Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MyrkurDagur']:loveu: :loveu: :loveu:

Marinko, a jak tam Pan Karol ???

Oj przepraszam:oops:, ale ostatnio troszkę zaniedbałam relacje:oops:, mam teraz na głowie gorący okres (adopcje dzieci Mari i malutką Mili, do tego odwiedziny u Perełki Pana Karola)
Nie miałam jeszcze nowych wiadomości od Pana Karola :shake:
Wyszedł już ze szpitala i obecnie przebywa w sanatorium w Nałęczowie...wstyd mi, bo choć to niedaleko nie miałam czasu go odwiedzić, ale z tego co mówi Pani Maria, Pan Karol wie i rozumie, że mało mam teraz czasu.

Posted

[quote name='MyrkurDagur']W porządku Marinko, ale jak czegoś się tylko dowiesz o Panu Karolu, daj nam znać ;)

Dam znać na pewno :cool3:

:loveu::loveu::loveu:Tofficzku kochany dobrej nocki Ci życzę, a jutro od samego rana dobrych wiadomości :loveu::loveu::loveu:

Posted

To i ja Ci tofficzku i tofficzkowym dziewczętom życze dobrej nocki :loveu:
karaluchy pod poduchy!

a Panu Karolowi zdrowia siły nadludzkiej:cool3:

Posted

Ranna z ciebie ptaszyna Myrkurku :eviltong:
:loveu::loveu::loveu:Witam Toffika i Toffikowe fanki :cool3::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję za życzenia dla Pana Karola- naturalnie przekażę, ucieszy się, że wciąż o nim pamiętacie :loveu::lol:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
:diabloti: :evil_lol:

Jadę dziś w odwiedziny do dziadziusia Toffika ;)

Kurcze :razz: znów zaspałam :razz: Wymiziaj go proszę ode mnie...oby ta wiadomość dotarła telepatycznie :evil_lol::eviltong:...
Ja również czekam na relację :loveu:

Posted

Byłam u Toffika, kabanosem poczęstowałam, wymiziałam ;) Choć on to raczej nie za bardzo miziać się lubi :lol: Późnym wieczorem napiszę więcej i nawet fotki dołączę :cool3: ;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Jednak na jutro odłożę relację i zdjątka :oops: Może i jestem rannym ptaszkiem, ale nocny marek to ze mnie na pewno nie jest :shake: Spać... :oops: :placz:

hehe ok mroczniaku to czekamy ;)choć ja z kolei jestem raczej sową a nie skowronkiem :evil_lol:wiec zapewne zobacze relacje kolo 12 :evil_lol:
eeeeeeeeee o nie zpaomnialam ,ze na 10 mam dentyste:look3::look3::look3::nerwy::nerwy::nerwy:

To mowisz ,ze Tofik nie lubi sie glaskac?:evil_lol: