzie dobrze, chociaż oczywiście domek jest jeszcze odrobinke pod nadzorem ;) W wekend mam dostać kilka zdjęć.

Wpłaciłam Kasi 70 zł za pobyt Sali w październiku. DOszło też dzisiaj 20 zł od Pani Irenki, które rozlicze jeszcze na tym wątku:)

Kochani, chciałam wszystkim z całego serca podziękować za dłuugie wspólne miesiące na tym wątku! za Waszą chojność, serce i zaangażowanie, za wspieranie mnie i za te uratowane ŻYCIA <3 niech będą dla nas radością :)

Na miejsce Sali pojedzie do Kasi ROLKA. dziś udało mi się zarezerwować ją. Zapraszam na nowy wątek wszelkich wspieraczy :)

https://www.dogomania.com/forum/topic/350672-zagubiona-buraska-rolka-z-radys/

• Like 1
Posted

wstawie Wam zdjęcie Sally z pierwszego dnia, dzieci zakryłam kółkami ;) drugie zdjęcie dostałam przed chwila- Pani napisała, żebym przestała się martwić, bo Sali ma u nich bardzo dobrze i jest traktowana jak ich dziecko:) :)

b2e203a594d7.jpg

f4fef91cfdf4.jpg