Tola Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Co u Misieńki słychać, czy sunia bardziej ufna, śmiała? Quote
Onaa Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Z tego co pisała mi ostatnio Szafirka to u Misi różnie. Czasami ją liże po nogach, kładzie koło niej, przechodzi obok bez zrywania, swobodnie, ale nadal nie daje do siebie podejść. Uszka chyba już w porządku. Za jakiś czas będzie kontrola. Quote
Tola Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Kochany pulpecik na spacerku na smyczy - nie jest żle :) Quote
szafirka Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Nie wiem, czy udało Wam się otworzyć link. Na stronie hotelu jest filmik jak Misia idzie na smyczy. Sunia ostatnio zaskoczyła mnie pozytywnie kilka razy. Najważniejsze to to, że wzięła smaczki z mojej ręki! Zaczyna bawić się z psiakami, zaczepia je, odbiega kawałek i poszczekuje. Moja najmłodsza córka chodzi koło niej, a Misia nawet nie reaguje, nie odchodzi. To wszystko dzieje się od kilku dni. Mam nadzieję, że na kolejne postępy nie będzie kazała nam czekać miesiąc, czy dwa. 3 Quote
Onaa Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 Wspaniałe wieści Szafirko :D! Oby tak dalej do przodu. Quote
b-b Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Każde nawet małe postepy strasznie ciesza u takich strachulców : oby tak dalej maleńka! 1 Quote
Tola Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Misia to bardzo ładna, mała sunia - jak uda się jej pokonać lęki to szybko znajdzie domek 1 Quote
Onaa Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 Na koncie Misi pieniążki od renatki_s (20zł), werenn (10zł) i uxmal (10zł) - bardzo dziękujemy :). Misia życzy dobrej nocki Wszystkim do niej Zaglądającym :). Quote
Onaa Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 Miśka wreszcie ruszyła doopsko :D. Zdjęcia - w biegu - dosłownie. :D A już myślałam że ona nie potrafi biegać. No i wreszcie jest troszkę wyluzowana. 3 2 Quote
Onaa Posted June 16, 2018 Author Posted June 16, 2018 Misia kontynuuje biegowy styl życia :D, to dobrze. Przyda się dla jej figury trochę ruchu, no i widać że nie jest już taka spięta , że robi się coraz bardziej wyluzowana. Dobrej miłej soboty :). Quote
Tola Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Cudnie widzieć ją taką wolną, radosną, reszta tez przyjdzie z czasem:) Quote
Nesiowata Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Ona uwierzyła, że jest naprawdę wolna i bezpieczna. I korzysta z tego ile tylko wlezie. Quote
Onaa Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Hehehe, jaka torpeda z niej :) :D, no dokładnie , Miśka - torpedka :). 13 godzin temu, Tola napisał: Cudnie widzieć ją taką wolną, radosną, reszta tez przyjdzie z czasem:) Tak Tolu, i mam nadzieję że Misia będzie czuła się teraz coraz lepiej i radośnie będzie korzystać z uroków psiego życia poza schroniskiem. 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Ona uwierzyła, że jest naprawdę wolna i bezpieczna. I korzysta z tego ile tylko wlezie. Nie patrzyłam tak na to ale faktycznie masz rację Nesiowata, Misia nareszcie poczuła się wolna i bezpieczna :). Quote
Onaa Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Nie zapominajmy o Misi, u niej narazie bez zmian, korzysta z biegania :). 1 Quote
Elisabeta Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 2 godziny temu, Onaa napisał: Nie zapominajmy o Misi, u niej narazie bez zmian, korzysta z biegania :). Często zaglądam do Misi i podczytuję... I bardzo cieszę się z tego, jak się pięknie Misiunia zmienia i zaczyna cieszyć się swoim nowym życiem i wolnością. No i w końcu odezwałam się na tym pięknym wątku. Quote
Onaa Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 27 minut temu, Elisabeta napisał: Często zaglądam do Misi i podczytuję... I bardzo cieszę się z tego, jak się pięknie Misiunia zmienia i zaczyna cieszyć się swoim nowym życiem i wolnością. No i w końcu odezwałam się na tym pięknym wątku. I odzywaj się jak najczęściej Elisabetko :). Ja wiem że Misia to nie jest prosty przypadek i jeszcze trochę czasu potrzeba nim będzie gotowa do adopcji, dlatego tym bardziej i ja i ona potrzebujemy Waszego wsparcia :). 1 Quote
Tola Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Rozmawiałam dzisiaj z szafirką o Uli, ale zapytałam też o Misię - Hania chwaliła postępy małego (już tylko) trochę strachulca:) 1 1 Quote
b-b Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Wspaniale,że sunia się otwiera a strach już coraz mniejszy. Doczekamy się dnia kiedy mała ruszy do swojego domku:) Quote
Recommended Posts