Marinka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='bico']Myrkurku:loveu: Toffiaczku:loveu: jestem z Wami;) I ja także :loveu: Miłego dnia Wam Życzę :loveu::cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Gosiapk napisał(a):Czy Tofiś nadal w schronie? Niestety.:oops: Quote
MyrkurDagur Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Gosiapk napisał(a):Tofficzek szuka domu na emeryturę Ech... szuka... i nadal nic :-( Quote
MyrkurDagur Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='bico']Myrkurku:loveu: Toffiaczku:loveu: jestem z Wami;) :loveu: :loveu: :loveu: Marinko, a jak tam Pan Karol ??? Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dziendoberek Toffiku i toffikowe dziewczęta:loveu: a tego domku tofikowego jak nie było tak nie ma:shake:ehhhhhhhh Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Starszy Pan Toffik prosi o cieply kat na stare lata :oops: Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='MyrkurDagur']:loveu: :loveu: :loveu: Marinko, a jak tam Pan Karol ??? Oj przepraszam:oops:, ale ostatnio troszkę zaniedbałam relacje:oops:, mam teraz na głowie gorący okres (adopcje dzieci Mari i malutką Mili, do tego odwiedziny u Perełki Pana Karola) Nie miałam jeszcze nowych wiadomości od Pana Karola :shake: Wyszedł już ze szpitala i obecnie przebywa w sanatorium w Nałęczowie...wstyd mi, bo choć to niedaleko nie miałam czasu go odwiedzić, ale z tego co mówi Pani Maria, Pan Karol wie i rozumie, że mało mam teraz czasu. Quote
MyrkurDagur Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 W porządku Marinko, ale jak czegoś się tylko dowiesz o Panu Karolu, daj nam znać ;) Witaj Tofficzku... Quote
Marinka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='MyrkurDagur']W porządku Marinko, ale jak czegoś się tylko dowiesz o Panu Karolu, daj nam znać ;) Dam znać na pewno :cool3: :loveu::loveu::loveu:Tofficzku kochany dobrej nocki Ci życzę, a jutro od samego rana dobrych wiadomości :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 I znowu nocką...dobrych snów Tofficzku!:loveu: Ciepłe słowa i życzenia dla Pana Karola! Quote
Ola la Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 To i ja Ci tofficzku i tofficzkowym dziewczętom życze dobrej nocki :loveu: karaluchy pod poduchy! a Panu Karolowi zdrowia siły nadludzkiej:cool3: Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 A ja "mówię"... dzień dobry Tofficzku i toffikowe cioteczki ;) Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ranna z ciebie ptaszyna Myrkurku :eviltong: :loveu::loveu::loveu:Witam Toffika i Toffikowe fanki :cool3::loveu::loveu::loveu: Dziękuję za życzenia dla Pana Karola- naturalnie przekażę, ucieszy się, że wciąż o nim pamiętacie :loveu::lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Marinka napisał(a):Ranna z ciebie ptaszyna Myrkurku :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Jadę dziś w odwiedziny do dziadziusia Toffika ;) Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::diabloti: :evil_lol: Jadę dziś w odwiedziny do dziadziusia Toffika ;) Czekamy na relacje :multi: Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::diabloti: :evil_lol: Jadę dziś w odwiedziny do dziadziusia Toffika ;) Kurcze :razz: znów zaspałam :razz: Wymiziaj go proszę ode mnie...oby ta wiadomość dotarła telepatycznie :evil_lol::eviltong:... Ja również czekam na relację :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Byłam u Toffika, kabanosem poczęstowałam, wymiziałam ;) Choć on to raczej nie za bardzo miziać się lubi :lol: Późnym wieczorem napiszę więcej i nawet fotki dołączę :cool3: ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Jednak na jutro odłożę relację i zdjątka :oops: Może i jestem rannym ptaszkiem, ale nocny marek to ze mnie na pewno nie jest :shake: Spać... :oops: :placz: Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Jednak na jutro odłożę relację i zdjątka :oops: Może i jestem rannym ptaszkiem, ale nocny marek to ze mnie na pewno nie jest :shake: Spać... :oops: :placz: hehe ok mroczniaku to czekamy ;)choć ja z kolei jestem raczej sową a nie skowronkiem :evil_lol:wiec zapewne zobacze relacje kolo 12 :evil_lol: eeeeeeeeee o nie zpaomnialam ,ze na 10 mam dentyste:look3::look3::look3::nerwy::nerwy::nerwy: To mowisz ,ze Tofik nie lubi sie glaskac?:evil_lol: Quote
Recommended Posts