tatankas Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Zapiszę na razie ślicznotę,ale na dzień dzisiejszy spłukana jestem,na szczęście u mnie szybko się zmienia,więc jak się zmieni to też cosik dołożę ;) Quote
terra Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Dziękuję za zaproszenie, wpłacę jednorazowo 20 zł. Quote
Jo37 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Witam się u suni. Na razie niestety nie mogę nic zadeklarować. Quote
b-b Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, jesli Irysek pojedzie do swojego domku, to przeniosę 10 zl swojej deklaracji na Abi. Dziękuję Asiu :) 8 godzin temu, Olena84 napisał: przybywam z zaproszenia Zostań z nami u Abi :) 8 godzin temu, wtatara napisał: JESTEM U CIEBIE MALUTKA Dziękujemy i mamy nadzieję,ze zostaniesz z nami :) 4 godziny temu, Bgra napisał: Z zaproszenia...jutro wrócę. Witaj Bożenko:) 31 minut temu, tatankas napisał: Zapiszę na razie ślicznotę,ale na dzień dzisiejszy spłukana jestem,na szczęście u mnie szybko się zmienia,więc jak się zmieni to też cosik dołożę ;) Z góry dziękuję! :) 9 minut temu, terra napisał: Dziękuję za zaproszenie, wpłacę jednorazowo 20 zł. Bardzo dziękuję :) 2 minuty temu, Jo37 napisał: Witam się u suni. Na razie niestety nie mogę nic zadeklarować. Witamy i prosimy zostań z nami Joasiu :) Porwałam się trochę z motyką na słońce... Wspaniale by było zebrać choć połowę stałych deklaracji potrzebnej na utrzymanie Abi Quote
Jo37 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 To tak jak ja. Wyciągnęłam sunię z Krzesimowa. Quote
Nadziejka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Witaj kruszynko witajcie ciocie bede kobicowac za wszystkie biedunki Ciociu b-b ja juz nie bede czarowac zadnuskich bazareczkow ale ale moge slac ku Tobie sporo fantuskow na kramiki dla bieduni Mam tez fajne kiazki i puder nowiutenki od cioci cisowianki Quote
b-b Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 47 minut temu, Jo37 napisał: To tak jak ja. Wyciągnęłam sunię z Krzesimowa. No fakt. 26 minut temu, Nadziejka napisał: Witaj kruszynko witajcie ciocie bede kobicowac za wszystkie biedunki Ciociu b-b ja juz nie bede czarowac zadnuskich bazareczkow ale ale moge slac ku Tobie sporo fantuskow na kramiki dla bieduni Mam tez fajne kiazki i puder nowiutenki od cioci cisowianki Witaj Ewo :) Będzie nam miło kiedy zostaniesz nami :) Quote
Nadziejka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ciociu bede zagladac co jakis czas pisz prosze czy mam slac fanty ku Tobie? kruszyneczko sciskam za wszystko Quote
b-b Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Ciociu bede zagladac co jakis czas pisz prosze czy mam slac fanty ku Tobie? kruszyneczko sciskam za wszystko Ewuniu bardzo Ci dziękuję ale czy nie szkoda teraz tracić pieniążki na pocztę?która jest strasznie droga :( Quote
Nadziejka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ciociunia juhu no to pakuje i sle mze dzis jeszcze z radoscia i nadzieja na lepsze ja czynic juz nie bede zadnuskiego wiec fantusienki przydadza stokroc biedunkom Ciociun i wloze tez fantusienki Cisowianeczkowe cudne bizutki pozdrawiam Quote
Onaa Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ja sobie tylko przycupnę u Abi, bo na ten moment niestety nie mogę jakoś pomóc :(. Quote
anica Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Jestem na zaproszenie , Bogusiu jeśli chodzi o deklaracje na razie nie mogę /też mam bidę w schronisku, kterj jak na razie nie mogę wyciągnąć ;( ? ale mam fanty na bazarek, może z Elunią zrobimy coś dla Abuni, nie zostawimy jej na pewno! zostaję z Wami razem coś wymyślimy, Podziwiam Quote
