Ola la Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ahiiiiiiiia;) kurcze szkoda,ze ludzie się zrażają zapewne jego wiekiem:( tylko jeden tel....i to taki glupi:placz: ale nic no !nie traćmy nadzieji!:multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Tak, 888 to mój numer ;) Mam jednak nadzieję, że dzięki temu, iż Toffik pojawił się w Metrze, to otrzymam także jakiś szczęśliwy telefon :lol: Quote
Marinka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 :loveu::loveu::loveu::bye:Witam kochane cioteczki i Toffika :loveu::loveu::loveu: Macie pozdrowienia od Pana Karola- jutro przedstawię relacje z wizyty, bo dziś padam na twarz :mdleje: A co do tego debilnego telefonu :2gunfire: głupich nie sieją sami się rodzą nie wiadomo dlaczego i po co :2gunfire:???? Idę spać - Słodkich senków Toffuniu :sleeping::sleeping::sleeping: Dobranoc kochane dogocioteczki :lol: Quote
zuzlikowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 :loveu::loveu::loveu:...dobrej nocki! Tofficzku...nocne mizianko dla Ciebie!:loveu: Quote
Ola la Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 heh Marinko ja też dziś juz padam ;) nic ciekawego napisac nie moge poza zyczniem wam ciociunie ii Toffikowi dobrej nocki:loveu: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Myrkurku, jak ja bym tego telefonowego debila dorwała, bo bym mu ten telefon w d... wsadziła:angryy::mad::angryy: a zaczęła bym od najszerszej części telefonu:razz::diabloti::razz: ale ważne, że się Toffik ukazał, wobec tego strategia Oli pt. "zamęczanie Toffikiem w celu ogłoszenia" jest strzałem w dyszkę:evil_lol::multi: Będziemy wałkować to cafeanimal i Metro az do skutku:multi::multi::multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Marinka']:loveu::loveu::loveu::bye:Witam kochane cioteczki i Toffika :loveu::loveu::loveu: Macie pozdrowienia od Pana Karola- jutro przedstawię relacje z wizyty, bo dziś padam na twarz :mdleje: (...) Będziemy czekać Marinko i za pozdrowienia bardzo dziękujemy :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 bico napisał(a):Myrkurku, jak ja bym tego telefonowego debila dorwała, bo bym mu ten telefon w d... wsadziła:angryy::mad::angryy: a zaczęła bym od najszerszej części telefonu:razz::diabloti::razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: bico napisał(a):ale ważne, że się Toffik ukazał, wobec tego strategia Oli pt. "zamęczanie Toffikiem w celu ogłoszenia" jest strzałem w dyszkę:evil_lol::multi: Będziemy wałkować to cafeanimal i Metro az do skutku:multi::multi::multi: Chcę wierzyć, że przyniesie to jakiś skutek... Bardzo mocno chcę wierzyć !!! Dzień dobry cioteczki :multi: Witaj Tofficzku :multi: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Błagam, pomocy, grozi mu uśpienie, ma poważne kłopoty z łapami:-(:-(:-( To łagodny olbrzym benek, młody jeszcze, śliczny, nikt tam nie zagląda, on jest taki kochany, poczciwy, to przytulanka, a na serio grozi mu śmierć, nie wiem co robić, każdy go olewa, jestem bezsilna:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-kochany-benek-dysplazja-pomoz-mu-136121/ Quote
Maszaberla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Byl jakis powazny telefon poza tym kretynskim oczywiscie? :angryy: Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Maszaberlo obawiam sie ,ze nie..:shake:Myrkurek mroczniasty podzielilaby sie z nami tą wiescią:shake: ale nie poddajemy sie!:multi: Quote
Marinka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witam Tofficzku i pozdrawiam gorąco :loveu::loveu::loveu: Witam wspaniałe dogocioteczki :loveu::loveu::loveu: Kryzys dotarł do Polski na dobre (kryzys dobrego serca:-(), tylko głupota ma się dobrze, a mam wrażenie, że coraz lepiej (stąd takie durne telefony:nonono2:) A szczęście Toffika wydawało się takie bliskie...niestety Pan Karol nie będzie mógł zabrać do siebie Toffika...dziś w nocy miał wylew :bigcry:...tym samym jego stan się pogorszył:bigcry: Strasznie się martwię o niego...zaraz po pracy pojechałam do szpitala...niestety nie mogłam go odwiedzić :shake:...nie wpuszczono mnie :shake: Pani Maria obiecała, że będzie ze mną w stałym kontakcie...zaraz biegnę do niej wyprowadzić psiaki... Pozdrawiam gorąco Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Marinko...trzymamy kciuki za Pana Karola i proszę jak będziesz mogła przekaż mu życzenia szybkiej poprawy zdrowia...myślimy o nim ! Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Marinko:loveu: pozdrow Pana Karola!Kurcze szkoda ,ze tacy dobrzy ludzie maja takie problemy ze zdrowiem a gnidy podle chodza po ziemi i nic ich nie bierze:shake: Quote
