Anecik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 54 minuty temu, Ewa Marta napisał: Bądź szczęśliwy Dramacie-Kostku- Felusiu:) Na zdjęciach załapała sie też moja Betinka:) Betinka do ludzi cuuudna. Lepiej się zachowywała niż Feluś :) Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 57 minut temu, Anecik napisał: Betinka do ludzi cuuudna. Lepiej się zachowywała niż Feluś :) Zobaczyla nowych ludzi, to moze myslala, ze ja tez wezma ze soba :) 1 Quote
Anecik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 1 minutę temu, MALWA napisał: Zobaczyla nowych ludzi, to moze myslala, ze ja tez wezma ze soba :) Może :) ale Betinka po postu kocha człowieka. Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Na koncie Dramata jest 85,00 zł. Agnieszko, tą kwotę też przelać na konto suni z chorymi oczkami ? Tak, oczywiscie. W poniedziale w miejsce Plaskatego do anecik trafi suczka z chorymi oczami, to na pewno jej sie to przyda. Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 35 minut temu, Anecik napisał: Dojechali jakiś czas temu Rozumiem, ze to zdjecie ze swojego domku :) Quote
Anecik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 13 minut temu, MALWA napisał: Rozumiem, ze to zdjecie ze swojego domku :) Dobrze rozumiesz:) Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Rozumiem, ze to zdjecie ze swojego domku :) 1 godzinę temu, Anecik napisał: Dobrze rozumiesz:) A jak maly przyjal pozostalych domownikow ? Chodzi mi o drugie dziecko i sunie shi tzu . Quote
Anecik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 2 minuty temu, MALWA napisał: A jak maly przyjal pozostalych domownikow ? Chodzi mi o drugie dziecko i sunie shi tzu . Nie wiem. Pan mi przysłał zdjęcie. Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 13 minut temu, Anecik napisał: Nie wiem. Pan mi przysłał zdjęcie. Ok. To jutro zadzwonie do Pana Piotra i dopytam. Quote
Poker Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Będzie mu dobrze w tej rodzinie. Cieszę się bardzo ,że tak dobrze trafił. Quote
bou Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Podziwiam Was...jesteście wspaniałe. A mały plaskacz jest piękny,ma tak rozbrajająca mordkę... Oby był szczęśliwym,kochanym piesem.Wierzę,że tak będzie. Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 8 godzin temu, Poker napisał: Będzie mu dobrze w tej rodzinie. Cieszę się bardzo ,że tak dobrze trafił. 8 godzin temu, bou napisał: Podziwiam Was...jesteście wspaniałe. A mały plaskacz jest piękny,ma tak rozbrajająca mordkę... Oby był szczęśliwym,kochanym piesem.Wierzę,że tak będzie. Wierze w to, ze z jakiegos powodu ktos bierze od nas psa. Teraz, kiedy ma dom i Rodzine zycze Plaskatkowi, by byl kochany i szanowany. A Ty Plaskatku dobrze sie sprawuj, by Twoja Rodzina uwazala, ze ten wybor byl najlepszy na swiecie. Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Pojętny chłopak, wie co dobre. A pewnie, ktory psiak nie lubi kanapy...... Quote
ewu Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 7 godzin temu, MALWA napisał: A pewnie, ktory psiak nie lubi kanapy...... Wszystkie lubią:) Quote
Anecik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Rozmawiałam z Panem od Felusia. Zadzwonił że wszystko jest ok, trochę psia siostrunia ofuczona ale jej powoli przechodzi. Z dziećmi zakolegowany, rozkochał w sobie wszystkich. 1 Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 5 godzin temu, Anecik napisał: Rozmawiałam z Panem od Felusia. Zadzwonił że wszystko jest ok, trochę psia siostrunia ofuczona ale jej powoli przechodzi. Z dziećmi zakolegowany, rozkochał w sobie wszystkich. Ja tez rozmawialam z Panem Piotrem, tyle, ze wieczorkiem. Rodzinka zakochana w Plaskatku. Pan mowil, ze psiak jest przemilny. Suczka ofuczona, bo Plaskatek ja napastuje. Pan twierdzi, ze po kastracji sytuacja sie uspokoi. Plaskaty biega za mala i ja pilnuje, tyle, ze ona zna swoj teren, a maly dopiero poznaje. W poniedzialek ida z psiakiem do weta. Dostalam zdjecie z kanapy. Ale nie umiem wstawiac. Czy moge komus wyslac mms do wstawienia ? 1 Quote
b-b Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Dnia 20.05.2018 o 22:41, MALWA napisał: Ja tez rozmawialam z Panem Piotrem, tyle, ze wieczorkiem. Rodzinka zakochana w Plaskatku. Pan mowil, ze psiak jest przemilny. Suczka ofuczona, bo Plaskatek ja napastuje. Pan twierdzi, ze po kastracji sytuacja sie uspokoi. Plaskaty biega za mala i ja pilnuje, tyle, ze ona zna swoj teren, a maly dopiero poznaje. W poniedzialek ida z psiakiem do weta. Dostalam zdjecie z kanapy. Ale nie umiem wstawiac. Czy moge komus wyslac mms do wstawienia ? Pamiętasz maila?:) Quote
MALWA Posted May 22, 2018 Author Posted May 22, 2018 20 godzin temu, b-b napisał: Pamiętasz maila?:) Nie umiem z komorki przeslac na emaila. Wydawalo mi sie to proste, ake w moim telefonie pokazuje sie informacha, ze wygadna mi wszystkie ustawienia telefonu. Boje sie cos wlaczyc, bo to tylko problem pozniej. Jesli cos wczesniej wysylalam na emaila, to tylko jako przekierowanie z innego emaila. Quote
Recommended Posts