Nadziejka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ciociu paka wielkuska przygotowana i firaneczke taka starutenka ok 20 letnie tez wlozylam dziecieca ale w stanie b dobrym i bizutkow troszke i bluze z Adidasa mlodziezowa napewno sie przydadza na kramik pozdrawiam i ide zaraz wyslac do marketu naszego Abiniu bedzie dobrze kochana Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Jestem na zaproszenie. Deklaruję 20 zł przez pół roku. Poproszę o numer konta. Kochane nieszczęście trzeba jej pomóc:):):) Quote
Havanka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ja też przyszłam z zaproszenia. Mam nadzieję, ze tym razem Abi da sobie pomóc. Niestety tylko jednorazowo mogę wpłacić 2 dyszki w kwietniu. Może przydam się do przyszłych ogłoszeń? Hop robi śliczne zdjecia. Quote
Nadziejka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Ciociu b-b paczka wyslalam podaje num przesylki na pw Quote
b-b Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociunia juhu no to pakuje i sle mze dzis jeszcze z radoscia i nadzieja na lepsze ja czynic juz nie bede zadnuskiego wiec fantusienki przydadza stokroc biedunkom Ciociun i wloze tez fantusienki Cisowianeczkowe cudne bizutki pozdrawiam Ewo jesteś niesamowita :) 13 godzin temu, Onaa napisał: Ja sobie tylko przycupnę u Abi, bo na ten moment niestety nie mogę jakoś pomóc :(. Zapraszamy! Będzie nam miło mieć wspaniałe ciocie koło siebie :) 13 godzin temu, anica napisał: Jestem na zaproszenie , Bogusiu jeśli chodzi o deklaracje na razie nie mogę /też mam bidę w schronisku, kterj jak na razie nie mogę wyciągnąć ;( ? ale mam fanty na bazarek, może z Elunią zrobimy coś dla Abuni, nie zostawimy jej na pewno! zostaję z Wami razem coś wymyślimy, Podziwiam Aniu obecność też jest ważna :) Każdy z nas jest zadeklarowany na maksa wiem o tym.Za mało nmas za dużo tych wszystki bied czeka na pomoc. 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu paka wielkuska przygotowana i firaneczke taka starutenka ok 20 letnie tez wlozylam dziecieca ale w stanie b dobrym i bizutkow troszke i bluze z Adidasa mlodziezowa napewno sie przydadza na kramik pozdrawiam i ide zaraz wyslac do marketu naszego Abiniu bedzie dobrze kochana Dziękuję dziękuję Ewo :) 11 godzin temu, Mysza2 napisał: Melduję się u Abi:) Witaj u Abi ! :) 5 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Jestem na zaproszenie. Deklaruję 20 zł przez pół roku. Poproszę o numer konta. Kochane nieszczęście trzeba jej pomóc:):):) Ślicznie dziękujemy - ja i Abi! :D 2 godziny temu, Havanka napisał: Ja też przyszłam z zaproszenia. Mam nadzieję, ze tym razem Abi da sobie pomóc. Niestety tylko jednorazowo mogę wpłacić 2 dyszki w kwietniu. Może przydam się do przyszłych ogłoszeń? Hop robi śliczne zdjecia. Havanko dziękuję, Dziękuję kochana :) 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Ciociu b-b paczka wyslalam podaje num przesylki na pw Dziękuję Ewo :) Quote
anica Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Zaglądam do Abi :) pomyślałam sobie... a może ktoś mógłby by dla suni jakiś bazareczek wyczarować ... kilometrowy?....na weta?... na ???? Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Z zaproszenia jestem i ja , niestety bez deklaracji, ale kibicuję sercem - Abi szorpatka :) Quote
Tola Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Byłam dzisiaj na krótko w schronisku, ale z Abi poszłam się przywitać - u nas dzisiaj chyba pierwszy cieplejszy dzień, sunia wygrzewała się na słoneczku 2 Quote
agat21 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Jak dobrze, że wreszcie jakieś ludzkie temperatury i zwierzaki tak nie marzną. Niech tak już zostanie. Dobrze, że Abi chociaż trochę się wygrzała :) Quote
Recommended Posts