zdwrdwd Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Będziemy się tu w Krakowie modlić o zdrowie dla Pana Karola... I o domek dla psiaka oczywiście też ;) Quote
Maszaberla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ola la napisał(a):Marinko:loveu: pozdrow Pana Karola!Kurcze szkoda ,ze tacy dobrzy ludzie maja takie problemy ze zdrowiem a gnidy podle chodza po ziemi i nic ich nie bierze:shake: Zawsze mowie dokladnie to samo! Kazda menda zawsze przezyje wartosciowego czlowieka niestety, takie juz jest to pokretne zycie :angryy: Wspolczuje, biedny p.Karol - zycze szybkiego powrotu do zdrowia..:oops: Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Maszaberla napisał(a):Zawsze mowie dokladnie to samo! Kazda menda zawsze przezyje wartosciowego czlowieka niestety, takie juz jest to pokretne zycie :angryy: ano niestety przezyje...czasem jeszcze skroci zycie takowego albo jakiegos zwierza:-( nie ma sprawiedliwosci na Swiecie:shake: Dobranoc Toffiku i toffikowe dziewczeta;) Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dobrej i spokojnej nocki Toffiku i ...ładnie powiedziane...toffikowe dziewczęta! :oops::oops::oops: Zajrzyjcie do smarkacza Ślimaka_ proszę ...każda złotówka,każde 5zł...pomoże beniowi przeżyć...teraz choć ma tylko dysplazję(a i to nie jest pewne!) wisi nad nim piętno śmierciNiedorostek BENEK wisi nad nim igła!!! Pomoże każda złotówka...5zł... Quote
MyrkurDagur Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dziewczyny, już piszę cóż się działo w sprawie Toffika po tym, jak pojawił się w Metrze... :roll: Dzwoniła do mnie Pani, która myślała, że jest to jej zaginiony wiele lat temu piesek. Dałam jej link do wątku, żeby mogła sobie dokładnie Toffika pooglądać i upewnić się co do swoich podejrzeń... Niestety, to nie ten psiak... Mimo wszystko pytałam Panią czy nie chciałaby przygarnąć takiego uroczego dziadzia, ale niestety nie ma takiej możliwości... Obiecała jednak, że popyta wśród znajomych. Dzwonił także Pan, zadał mi sporo pytań na temat Tofficzka naszego, ale jak na razie nic z tego nie wynikło.... Więc podsumowując... :shake: Jest mi bardzo przykro z powodu stanu Pana Karola... Przyznam szczerze, że nie spodziewałam się tak smutnych wieści... Będziemy jednak o nim myśleć i trzymać za niego mocno kciuki... :-( Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ojej no szkoda:( nie tracmy nadzieji! Bede go dalej wciskac tym z Metra;)moze w koncu zadzwoni ktos sensowny? a czemu z tym Panem nie wyszlo? Musi byc dobrzuuuuuuuuuu. Mizanko Toffiku i toffikowe dziewczęta rzecz jasna:cool3::cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Oczywiście Oleńko...musi być dobrze i dalej robimy swoje! Jak ten czas leci...skończyło się następne Tofficzkowe allegro... Markurku...wystawię jutro od nowa...wyróżnione!Mam pieniążki z bazarków roślinkowych! Może one mu domek przyniosą? Quote
Maszaberla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Dzwonił także Pan, zadał mi sporo pytań na temat Tofficzka naszego, ale jak na razie nic z tego nie wynikło.... Więc podsumowując... :shake: A Pan o co dokladnie pytal? Nie chcial jednak zdecydowac sie na naszego Toffika skoro zadzwonil? :roll: Quote
Marinka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :loveu:Tofficzku:loveu:, kochany staruszku, ktoś wreszcie musi zobaczyć cały twój urok. Quote
Marinka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dziewczyny na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/niespelna-roczny-mini-maksik-teraz-zagrozenie-otruciem-134833/ sleepingbyday wspomina cyt: 'był jeden telefon, od osoby znajomej jednej dogomaniaczki. ale oni chcieli pieska dla rodziców emerytów, w starszym wieku, odradziłam." podaje link z wypowiedzią: #209 (permalink Może ten kontakt nadal jest aktualny? Warto spróbować Quote
Recommended Posts