Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
24 minuty temu, bou napisał:

Była malizna wczoraj u weta?Wygląda na mocno chorą... :(

Tak, była u weta. Na razie obserwujemy. Sunia jest niedożywiona i bardzo zaniedbana. Na razie została tylko odrobaczona.

1 minutę temu, Dusia-Duszka napisał:

Jak robaczek się miewa? Co z apetytem i nastrojem?

Dzisiaj już lepiej niż wczoraj. Ładnie zjadła, więcej się rusza.

Posted
7 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Zakochujemy się z mężem w kolejnych waszych maleństwach. Ale mamy 12 -letnią dostojną Panią Kiciulę i jej potrzeby też muszę brać pod uwagę :) 

A kuszą te malizny! Oj kuszą.

Tycia do domku z kotkiem się nie nadaje bo gania je niemiłsiernie. Nie wiem jak jest z Daszką i Roxi, nie pytałam jeszcze Kasi. Pamiętaj Dusia-Duszka że dziewczynki nadal do wzięcia, więc myślcie z mężem, myślcie :).

Posted
Przed chwilą, Sara2011 napisał:

Tycia do domku z kotkiem się nie nadaje bo gania je niemiłsiernie. Nie wiem jak jest z Daszką i Roxi, nie pytałam jeszcze Kasi. Pamiętaj Dusia-Duszka że dziewczynki nadal do wzięcia, więc myślcie z mężem, myślcie :).

Wiem, wiem śledzę wszystkie kruszynki :)))

Posted

Poniżej parę zdjęć naszego czupiradełka, troszkę gorszej jakości po przesłane mms. Roxi dostaje antybiotyk ze względu na kaszel.

Roxi to pogromca much, gania za nimi że hej! 1f642.png:). Poza tym lubi wylegiwać się na słoneczku i przylepka z niej jest 1f642.png:).

6.jpeg.c724a49d3b7384f48e3e818fa5f6fab8.jpeg

7.jpeg.6b6e519d85d33b6228a8a51ee20e43c0.jpeg

10.jpeg.3c60ad7aed1bcd74de071a4fba0d3d5c.jpeg

9.jpeg.d1a7d2ae056585a5fa0e3b0419a11884.jpeg

8.jpeg.53ffca0dbcb049a996200e378f0d4d96.jpeg

• Like 5
Posted
Dnia 24.05.2018 o 18:50, Dusia-Duszka napisał:

Zakochujemy się z mężem w kolejnych waszych maleństwach. Ale mamy 12 -letnią dostojną Panią Kiciulę i jej potrzeby też muszę brać pod uwagę :) 

A kuszą te malizny! Oj kuszą.

Roxi nie interesuję się kotem w ogóle także brać i kochać:-) Bardzo grzeczna z niej sunia:-) Kanapowa, przytulaśna, domaga się miziania:-) z psami dogaduje się świetnie - na początku przeganiała je od miski ale teraz jest ok.

IMG_2064.JPG

IMG_2080.JPG

IMG_2083.JPG

IMG_2108.JPG

IMG_2172.JPG

IMG_2183.JPG

IMG_2191.JPG

IMG_2196.JPG

IMG_2201.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, kasiainat napisał:

IMG_2183.JPG

hihi- ale zdjęcie:) tylko brać je w takim komplecie:) Roxi wygląda jak druga mama Tyci. Może jednak jest z nią jakąs rodziną? Mariola- ona nie trafiła czasem w podobnym terminie jak Mimi i Tycia do radys?

Posted
33 minuty temu, Sara2011 napisał:

Czy mamy kogoś z Dogo z Płocka ?

ja mam w Płocku znajomą z fb Panią Jole która kiedyś woziła mi pieski z Radys- sama jest domem tymczasowym dla psów i kotów.

Ktoś z dogo na pewno lepszy ale w razie czego mogę spróbowac poprosić ja o wizyte. Trzymam kciuki :)

Posted
Dnia 6.06.2018 o 00:01, Dusia-Duszka napisał:

Jak z kaszlem po antybiotyku? Zdrowa już kruszyna? 

Roxi jest już całkowicie zdrowa:-) 

Dnia 4.06.2018 o 21:44, Dusia-Duszka napisał:

Roxi jeszcze na żadnym zdjęciu nie postawiła uszu. Taka pokorna, czy taka płoszka? Śliczna. 

Raczej płoszka - boi się trochę aparatu . Rozkręciła się już bardzo, szczeka i kręci piruety ze szczęścia :-) Taki pocieszny skrzacik:-)

• Upvote 1
Posted

Roxi się rozkręca tylko trochę nie w tą stronę co powinna :-/ zaczęła ścigać bardzo kota :-( i odezwała się natura małego szczekacza . Razem z Daszką tworzą duet nie do zdarcia - szczekająco -goniący ;-/