Jump to content
Dogomania

**Bernardyn** CIĄGNIĘTY ZA AUTEM PRZEZ 4 KM !!!!!! PiSdZ ... Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w przyszlym tygodniu moglabym zrobic kilka ogloszen:roll:czy wiadomo cos jak reaguje na inne psiaki? no i moze ktos zdolny napisze tekst:cool3: nie wiem czy pisac o tym pogryzieniu bo ludziom ciezko zrozumiec ze jesli pies byl drazniony i zaglodzony to mogl ugrysc:roll:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Za czym się rozglądać? Przecież pies ma już dawno zaklepany dom w Lublinie. Kwestia domu była uzgadniana z prezesem PiSdZ jeszcze w marcu, a w zeszłym tygodniu potwierdzona. Benio ma do nas przyjechać w ten czwartek ...
Zaraz po całym zajściu lubelska SdZ znalazła dom dla tego biednego psiaka, wiedząc, jak trudno, po takiego rodzaju zdarzeniu (czytaj: pogryzieniu dziecka) będzie znaleźć dla niego takowy. Dom, o którym mowa, znajduje się poza miastem, jest otoczony wielką posiadłością, a jego właściciele to wielcy miłośnicy zwierząt i lekarze. Z racji tego, iż pełno w nim zwierząt, jest on otoczony stałą opieką weterynaryjną jednego z najlepszych wetów w Lublinie. Nic dodać nic ująć. Wymarzone warunki dla benia!

Jak tak piszesz to tak jest , czekamy na info z nowego domku :loveu::loveu:
Pozdrawiam serdecznie ;)

Posted

Weronia napisał(a):
Myślę, że powoli można się rozglądać...

Za czym się rozglądać? Przecież pies ma już dawno zaklepany dom w Lublinie. Kwestia domu była uzgadniana z prezesem PiSdZ jeszcze w marcu, a w zeszłym tygodniu potwierdzona. Benio ma do nas przyjechać w ten czwartek ...
Zaraz po całym zajściu lubelska SdZ znalazła dom dla tego biednego psiaka, wiedząc, jak trudno, po takiego rodzaju zdarzeniu (czytaj: pogryzieniu dziecka) będzie znaleźć dla niego takowy. Dom, o którym mowa, znajduje się poza miastem, jest otoczony wielką posiadłością, a jego właściciele to wielcy miłośnicy zwierząt i lekarze. Z racji tego, iż pełno w nim zwierząt, jest on otoczony stałą opieką weterynaryjną jednego z najlepszych wetów w Lublinie. Nic dodać nic ująć. Wymarzone warunki dla benia!

Posted

warsawmoo napisał(a):
Nie doczytałaś bo na wątku nie ma o tym wzmianki :razz:

to dobrze bo juz myslalam ze mi na wzrok padlo:diabloti:wiec oficjalnie mozna swietowac .....:cunao::sweetCyb:

Posted

warsawmoo napisał(a):

nie doczytalam tego:oops:i tak bardzo bardzo sie ciesze bo faktycznie sytuacja nie bylaby latwa ze wzgledu na to pogryzienie...

Posted

chita napisał(a):
nie doczytalam tego:oops:i tak bardzo bardzo sie ciesze bo faktycznie sytuacja nie bylaby latwa ze wzgledu na to pogryzienie...

Nie doczytałaś bo na wątku nie ma o tym wzmianki :razz:

Posted

Maupa4 napisał(a):
I jeszcze jedna regulaminowa kwestia...

Regulamin PwP:
5. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco rozliczeń w 1 poście.

W związku z tym - bo jak rozumiem na psa są/będą zbierane pieniądze na dogo - poproszę Weroniu o bieżące wklejanie rozliczeń do pierwszego postu.

Weronia napisał(a):
Jasne. Będę o tym pamiętać.

Wobec powyższego wyświetla mi niepełny pierwszy post. Wam też?

Posted

Margo05 napisał(a):
Wobec powyższego wyświetla mi niepełny pierwszy post. Wam też?

