Marinka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 MyrkurDagur napisał(a): Mogłabym spróbować przesłać tej Pani fotki, ale ludzi biorą chętnie te pieski głównie dlatego, że mogą je sobie na żywo zobaczyć, a nie wiem jak będzie ze zdjęciami :roll: Prześlij mi Marinko najlepsze zdjęcia tych kluseczek, które szukają domu z krótkim opisem (mnie więcej wiesz już coś o tych maleństwach ;)), a ja zobaczę co da się zrobić. Mój mail: [email protected] Już wysłałam na maila, Dziękuję:loveu:, może warto spróbować - łapię każdą możliwość, lepiej mieć więcej chętnych niż psiaków :lol::cool3: Quote
Marinka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :loveu::loveu::loveu:Toffiku miłego dnia :loveu::loveu::loveu::loveu: Zaoferowałam Ciebie ponownie sleepingbyday (ma jeszcze jedną ofertę) Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Marinka napisał(a):Już wysłałam na maila, Dziękuję:loveu:, może warto spróbować - łapię każdą możliwość, lepiej mieć więcej chętnych niż psiaków :lol::cool3: Ja już będę pisać na wątku Mari o tej sprawie ;) Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dziendoberek Toffiku i toffikowe dziewczeta!:multi: ale tu sie dzieje...:cool3: Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 bico napisał(a):Ola, zawsze mnie to nurtowało, czemu Myrkurek jest "mroczniasty" lub "mroczny"?:cool3::cool3::cool3: Olu, tu jeszcze pytanie na Ciebie czeka :cool3: :evil_lol: Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kurczaczki przepraszam nie zauwazylam:oops: wlasciwie to przeoczylam tamta strone:-D no trep:evil_lol: a nasz Myrkurek kochany jest mroczniast ponieważ MyrkurDagur oznacza po no wlasnie albo po fińsku....albo norwesku:niewiem: no zabij mnie Myrkurze ale myli mi sie to:lol: kurcze no mroczny dzień oznacza zapomnialam doipisac:evil_lol:gdzie ja mam mozg dziasiaj:niewiem: Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kurczaki no wlasnie!po islandzu:lol: a ja sie na na skandynawie uparlam:niewiem: a i jeszcze w poprzednim poscie zapomnialam z tego wszystkiego napisac co to oznacza:lol:ale juz uzupelnilam:lol: zaraz Myrkurze ide na poszukiwania mojego zaginionego mozgu:oops: a naprawde to zaraz jade odebrac Lajle z kliniki;) Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Ola la napisał(a):Kurczaczki przepraszam nie zauwazylam:oops: wlasciwie to przeoczylam tamta strone:-D no trep:evil_lol: a nasz Myrkurek kochany jest mroczniast ponieważ MyrkurDagur oznacza po no wlasnie albo po fińsku....albo norwesku:niewiem: no zabij mnie Myrkurze ale myli mi sie to:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po islandzku :lol: "Mroczny Dzień" :evil_lol: A przez naszą szaloną Olę ;) przechrzczona zostałam na "mroczniaka" albo "mroczniastego" i tym podobne :evil_lol: Quote
Marinka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Zajrzyjcie PROSZĘ na wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/lublin-znaleziona-25-04-2009-tygryskowata-6-miesieczna-mili-potrzebuje-pomocy-136574/ Quote
Marinka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :loveu::loveu::loveu:Witaj kochany Tofficzku:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='MyrkurDagur']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po islandzku :lol: "Mroczny Dzień" :evil_lol: A przez naszą szaloną Olę ;) przechrzczona zostałam na "mroczniaka" albo "mroczniastego" i tym podobne :evil_lol: Szalona Ola, to i pomysły ciągle musi mieć szalone:evil_lol: Mroczniasty Myrkurek:mdrmed: Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='bico']Szalona Ola, to i pomysły ciągle musi mieć szalone:evil_lol: Mroczniasty Myrkurek:mdrmed: :cool3: :cooldevi: :evil_lol: Dzień dobry Tofficzku :loveu: Tylko domku nadal nie ma... :-( zuzlikowo - Allegro chyba znów się kończy, prawda? Jeśli już się nie skończyło... :shake: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 hiehieh Dzieńdobry Tofficzku i bico i mroczniaku!:multi: i reszta toffikowych agentek jeszcze śpiaca:cool3: gdzie ten domek...... Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Ola la']hiehieh Dzieńdobry Tofficzku i bico i mroczniaku!:multi: i reszta toffikowych agentek jeszcze śpiaca:cool3: gdzie ten domek...... ...no właśnie gdzie :roll:? oby ten dzień Tofficzku okazał się dla Ciebie szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Te starsze psy są takie kochane i niekłopotliwe,dlaczego ludzie tego nie widzą?:shake: Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='MyrkurDagur']:cool3: :cooldevi: :evil_lol: Dzień dobry Tofficzku :loveu: Tylko domku nadal nie ma... :-( zuzlikowo - Allegro chyba znów się kończy, prawda? Jeśli już się nie skończyło... :shake: Nie kończy się jeszcze...jeszcze nie... :cool3:...a tak po prawdzie to Toffik ma 3 allegra:eviltong: ...to kończy się za 6godz Spokojny Dziadzio TOFFIK_za Stary na Miłóść? (612107852) - Aukcje internetowe Allegro ...to za 5dni ...wstawiłam do allegra Rudego (*)...nie doczekał...może ta zbitka coś da?...wyróżnione RUDY już nie zaśpiewa...a czy Tofik doczeka domu (616618090) - Aukcje internetowe Allegro ...a to kończy się za 10dni...wyróżnione i pogrubione... Spokojny Dziadzio TOFFIK_za stary na miłość? (620665706) - Aukcje internetowe Allegro ...ale ogłoszenia muszę poodnawiać...coś ostatnio nie wyrabiam...:oops: wiossenny uśmiew dla fanek tofficzkowych:lol: Tofficzku...:loveu: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 zuzlikowa ty to jestes agentka!:-D az 3 allegra:evil_lol: nie no bomba;) Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Ola la']zuzlikowa ty to jestes agentka!:-D az 3 allegra:evil_lol: nie no bomba;) zuzlikowo :loveu: - faktycznie agentka z Ciebie :evil_lol: i to niezastąpiona agentka !!! :happy1: :calus: Jeszcze raz w imieniu Tofficzka bardzo dziękuję :loveu: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Renata5 napisał(a):Te starsze psy są takie kochane i niekłopotliwe,dlaczego ludzie tego nie widzą?:shake: też nie raz mnie to pytanie nurtuje:niewiem: bo psie dziadeczki są spokojne, kochanie i niekłopotliwe... Quote
MyrkurDagur Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 bico napisał(a):też nie raz mnie to pytanie nurtuje:niewiem: bo psie dziadeczki są spokojne, kochanie i niekłopotliwe... :-( :-( :-( Tak bardzo chciałabym, żeby Toffikowi się poszczęściło... A tu nic... :shake: Quote
MyrkurDagur Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Gosiapk napisał(a):Tofiś szuka domu Ech... :shake: Szuka, szuka i znaleźć nie może... :-( Quote
MyrkurDagur Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Cioteczki, zajrzyjcie proszę na mój nowy, choć niestety bardzo smutny wątek... :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/uwiazany-na-lancuchu-glodzony-pies-odebrany-wlascicielowi-blaga-o-dt-136869/ Quote
Recommended Posts