Jump to content
Dogomania

PLASKATEK NIE ZYJE. FELEK MA SWOJĄ RODZINĘ ! SZCZĘŚCIA MALUCHU !!! DRAMAT W POTRZEBIE ! KUDŁACZ - NIE, PLASKATY...PROSZE O POMOC DLA BIEDAKA, NIE MA GO GDZIE UMIEŚCIĆ.....

Recommended Posts

Posted
54 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Bądź szczęśliwy Dramacie-Kostku- Felusiu:)

Na zdjęciach załapała sie też moja Betinka:)

Betinka do ludzi cuuudna. Lepiej się zachowywała niż Feluś :)

Posted
57 minut temu, Anecik napisał:

Betinka do ludzi cuuudna. Lepiej się zachowywała niż Feluś :)

Zobaczyla nowych ludzi, to moze myslala, ze ja tez wezma ze soba :)

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, MALWA napisał:

Zobaczyla nowych ludzi, to moze myslala, ze ja tez wezma ze soba :)

Może :) ale Betinka po postu kocha człowieka.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Na koncie Dramata jest 85,00 zł.  Agnieszko, tą kwotę też przelać na konto suni z chorymi oczkami ?

Tak, oczywiscie. 

W poniedziale w miejsce Plaskatego do anecik trafi suczka z chorymi oczami, to na pewno jej sie to przyda.

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Rozumiem, ze to zdjecie ze swojego domku :)

1 godzinę temu, Anecik napisał:

Dobrze rozumiesz:)

A jak maly przyjal pozostalych domownikow ? Chodzi mi o drugie dziecko i sunie shi tzu .

Posted
2 minuty temu, MALWA napisał:

A jak maly przyjal pozostalych domownikow ? Chodzi mi o drugie dziecko i sunie shi tzu .

Nie wiem. Pan mi przysłał zdjęcie.

Posted

Podziwiam Was...jesteście wspaniałe.

A mały plaskacz jest piękny,ma tak rozbrajająca mordkę...  Oby był szczęśliwym,kochanym piesem.Wierzę,że tak będzie.

Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Będzie mu dobrze w tej rodzinie. Cieszę się bardzo ,że tak dobrze trafił.

8 godzin temu, bou napisał:

Podziwiam Was...jesteście wspaniałe.

A mały plaskacz jest piękny,ma tak rozbrajająca mordkę...  Oby był szczęśliwym,kochanym piesem.Wierzę,że tak będzie.

Wierze w to, ze z jakiegos powodu ktos bierze od nas psa. Teraz, kiedy ma dom i Rodzine zycze Plaskatkowi, by byl kochany i szanowany.

A Ty Plaskatku dobrze sie sprawuj, by Twoja Rodzina uwazala, ze ten wybor byl najlepszy na swiecie.

Posted

Rozmawiałam z Panem od Felusia. Zadzwonił że wszystko jest ok, trochę psia siostrunia ofuczona ale jej powoli przechodzi. Z dziećmi zakolegowany, rozkochał w sobie wszystkich.

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Anecik napisał:

Rozmawiałam z Panem od Felusia. Zadzwonił że wszystko jest ok, trochę psia siostrunia ofuczona ale jej powoli przechodzi. Z dziećmi zakolegowany, rozkochał w sobie wszystkich.

Ja tez rozmawialam z Panem Piotrem, tyle, ze wieczorkiem.

Rodzinka zakochana w Plaskatku. Pan mowil, ze psiak jest przemilny. Suczka ofuczona, bo Plaskatek ja napastuje. Pan twierdzi, ze po kastracji sytuacja sie uspokoi. Plaskaty biega za mala i  ja pilnuje, tyle, ze ona zna swoj teren, a maly dopiero poznaje. 

W poniedzialek ida z psiakiem do weta.

Dostalam zdjecie z kanapy.

Ale nie umiem wstawiac. Czy moge komus wyslac mms do wstawienia ?

• Like 1
Posted
Dnia 20.05.2018 o 22:41, MALWA napisał:

Ja tez rozmawialam z Panem Piotrem, tyle, ze wieczorkiem.

Rodzinka zakochana w Plaskatku. Pan mowil, ze psiak jest przemilny. Suczka ofuczona, bo Plaskatek ja napastuje. Pan twierdzi, ze po kastracji sytuacja sie uspokoi. Plaskaty biega za mala i  ja pilnuje, tyle, ze ona zna swoj teren, a maly dopiero poznaje. 

W poniedzialek ida z psiakiem do weta.

Dostalam zdjecie z kanapy.

Ale nie umiem wstawiac. Czy moge komus wyslac mms do wstawienia ?

Pamiętasz maila?:)

Posted
20 godzin temu, b-b napisał:

Pamiętasz maila?:)

Nie umiem z komorki przeslac na emaila.  Wydawalo mi sie to proste, ake w moim telefonie pokazuje sie informacha, ze wygadna mi wszystkie ustawienia telefonu. Boje sie cos wlaczyc, bo to tylko problem pozniej. Jesli cos wczesniej wysylalam na emaila, to tylko jako przekierowanie z innego emaila.