Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam ogłoszenia na Będzin i Katowice na Gumtree.

Obraz na Będzin na Olx.

Będą jeszcze na psich portalach. Kilka jest w grupach na FB.

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Zrobione!

Bardzo dziekuje, wyróżnień z domu, bo w pracy mam awarię sieci i mogę pisać z telefonu. Masakra, kilka dni temu nie miałam internetu w domu, teraz w pracy. Jak żyć :) 

Posted
4 godziny temu, Ellig napisał:

Zrobiłam ogłoszenia na Będzin i Katowice na Gumtree.

Obraz na Będzin na Olx.

Będą jeszcze na psich portalach. Kilka jest w grupach na FB.

Dzięki kochana!!! 

Posted

Zadzwonił wczoraj w sprawie Maksa Pan z Holandii. Pan z żoną szukaja psa, który lubi spacerować a nie leżeć tylko na łóżku. Ma być młody, średni i ładny. Problem w tym, że tam gdzie Pan mieszka psy muszą być spokojne i nie przeszkadzać innym.

Na moje pytanie jak zamierza zapewnić Maksowi odpowiednią dawkę ruchu i kontaktu z innymi psami nie miał pomysłu. Maks miałby cały czas chodzić na smyczy, bo inaczej nie może. 

Co by się stało gdyby zaczął szczekać, czy niszczyć w domu? Tego Pan też nie wie. 

Pytam, dlaczego szuka psa w Polsce. Ano dlatego, że w Holandii są stare psy i trzeba za nie zapłacić 300 euro:( Powiedziałam Panu, że my szukamy Maksowi domu, który będzie znim dużo spacerował, który pozoli mu na kontakt z innymi psami, bo on to uwielbia. Nie jest to dom Pana:(

Posted
39 minut temu, Ewa Marta napisał:

Zadzwonił wczoraj w sprawie Maksa Pan z Holandii. Pan z żóna szukaja psa, który lubi spacerować a nie leżeć tylko na łóżku. Ma być młody, średni i ładny. Problem w tym, że tam gdzie Pan mieszka psy muszą być spokojne i nie przeszkadzać innym.

Na moje pytanie jak zamierza zapewnić Maksowi odpowiednią dawkę ruchu i kontaktu z innymi psami nie miał pomysłu. Maks miałby cały czas chodzić na smyczy, bo inaczej nie może. 

Co by się stało gdyby zaczął szczekać, czy niszczyć w domu? Tego Pan też nie wie. 

Pytam, dlaczego szuka psa w Polsce. Ano dlatego, że w Holandii są stare psy i trzeba za nie zapłacić 300 euro:( Powiedziałam Panu, że my szukamy Maksowi domu, który będzie znim dużo spacerował, który pozoli mu na kontakt z innymi psami, bo on to uwielbia. Nie jest to dom Pana:(

Całkowity brak serca, zupełnie, jakby o mebel chodziło, a nie o żywą istotę.

Posted
8 godzin temu, Gabi79 napisał:

Całkowity brak serca, zupełnie, jakby o mebel chodziło, a nie o żywą istotę.

Święte słowa Gabi. 

Nie istotę, która ma być członkiem rodziny ...tylko sportowy sprzęt do wycieczek.

• Like 1
Posted

No właśnie, po co takim ludziom pies:(

U Maksia wszystko bardzo w porządku. Aneta zaobserwowala, że najbardziej szaleje z jedną suczką, a wypuszczony bez niej z innymi psami jest spokojniejszy. 

Opłaciłam dzisiaj hotelik od 7 do 31 sierpnia.

Posted

Pan z Holandii szuka psa w Polsce, bo tu ma za darmo, a tam musi zapłacić 300 euro. A paliwo na trasę z Holandii do Polski i z powrotem to ma za darmo ?  To tez spory koszt...

Skoro Pan taki obliczony, to nie powinien mieć żadnego psa, bo raz, ze każde euro będzie liczył pięć razy i zastanawiał się, czy warto wydać na zwierzaka, a dwa, to pies pewnie ma być do ozdoby, a samego psiaka w tym wszystkim jakoś zabrakło.

Posted

Kolejny telefon. Pani zauroczona Maksem, ale w domu ma małego maltańczyka. Na pytanie co będzie, jak Maks kochający inne zwierzaki będzie skakał na psiaka i zachęcał go do zabawy Pani powiedziała, że to będzie problem... Poprosiła jednak o spotkanie z Maksem. Namawiałam Pania na to, żeby przyjrzała się mniejszym psiakom w hotelu, na co Pani mówi, że to Maks zdobył jej serce. 

Wysłałam ankietę do wypełnienia, ale nie dostałam z powrotem wypełnionej i Pani zamilkła. A generalnie miałam wrażenie, że bardzo plącze jej się język i jest pod wpływem... 

Posted
13 minut temu, Ewa Marta napisał:

Kolejny telefon. Pani zauroczona Maksem, ale w domu ma małego maltańczyka. Na pytanie co będzie, jak Maks kochający inne zwierzaki będzie skakał na psiaka i zachęcał go do zabawy Pani powiedziała, że to będzie problem... Poprosiła jednak o spotkanie z Maksem. Namawiałam Pania na to, żeby przyjrzała się mniejszym psiakom w hotelu, na co Pani mówi, że to Maks zdobył jej serce. 

Wysłałam ankietę do wypełnienia, ale nie dostałam z powrotem wypełnionej i Pani zamilkła. A generalnie miałam wrażenie, że bardzo plącze jej się język i jest pod wpływem... 

O masz !