Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cd.
Otóż siostrzenica przez 15 lat jakby zapomniała o istnieniu swego jakże "kochanego" dziś wujka. Nie przychodziła, nie dzwoniła nawet z życzeniami na święta (może normalna rzecz, ale to jej jedyny wujek, który zawsze w trudnej sytuacji pomagał rodzinie)
śp. Siostra Pana Karola zawsze uważała go za dziwaka, bo obchodzi go los zwierząt...to samo udzieliło się jej córce.
Zołza przebywała 20 lat za granicą, pięć lat temu wróciła na stałe do Polski i podobno bardzo tego żałuje.
Kilka dni przed pójściem Pana Karola do szpitala odezwała się nagle...dowiedziała się wówczas, że ten idzie niedługo do szpitala...no i od czasu, kiedy Pan Karol tam jest przychodzi codziennie....

Taka to saga rodzinna:-(. Smutna :-(

:loveu::loveu::loveu:Pozdrowienia Dla Toffika :loveu::loveu::loveu:

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):

Proszę pozdrów Pana Karola od nas, i powiedz mu, że my razem z nim jesteśmy dziwakami, bo także bardzo się przejmujemy zwierzętami :diabloti:

Nie omieszkam :evil_lol:

Posted

Jaka obłudna baba :shake: 15 lat jakby Pan Karol nie istniał, a teraz wielka miłość, bo jej się pewnie mieszkanie Pana Karola po nocach śni :roll:

Proszę pozdrów Pana Karola od nas, i powiedz mu, że my razem z nim jesteśmy dziwakami, bo także bardzo się przejmujemy zwierzętami :diabloti:

Posted

Marinko:crazyeye:oj ale obszerna relacyjka!:multi:
hehehe az mi sie geba ucieszyla jak przeczytalam ,ze wyprosil babsztyla:evil_lol: hahah babon jeden perfidny niechciany jest....ojojoj:shake:
:evil_lol:

Pan Karol moze jest i wiekowy ale napewno nie glupi;):evil_lol:

No i zgadzam sie z Gosia pozdrow Marinko Pana Karola od innych szalenczych dziwakow z kosmosu kochajacych zwierzaki:-D

Posted

Ola la napisał(a):
No i zgadzam sie z Gosia pozdrow Marinko Pana Karola od innych szalenczych dziwakow z kosmosu kochajacych zwierzaki:-D

O wypraszam sobie!! My jesteśmy tylko specyficzni :eviltong:

I tak przy okazji zapisuję się na watek :lol:

Posted

zdwrdwd napisał(a):
O wypraszam sobie!! My jesteśmy tylko specyficzni :eviltong:

no niech bedzie,ze specyficzni:evil_lol:

Witamy na toffikowych włosciach!:multi:

Posted

Ola la napisał(a):
Marinko:crazyeye:oj ale obszerna relacyjka!:multi:
hehehe az mi sie geba ucieszyla jak przeczytalam ,ze wyprosil babsztyla:evil_lol: hahah babon jeden perfidny niechciany jest....ojojoj:shake:
:evil_lol:

Pan Karol moze jest i wiekowy ale napewno nie glupi;):evil_lol:

Marinko, dzięki za wspaniała relację:multi:
Ja się przyłączam i popieram wszystko, to co powyżej napisała Ola:cool3::cool3::cool3:

Posted

Marinka napisał(a):

Testament już dawno spisany:evil_lol:.

O, to jest najlepsze:diabloti::diabloti::diabloti:
hehehe, ale się babsztyl zdziwi:evil_lol:

Posted

zdwrdwd napisał(a):

Witamy Cię bardzo serdecznie i cieszmy się, że jesteś tu z nami i Tofficzkiem:multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Gosiapk']Jaka obłudna baba :shake: 15 lat jakby Pan Karol nie istniał, a teraz wielka miłość, bo jej się pewnie mieszkanie Pana Karola po nocach śni :roll:

no to se będą musieli jeszcze pospać trochę...i pośnić:diabloti:
najlepiej znacznie dłużej niż śpiąca królewna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Marinko, i jasne, że Pana Karola ciągle od nas pozdrawiaj:loveu: i od Toffika ma się rozumieć też:loveu:

Posted

[quote name='zdwrdwd']O wypraszam sobie!! My jesteśmy tylko specyficzni :eviltong:

Witamy serdecznie na Toffikowym wątku :multi:

Marinko - dziękujemy za kolejną, obszerną i pozytywną relację :loveu: Jak dobrze, że Pan Karol zdaje sobie sprawę z nieszczernych intencji tego babsztyla :shake: I wspaniałe jest to, że ma takie wsparcie ze strony Twojej i Pani Marii :loveu:

Widzę, że niektóre ciotki znowu tu po nocach urzędują :cool3:

Posted

Pozdrowię pozdrowię:multi::multi::multi:
W środę będę u Pana Karola (wcześniej nie dam rady:roll:)
Po wizycie napiszę relację.
:loveu::loveu::loveu:Tofficzku uroczego popołudnia życzy Ci ciotka Marinka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Mam nadzieje ze Pan Karol spisal testament duuuuzo wczesniej? :eviltong:

Podobno 7 lat temu, zaraz po przebytym zawale, stwierdził, że czas najwyższy uporządkować swoje sprawy. To naprawdę bardzo mądry człowiek.
Nie wiem kto dziedziczy, ale na pewno nie siostrzenica :diabloti:. I o to właśnie chodzi:diabloti:

Posted

Marinka napisał(a):
Podobno 7 lat temu, zaraz po przebytym zawale, stwierdził, że czas najwyższy uporządkować swoje sprawy. To naprawdę bardzo mądry człowiek.
Nie wiem kto dziedziczy, ale na pewno nie siostrzenica :diabloti:. I o to właśnie chodzi:diabloti:

I bardzo dobrze, myslala sprytnie ze wkupi sie łaski Pana Karola, jej niedoczekanie :angryy:

Posted

Ola la napisał(a):
Toffffffffffusiu i toffikowe dziewczęta dzieńdoooooooberek!a wlasciwie już chyba dobrywieczór!:multi:

odnowilam Ci cafeanimala chlopie!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no no tofffisiowe ciotuńki odnowilam i odnawiać będe do skutku!az im sie Toffik znudzi na "odwal sie" go zamieszczą:evil_lol:

Toffffik już nieedlugo!mam dobre przeczucia;)

Posted

Ola la napisał(a):
no no tofffisiowe ciotuńki odnowilam i odnawiać będe do skutku!az im sie Toffik znudzi na "odwal sie" go zamieszczą:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola - dobra strategia:cool3:

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Właśnie otrzymałam żałosny telefon... "Halo, czy mogę romawiać z Toffikiem?" A w tle śmiech... :shake:

...z gupimi Toffik nie rozmawia:cool3:

Myrkurku...olej!!!,na szczęście przez telefon głupotą i bezdusznością się nie zarazisz:evil_lol:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Właśnie otrzymałam żałosny telefon... "Halo, czy mogę romawiać z Toffikiem?" A w tle śmiech... :shake:

Myrkurku nie martw sie!
Toffik jest w dzisiejszym Metrze!:multi:
szkoda ze tylko taki debil dzwonil..........
Podalam numer 888 jakoś tak tl chyba twoj ?:lol:

do mnie tez debile dzwonili nieraz jak psiak jakis byl w metrze:shake:

tak kpić z bezdomnego psa....