kiyoshi Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 FRESKA JUZ W DRODZE:) A na jej koncie deklaracja : 30 zł od K.M i A. :) DZIĘKUJE:) Quote
kiyoshi Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Freska dojechala ok 1 w nocy Jest grubiutka jak barylka i standardowo ma cieczke. Boi sie bardzo ale wiemy ze z kazdym dniembedzie lepiej :) Quote
Nadziejka Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Najlepszego serduszko zycia nowego kciuki calunki czas jak dobrze ze kolejna biedunia wyrwana Quote
helli Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Jest jaka jest, i tak ją kochamy, Choć na fotkach z Radys wygląda normalnie, bez nadwagi Quote
kiyoshi Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 21 godzin temu, helli napisał: Jest jaka jest, i tak ją kochamy, Choć na fotkach z Radys wygląda normalnie, bez nadwagi Helli, fotki były robione kilka miesięcy temu:( a w Radysach wszystko się może zdarzyć. Jestem ciekawa zdjęć od Kasi i wieści- jak się sunia aklimatyzuje. Tymczasem na koncie suni pieniązki 218 zł z bazarku transportowego :) DZIĘKUJE Quote
kiyoshi Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 Upragnione, wyczekane zdjecia Pestki - teraz Tonji- z Wiednia wreszcie dotarly. A co dziwne dzisiaj w nocy Pestka mi sie snila i rano patrze na telefon a tu ZDJECIA! Niesamowite Mam wrazenie ze Pesteczka jakby smuklejsza, jakby obcieta troche? Ale jaka piekna. Ta mloda panienka jest glowna sprawczynia szczescia Pestki bo uparla sie ze ta i tylko TA! (Dwa zdjecia dodam pozniej bo sa za duze i przez telefon nie przechodza) 2 Quote
uxmal Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Ślicznie wygląda:) Ciekawa jestem czy mówią do niej po Polsku czy po Niemiecku? np chodź czy komm. Quote
kiyoshi Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 1 godzinę temu, uxmal napisał: Ślicznie wygląda:) Ciekawa jestem czy mówią do niej po Polsku czy po Niemiecku? np chodź czy komm. Nie wiem tego ale mysle ze jakby nie mowili to sunia i tak zrozumie ;) 1 Quote
kasiainat Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Freska już chyba się zadomowiła:-) Z tą nadwagą to ja chyba trochę przesadziłam;/ strasznie ciężka się mi wydawała - ale co się dziwić jak musiałam ją wnosić taką bezwładną/sparaliżowaną ze strachu do domu;-/ chociaż wcięcia w tali nie ma :-) myślę, że ze 2 kg szybciutko zgubi pomimo ogromnego apetytu - jest bardzo skoczna i aktywna. Freska jest bardzo miłą suczką, z psami dobrze się dogaduje. Kotem nie jest zainteresowana. Bardzo lubi dzieci i być blisko człowieka. Ma jeszcze trochę lęków, boi się głośnych dźwięków, gwałtownych ruchów. Panicznie boi się zakładania obroży/zapinania smyczy - sika pod siebie ze strachu. Na pewno z każdym dniem będzie lepiej:-) Dzisiaj była kąpiel i szczotkowanie. Czesanie szło nam nie najgorzej , kąpiel była fatalna -dawno żaden pies tak nie próbował uciekać spod prysznica. 1 Quote
kiyoshi Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 Dzieki Kasiu za wiesci Freska blyszczaca, piekna troche jak sarenka i faktycznie nie wyglada na gruba. Piekne ma te oczeta takie szlachetne i dobry charakter. Poczekamy do konca cieczki i trzeba bedzie oglaszac :) 1 Quote
Nesiowata Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Świetne zdjęcia, ale modelka jeszcze lepsza. Quote
helli Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 ciekawe jak z uszami (wyglada) :) stawia czy nie? "nie mam talii?" Quote
Tyśka) Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Ktoś podmienił psa :) Freska nie do poznania, cudna z niej żywa euforia:). A Pestka ma wspaniałe życie. Gdyby ktoś mnie chciał adoptować do Wiednia, hihi:) Quote
kiyoshi Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 12 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ktoś podmienił psa :) Freska nie do poznania, cudna z niej żywa euforia:). A Pestka ma wspaniałe życie. Gdyby ktoś mnie chciał adoptować do Wiednia, hihi:) A dodam tylko ze jeszcze nie widzialyscie zdjecia Pestki w gorach :) Fraska ma smieszne uszka. Ciekawe czy za jakis czas ich nie postawi jak Lolus? Quote
kiyoshi Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 Obiecane dwa dodatkowe zdjęcia Pestki:) 1 Quote
Sara2011 Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Łoł, kto by pomyslał że Pasteczka będzie uprawiała wspinaczkę alpejską! Rewelacja ! 1 Quote
zachary Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Pestka...a raczej Tonija super ma życie!. A Freska... oczy...bursztynki...i jaka roześmiana, szczęśliwa!!! Quote
agat21 Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Ale super ma Pesteczka! Pięknie prezentuje się na skałce. Widocznie płynie w niej taka jak we mnie górolubna krew.. Swoja dziewczyna ;)) Quote
Tyśka) Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Pestka w DS wygląda jak szczeniaczek :) Fajnie, że trafiła do tak aktywnego domku. Wątpię, aby Fresce stanęły uszy - Lolkowi miały prawo, bo szczeniak. Freska jest już dorosła, tak noszone uszka to tzw "płat róży" :) Quote
Recommended Posts