zuzlikowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jak będzie mógł własnymi drogami czasem chadzać ...to może być szczęśliwy! Czekam na wieści...i masę info o ew.domku tymczasowym. Spokojnej nocki dziaduniu...pyk pyk z fajeczki...niech się spełnią dobre bajeczki!!!:loveu: Quote
Marinka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Toffiku :loveu:, masz pozdrowienia od Pana Karola ... niestety tylko telefoniczne, bo niestety dziś nie mogłam do niego pojechać :shake:...wybieram się dopiero jutro...może nawet dobrze wyszło, bo przekażę mu nowe ( musi tak być) perspektywy dla Ciebie:loveu::loveu::loveu: Dobrej Nocki Toffiku :loveu::loveu::loveu:, dobrej nocki dogocioteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Czy ta propozycja ze strony supergoga dla Toffika jest aktualna...chciałabym coś wiedzieć, bo za pół godziny jadę w odwiedziny do Pana Karola ? Quote
Marinka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pan Karol dość szybko dochodzi do formy. Zabiegi i dobra atmosfera w sanatorium świetnie mu służą :lol:. Już w przyszłym tygodniu wraca do domu :lol:. Toffik i "Wy młode damy" (słowa Pana Karola) macie serdeczne z serca płynące pozdrowienia :evil_lol:. Pan Karol nie chciał wierzyć, że interesujecie się jego zdrowiem. Kiedy go zapewniłam, że tak jest wzruszył się niepomiernie, aż mu się łezka w oku zakręciła. Oglądając zdjęcia Toffika i słuchając moich opowieści o nim śmiał się głośno, stwierdzając, że ta cecha stoickiej obojętności wobec otoczenia w równym stopniu dotyka starszych panów i starsze psy. Napomknęłam Panu Karolowi, że przed Toffikiem rysują się pewne perspektywy, ale w tej chwili nie jestem w stanie niczego pewnego powiedzieć. Obiecałam, że jak tylko czegoś się dowiem natychmiast dam mu znać :lol: Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 super no no trzymam kciuki;) Marinko bardzo pozytywny człek z tego Pana Karola:-Djeszcze więcej zdrówka życzę!:multi: Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a):super no no trzymam kciuki;) Marinko bardzo pozytywny człek z tego Pana Karola:-Djeszcze więcej zdrówka życzę!:multi: I ja się dołączam do tych życzeń! Dzięki Panu Karolowi,przestaję się bać starości...może być też piękna i ciepła, i niebezwolna!Dziękuję Panie Karolu!:loveu: Quote
Gosiapk Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ale o co chodzi? Muszę poczytac poprzednie posty, bo coś wypadłam z obiegu:p Quote
Gosiapk Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Marinka napisał(a):Pan Karol dość szybko dochodzi do formy. Zabiegi i dobra atmosfera w sanatorium świetnie mu służą :lol:. Już w przyszłym tygodniu wraca do domu :lol:. Toffik i "Wy młode damy" (słowa Pana Karola) macie serdeczne z serca płynące pozdrowienia :evil_lol:. ... Marinka, proszę podziękuj osobiście ode mnie Panu Karolowi za te "młode damy" od razu poczułam się 10 lat młodsza :evil_lol: Może czas otworzyć oczy Panu Karolowi i uświadomić go, że nie wszytkie dogociocie są w wieku naszej kochanej Marinki :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Witam, witam wszystkie Toffikowe cioteczki ;) Dopiero teraz odebrałam PW z mailem i telefonem tej Pani. Dzisiaj będę się z nią kontaktować. Bardzo się cieszę, że u Pana Karola wszystko dobrze :lol: Tak miło czytać, Marinko, Twoje opisy rozmów z nim :loveu: Naprawdę pozytywny z niego człowiek ;) Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Witam, witam wszystkie Toffikowe cioteczki ;) Dopiero teraz odebrałam PW z mailem i telefonem tej Pani. Dzisiaj będę się z nią kontaktować. Bardzo się cieszę, że u Pana Karola wszystko dobrze :lol: Tak miło czytać, Marinko, Twoje opisy rozmów z nim :loveu: Naprawdę pozytywny z niego człowiek ;) No i co...sprawa jest aktualna ? :loveu::loveu::loveu:Toffi do góry staruszku :loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 O Boziuuuu jakie to smutne biedactwo :-(:-( Ale cioteczki, czy ja dobrze zrozumialam - czy jest szansa ze Tofficzek znajdzie dom?? Quote
MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Niestety... :shake: Wczoraj rozmawiałam z Panią, która wyraziła chęć wzięcia jakiegoś psiaka na DT i okazało się, że od piątku ma już jakiegoś... Nie pisałam, bo miała jeszcze dać znać o Toffiku swojej znajomej, ale na razie cisza... :-( Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dobrej nocki Tofficzku :loveu::loveu::loveu: i słodkich snów :sleep2:...jak to dobrze, że jesteś takim stoikiem :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Witaj Toffiku... Czas podrzucić Cię na dzień dobry... Quote
Maszaberla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Niestety... :shake: Wczoraj rozmawiałam z Panią, która wyraziła chęć wzięcia jakiegoś psiaka na DT i okazało się, że od piątku ma już jakiegoś... Nie pisałam, bo miała jeszcze dać znać o Toffiku swojej znajomej, ale na razie cisza... :-( :-( A nie mozna troche ponarzucac sie tej Pani i np. zadzwonic? Taki biedak, to jego ostatnie lata.. Quote
Ola la Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ojej szkoda:( Toffiku gdzie to szczęście polazło twoje?:shake: Quote
MyrkurDagur Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Maszaberla napisał(a)::-( A nie mozna troche ponarzucac sie tej Pani i np. zadzwonic? Taki biedak, to jego ostatnie lata.. Będę się z nią jeszcze kontaktować. Tak niewiele życia pozostało Toffikowi... Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Gosiapk napisał(a):Toffiś szuka domu na emeryturę ...ludzie,popatrzcie...to dziadziuś Toffik! On potrzebuje tylko bezpiecznego miejsca,żeby spokojnie i szczęśliwie przedreptać swoje ostatnie lata! Quote
MyrkurDagur Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 zuzlikowa napisał(a):...ludzie,popatrzcie...to dziadziuś Toffik! On potrzebuje tylko bezpiecznego miejsca,żeby spokojnie i szczęśliwie przedreptać swoje ostatnie lata! Święte słowa... Quote
Maszaberla Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Po tym jak Bobiś odszedl....:oops: mysle tylko o jednym, ratujmy wszystkie bidy staruszki, szczegolnie z "naszych watkow" Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Maszaberla napisał(a):Po tym jak Bobiś odszedl....:oops: mysle tylko o jednym, ratujmy wszystkie bidy staruszki, szczegolnie z "naszych watkow" ...cho-era...tylko jak to skuteczniej zrobić?...:angryy:...tak mnie ten stoicyzm Tofficzka ujął,że...dziś nawet biafra dostała propozycję:evil_lol: przyjęcia do siebie Tofficzka...łapię się już i takich sposobów(choć,rzeczywiście pasował by mi Toffiś u biafry)...niestety:-( Quote
Recommended Posts