Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, helli napisał:

Jest jaka jest, i tak ją kochamy, 

Choć na fotkach z Radys wygląda normalnie, bez nadwagi

Helli, fotki były robione kilka miesięcy temu:( a w Radysach wszystko się może zdarzyć. Jestem ciekawa zdjęć od Kasi i wieści- jak się sunia aklimatyzuje.

Tymczasem na koncie suni pieniązki 218 zł z bazarku transportowego :) DZIĘKUJE

Posted

Upragnione, wyczekane zdjecia Pestki - teraz Tonji- z Wiednia wreszcie dotarly.

A co dziwne dzisiaj w nocy Pestka mi sie snila i rano patrze na telefon a tu ZDJECIA! Niesamowite

Mam wrazenie ze Pesteczka jakby smuklejsza, jakby obcieta troche? Ale jaka piekna. Ta mloda panienka jest glowna sprawczynia szczescia Pestki bo uparla sie ze ta i tylko TA! 

(Dwa zdjecia dodam pozniej bo sa za duze i przez telefon nie przechodza)

9D036364-918D-4497-A7B5-4AF446146555.jpeg

AFD6996C-7372-4E16-BA36-1EE0D3BDA2F9.jpeg

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Ślicznie wygląda:)

Ciekawa jestem czy mówią do niej po Polsku czy po Niemiecku?

np chodź czy  komm.

Nie wiem tego ale mysle ze jakby nie mowili to sunia i tak zrozumie ;)

• Like 1
Posted

Freska już chyba się zadomowiła:-) 

Z tą nadwagą to ja chyba trochę przesadziłam;/ strasznie ciężka się mi wydawała - ale co się dziwić jak musiałam ją wnosić taką bezwładną/sparaliżowaną ze strachu do domu;-/ chociaż wcięcia w tali nie ma :-) myślę, że ze 2 kg szybciutko zgubi pomimo ogromnego apetytu - jest bardzo skoczna i aktywna. 

Freska jest bardzo miłą suczką, z psami dobrze się dogaduje. Kotem nie jest zainteresowana. Bardzo lubi dzieci i być blisko człowieka. Ma jeszcze trochę lęków, boi się głośnych dźwięków, gwałtownych ruchów. Panicznie boi  się zakładania obroży/zapinania smyczy - sika pod siebie ze strachu. Na pewno z każdym dniem będzie lepiej:-)

Dzisiaj była kąpiel i szczotkowanie. Czesanie szło nam nie najgorzej , kąpiel była fatalna -dawno żaden pies tak nie próbował uciekać spod prysznica. 

IMG_3346.JPG

IMG_3347.JPG

IMG_3360.JPG

IMG_3372.JPG

IMG_3435.JPG

IMG_3465.JPG

IMG_3499.JPG

IMG_3500.JPG

IMG_3509.JPG

• Like 1
Posted

Dzieki Kasiu za wiesci

Freska blyszczaca, piekna troche jak sarenka i faktycznie nie wyglada na gruba. Piekne ma te oczeta takie szlachetne i dobry charakter. Poczekamy do konca cieczki i trzeba bedzie oglaszac :)

• Like 1
Posted
12 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ktoś podmienił psa :) Freska nie do poznania, cudna z niej żywa euforia:).

A Pestka ma wspaniałe życie. Gdyby ktoś mnie chciał adoptować do Wiednia, hihi:)

A dodam tylko ze jeszcze nie widzialyscie zdjecia Pestki w gorach :)

Fraska ma smieszne uszka. Ciekawe czy za jakis czas ich nie postawi jak Lolus?

Posted

Pestka w DS wygląda jak szczeniaczek :) Fajnie, że trafiła do tak aktywnego domku.

Wątpię, aby Fresce stanęły uszy - Lolkowi miały prawo, bo szczeniak. Freska jest już dorosła, tak noszone uszka to tzw "płat róży" :)