Margo niektorzy userzy dostali maila którego fragment cytuję:

Witamy, Otrzymujesz tę wiadomość, gdyż jesteś zarejestrowanym użytkownikiem forum dogomania.pl (login: _____) Chcielibyśmy poinformować Was w zasadzie o dwóch rzeczach: 1. Prace i spore zmiany na dogomanii 2. Oferta specjalna 1. PRACE I SPORE ZMIANY ---------------------------------- W najbliższym czasie mogą mieć miejsce chwilowe przerwy w działaniu forum dogomania.pl, ale wszystko ma oczywiście swoje przyczyny. Prace konserwacyjne, które m.in. będą polegać na aktualizacji całego oprogramowania forum oraz usunięciu poszczególnych niedociągnieć oprogramowania. W drugiej kolejności możecie się spodziewać już niedługo nowych funkcji w naszym serwisie i rozszerzenia działów poza forum. Już wkróŧce również opcja ogłoszeń dla hodowli.
Może w zaznaczonym fragmencie jest przyczyna :). Zdarza sie jak zapewne wiesz ze wstawiasz fotki (tak miało dzisiaj tez miejsce na jednym z wątków) a inni nie widzą. I tak jedni widzą a drudzy nie widzą. Dodam ze ja tez ten post widzę niepełny. Nawet na monitorze 29 cali. Jak przypuszczam, bo nie znam się na tym oczywiście jest to związane z modyfikacją forum.

Posted

:cool3: gdzieś przeoczyłam to info :czytaj: o pracach na dogo, a to wiele tłumaczy:
znikające posty, znikające fotki, znikające rozliczenia, znikający userzy...

ja już się bałam, że mi znów komp szwankuje :comp26:, a to tylko dogo się modernizuje, co za ulga :loveu:

zobaczę w domu, może już będzie całość widać :cool3:

Posted

[quote name='Isadora7']Margo niektorzy userzy dostali maila którego fragment cytuję:

Może w zaznaczonym fragmencie jest przyczyna :). Zdarza sie jak zapewne wiesz ze wstawiasz fotki (tak miało dzisiaj tez miejsce na jednym z wątków) a inni nie widzą. I tak jedni widzą a drudzy nie widzą. Dodam ze ja tez ten post widzę niepełny. Nawet na monitorze 29 cali. Jak przypuszczam, bo nie znam się na tym oczywiście jest to związane z modyfikacją forum.

[quote name='Margo05']:cool3: gdzieś przeoczyłam to info :czytaj: o pracach na dogo, a to wiele tłumaczy:
znikające posty, znikające fotki, znikające rozliczenia, znikający userzy...

ja już się bałam, że mi znów komp szwankuje :comp26:, a to tylko dogo się modernizuje, co za ulga :loveu:

zobaczę w domu, może już będzie całość widać :cool3:

Dobrze się bawicie, jak widzę?
Przecież wystarczy napisać, że nie ma rozliczenia a być powinno.

Weronia zrób proszę rozliczenie zebranej kasy, bo takie są zasady na dogo.

Posted

warsawmoo napisał(a):

Chyba jednak jest za czym się rozglądać... dom z tego co wiem nie jest 100%. Państwo mieli dzwonić do Grzegorza w sprawie Cezara, nie zadzwonili. Jeśli się zdecydują, to wspaniale, ale na euforię chyba jeszcze zbyt wcześnie.

Posted

[quote name='Chandler']Dobrze się bawicie, jak widzę?
Przecież wystarczy napisać, że nie ma rozliczenia a być powinno.

Weronia zrób proszę rozliczenie zebranej kasy, bo takie są zasady na dogo.

No bawią się świetnie, właśnie widzę :)

Chandlerku, oczywiście, zrobiłabym rozliczenie, jasne, ale tylko w momencie, jakby ktoś na leczenie benka wpłacił cokolwiek. Dostałam informację, że żadnej wpłaty tytułem na bernardyna nie ma.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
to w takim razie ściągam Go z ogłoszeń :multi:

Wstrzymaj się jeszcze trochę.. nie wiadomo, czy ogłoszenia się jeszcze nie przydadzą...

Posted

[quote name='Weronia']No bawią się świetnie, właśnie widzę :)

Chandlerku, oczywiście, zrobiłabym rozliczenie, jasne, ale tylko w momencie, jakby ktoś na leczenie benka wpłacił cokolwiek. Dostałam informację, że żadnej wpłaty tytułem na bernardyna nie ma.

I na tym kończymy kolejną próbę wywołania kolejnej afery czyli "świetnej zabawy" na tym wątku.

Posted

Weronia napisał(a):
No bawią się świetnie, właśnie widzę :)

No proszę, tylu chętnych do pomocy, a nikt nawet grosika nie wpłacił. Wstydźcie się. Na inne zwierzęta, na które PiSdZ zbiera pieniądze, też nikt nie wpłaca. Jak możecie :shake: PiSdZ samo boryka się z ratowaniem zwierząt, zero wsparcia z zewnątrz, a wy tak na nich najeżdżacie. Wstyd mi za was.
Nawet nie uszanujecie tego, że PiSdZ to właściwie tylko dwie osoby: Grzegorz i Weronia. Oboje zajęci i nie mają czasu na bzdury typu info...