agat21 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 No bo co on głupi jest, żeby uciekać? Gdzie mu będzie tak dobrze? :) Rozrywkę sobie tylko dodatkową zapewnia ;) 1 Quote
Radek Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 8 godzin temu, agat21 napisał: Rozrywkę sobie tylko dodatkową zapewnia ;) Poszerza horyzonty;) 1 Quote
mari23 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Dnia 18.02.2019 o 15:12, kikou napisał: Tu się Pysio własnie smuci, że łatam dziurę w plocie ;-) jak można tak psa zasmucać???? no jak? ;) ;) ;) wypiękniał Pysio u Ciebie :) dobrze, że się do Bezika nie podkopuje :) 1 Quote
Tyśka) Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Bardzo dziękuję za wyróżnienie ogłoszenie Pysia :) jest cudny! Ludzie zaglądają do ogłoszenia, więc mam nadzieję, że zwiastuje to dom dla tego cudaka. Quote
Radek Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Super by było, jakby się znalazł dom dla seniora. Quote
Onaa Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 To już sześć tygodni jak odszedłeś Lapisiu ...pamiętam. Quote
kikou Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Muszę naskarżyć na Pysia. Przyjechal nowy kolega, cale stadko miło (ew.obojętnie) go przyjęło a Pysiulek byl taki niemiły. Biegal za kolegą, nawet usiłował go podgryzać. Na drugi dzien trochę odpuścił ale musialam sie za niego mocno wstydzić. Quote
Tyśka) Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Ojoj, Pysiulku królu lwie - odpuść troszkę. Nikt nie pyta o Pysiola z ogłoszenia? Quote
mari23 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Dnia 25.02.2019 o 19:53, Tyś(ka) napisał: Ojoj, Pysiulku królu lwie - odpuść troszkę. Nikt nie pyta o Pysiola z ogłoszenia? od dwóch miesięcy ogłaszam rasową spanielkę.... za wyjątkiem jednego beznadziejnego telefonu - zero zainteresowania :( Pysiolku - tyś ładniejszy, niż jakiś tam cocker spaniel :) oby ci się poszczęściło! Quote
Radek Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 5 minut temu, mari23 napisał: Pysiolku - tyś ładniejszy, niż jakiś tam cocker spaniel :) Cud, miód i orzeszki:) 1 Quote
Tyśka) Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 10 minut temu, mari23 napisał: od dwóch miesięcy ogłaszam rasową spanielkę.... Przy rudych cockerach panuje mit agresji. Niby wiem skąd się wziął, ale zauważyłam, że ludzie się obawiają... Na szczęście Pysio nie przypomina żadnej rasy, więc niegroźne mu żadne stereotypy :) Quote
Onaa Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Dnia 25.02.2019 o 19:47, kikou napisał: Muszę naskarżyć na Pysia. Przyjechal nowy kolega, cale stadko miło (ew.obojętnie) go przyjęło a Pysiulek byl taki niemiły. Biegal za kolegą, nawet usiłował go podgryzać. Na drugi dzien trochę odpuścił ale musialam sie za niego mocno wstydzić. Kasiu dziękuję za fotki Pysiulka i wieści o nim :), a te ostatnie to pewnie dlatego że0 d razu chciał pokazać nowemu kto tu rządzi. Mam nadzieję że już nie będzie niegościnny dla nowego przybysza. Dnia 25.02.2019 o 19:53, Tyś(ka) napisał: Ojoj, Pysiulku królu lwie - odpuść troszkę. Nikt nie pyta o Pysiola z ogłoszenia? Narazie jeszcze nikt Tysiu. Twoje ogłoszenie olx i jedno swoje wyróżniłam z pieniążków pysiowych. Myślałam żeby zrobić jeszcze jedno z Twoim tekstem ale kiedyś miałam dwa z takim samym tekstem wyróżnione na różnych kontach olx i jedno mi usunęli :/. Chyba że trochę skrócę Twój tekst i jeszcze z takim ogłoszę. Myślę, że co miesiąc trzeba będzie zmieniać miasto aż ktoś wypatrzy Pysiolka :). Quote
Onaa Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Przyszły pieniążki od helli (75zł), bakusiowej (50zł), Aski7 (100zł) i teresy118 (40zł) - ślicznie dziękuję :). Jeśli zaś chodzi o finanse to chciałam Wam Wszystkim bardzo podziękować!, dzięki Waszym wpłatom i bonusikom! udało się pokonać problemy finansowe - długi pozostałe po Lapisiu (*). Tak że po opłaceniu pobytu lutowego Pysia u kikou, zostaną jeszcze pieniążki, które będziemy składać na karmę dla niego potrzebną za jakiś czas, i na wyróżnianie comiesięczne jego ogłoszeń na olx. Jeszcze raz dziękuję :D. Quote
Onaa Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Pysiolku, przyjeżdzają do "Twojego królestwa" nowe psie starsze biedaczki - Balbinka i Aureliusz - bądź dla nich miły bo los nie był dla nich łaskawy. Quote
elik Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 9 godzin temu, Onaa napisał: Pysiolku, przyjeżdzają do "Twojego królestwa" nowe psie starsze biedaczki - Balbinka i Aureliusz - bądź dla nich miły bo los nie był dla nich łaskawy. I jak? Posłuchał się? Był miły dla nowych? Quote
Onaa Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 6 godzin temu, elik napisał: I jak? Posłuchał się? Był miły dla nowych? Narazie z tego co przeczytałam na wątku Balbinki to Pysio ma konkurencję bo Balbinka okazała się żwawą mądrą pewną pewną siebie i rządzącą sunieczką :D. Quote
kikou Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Pysio jest śmiertelnie obrażony. Już jak Henio przyjechał pokazywał że nie jest zadowolony, dzisiaj w ogóle nie przyszedł do domu, siedzi obrażony koło garażu. Ponad pół roku nie mieliśmy nowych pieseczków Pysiulek rządził się na całego... A teraz taki "afront" ;-) Quote
Onaa Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 4 minuty temu, kikou napisał: Pysio jest śmiertelnie obrażony. Już jak Henio przyjechał pokazywał że nie jest zadowolony, dzisiaj w ogóle nie przyszedł do domu, siedzi obrażony koło garażu. Ponad pół roku nie mieliśmy nowych pieseczków Pysiulek rządził się na całego... A teraz taki "afront" ;-) Oj Pysiu, Pysiu :) przecież Henio i Aureliuszek nie zagrażają Twojej pozycji gospodarza, jeden ledwo co słyszy i trochę powłóczy tylnymi łapinkami a drugi jest głuchy i niedowidzi - obydwaj są mili dla innych stworzeń i potrzebują bardzo dużo ciepła i troski; no chyba że Balbinka, bo u kikou okazało się, że to jeszcze całkiem krzepka sunia, od razu wskoczyła na kanapę i trochę nawet rozstawia inne dziewczynki po kątach ;). Quote
Tyśka) Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Nowe psy to obraza Pysiowego majestatu - przepraszać Pysia i to już!! :) 1 Quote
Onaa Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 52 minuty temu, Radek napisał: Może się odobrazi? Może jak mu pupa zmarznie to się przeprosi i wróci pogodzony z losem :D. 1 Quote
elik Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Nowe psy to obraza Pysiowego majestatu - przepraszać Pysia i to już!! :) Pysiu już się nie gniewa, już mu przeszło. Prawda Pysiu :) Quote
Recommended Posts