Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak będzie mógł własnymi drogami czasem chadzać ...to może być szczęśliwy!
Czekam na wieści...i masę info o ew.domku tymczasowym.

Spokojnej nocki dziaduniu...pyk pyk z fajeczki...niech się spełnią dobre bajeczki!!!:loveu:

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffiku :loveu:, masz pozdrowienia od Pana Karola ... niestety tylko telefoniczne, bo niestety dziś nie mogłam do niego pojechać :shake:...wybieram się dopiero jutro...może nawet dobrze wyszło, bo przekażę mu nowe ( musi tak być) perspektywy dla Ciebie:loveu::loveu::loveu:

Dobrej Nocki Toffiku :loveu::loveu::loveu:, dobrej nocki dogocioteczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Pan Karol dość szybko dochodzi do formy. Zabiegi i dobra atmosfera w sanatorium świetnie mu służą :lol:. Już w przyszłym tygodniu wraca do domu :lol:.
Toffik i "Wy młode damy" (słowa Pana Karola) macie serdeczne z serca płynące pozdrowienia :evil_lol:. Pan Karol nie chciał wierzyć, że interesujecie się jego zdrowiem. Kiedy go zapewniłam, że tak jest wzruszył się niepomiernie, aż mu się łezka w oku zakręciła.
Oglądając zdjęcia Toffika i słuchając moich opowieści o nim śmiał się głośno, stwierdzając, że ta cecha stoickiej obojętności wobec otoczenia w równym stopniu dotyka starszych panów i starsze psy. Napomknęłam Panu Karolowi, że przed Toffikiem rysują się pewne perspektywy, ale w tej chwili nie jestem w stanie niczego pewnego powiedzieć. Obiecałam, że jak tylko czegoś się dowiem natychmiast dam mu znać :lol:

Posted

Ola la napisał(a):
super no no trzymam kciuki;)

Marinko bardzo pozytywny człek z tego Pana Karola:-Djeszcze więcej zdrówka życzę!:multi:

I ja się dołączam do tych życzeń! Dzięki Panu Karolowi,przestaję się bać starości...może być też piękna i ciepła, i niebezwolna!Dziękuję Panie Karolu!:loveu:

Posted

Marinka napisał(a):
Pan Karol dość szybko dochodzi do formy. Zabiegi i dobra atmosfera w sanatorium świetnie mu służą :lol:. Już w przyszłym tygodniu wraca do domu :lol:.
Toffik i "Wy młode damy" (słowa Pana Karola) macie serdeczne z serca płynące pozdrowienia :evil_lol:. ...

Marinka, proszę podziękuj osobiście ode mnie Panu Karolowi za te "młode damy" od razu poczułam się 10 lat młodsza :evil_lol: Może czas otworzyć oczy Panu Karolowi i uświadomić go, że nie wszytkie dogociocie są w wieku naszej kochanej Marinki :cool3:

Posted

Witam, witam wszystkie Toffikowe cioteczki ;)

Dopiero teraz odebrałam PW z mailem i telefonem tej Pani. Dzisiaj będę się z nią kontaktować.

Bardzo się cieszę, że u Pana Karola wszystko dobrze :lol: Tak miło czytać, Marinko, Twoje opisy rozmów z nim :loveu: Naprawdę pozytywny z niego człowiek ;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Witam, witam wszystkie Toffikowe cioteczki ;)

Dopiero teraz odebrałam PW z mailem i telefonem tej Pani. Dzisiaj będę się z nią kontaktować.

Bardzo się cieszę, że u Pana Karola wszystko dobrze :lol: Tak miło czytać, Marinko, Twoje opisy rozmów z nim :loveu: Naprawdę pozytywny z niego człowiek ;)

No i co...sprawa jest aktualna ?
:loveu::loveu::loveu:Toffi do góry staruszku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Niestety... :shake: Wczoraj rozmawiałam z Panią, która wyraziła chęć wzięcia jakiegoś psiaka na DT i okazało się, że od piątku ma już jakiegoś... Nie pisałam, bo miała jeszcze dać znać o Toffiku swojej znajomej, ale na razie cisza... :-(

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Niestety... :shake: Wczoraj rozmawiałam z Panią, która wyraziła chęć wzięcia jakiegoś psiaka na DT i okazało się, że od piątku ma już jakiegoś... Nie pisałam, bo miała jeszcze dać znać o Toffiku swojej znajomej, ale na razie cisza... :-(

:-(
A nie mozna troche ponarzucac sie tej Pani i np. zadzwonic?
Taki biedak, to jego ostatnie lata..

Posted

Maszaberla napisał(a):
:-(
A nie mozna troche ponarzucac sie tej Pani i np. zadzwonic?
Taki biedak, to jego ostatnie lata..

Będę się z nią jeszcze kontaktować.
Tak niewiele życia pozostało Toffikowi...

Posted

Gosiapk napisał(a):
Toffiś szuka domu na emeryturę

...ludzie,popatrzcie...to dziadziuś Toffik! On potrzebuje tylko bezpiecznego miejsca,żeby spokojnie i szczęśliwie przedreptać swoje ostatnie lata!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...ludzie,popatrzcie...to dziadziuś Toffik! On potrzebuje tylko bezpiecznego miejsca,żeby spokojnie i szczęśliwie przedreptać swoje ostatnie lata!

Święte słowa...

Posted

Maszaberla napisał(a):
Po tym jak Bobiś odszedl....:oops:

mysle tylko o jednym, ratujmy wszystkie bidy staruszki, szczegolnie z "naszych watkow"

...cho-era...tylko jak to skuteczniej zrobić?...:angryy:...tak mnie ten stoicyzm Tofficzka ujął,że...dziś nawet biafra dostała propozycję:evil_lol: przyjęcia do siebie Tofficzka...łapię się już i takich sposobów(choć,rzeczywiście pasował by mi Toffiś u biafry)...niestety:-(