elik Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: To ja tak tylko jeszcze napiszę, że wizyta w Warszawie wypadła wyśmienicie, więc mamy dwa domki bijące się Wafla i milion myśli, które również się biją... odnośnie wyboru, który domek jest ostoją na zawsze dla Wafelka. Super wiadomość. Psiaczków jest tak dużo, że oba domki mogą być brane pod uwagę :) Quote
Jo37 Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Tysiu - jak zadecydujecie do którego domu jedzie Wafel to może innym pokażesz Sagę. Quote
anica Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: To ja tak tylko jeszcze napiszę, że wizyta w Warszawie wypadła wyśmienicie, więc mamy dwa domki bijące się Wafla i milion myśli, które również się biją... odnośnie wyboru, który domek jest ostoją na zawsze dla Wafelka. Faktycznie ... Złoty pies! mocno zaciskamy, żeby jeszcze drugi domek wybrał ... może Sagę Quote
elik Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 38 minut temu, anica napisał: Faktycznie ... Złoty pies! mocno zaciskamy, żeby jeszcze drugi domek wybrał ... może Sagę Zaciskamy Quote
Havanka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: To ja tak tylko jeszcze napiszę, że wizyta w Warszawie wypadła wyśmienicie, więc mamy dwa domki bijące się Wafla i milion myśli, które również się biją... odnośnie wyboru, który domek jest ostoją na zawsze dla Wafelka. Tysiu, obyśmy tylko takie problemy miały ! Najważniejsze, ze jest z czego wybierać. Może drugi domek zechce innego psiaczka? Warto zapytać. Quote
Onaa Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Trzymam kciuki za wybór odpowiedniego domku, i żeby jeszcze jakiejś innej bidzie się udało :). Quote
Tyśka) Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Dnia 23.03.2018 o 23:32, elik napisał: Super wiadomość. Psiaczków jest tak dużo, że oba domki mogą być brane pod uwagę :) Dnia 24.03.2018 o 08:33, Jo37 napisał: Tysiu - jak zadecydujecie do którego domu jedzie Wafel to może innym pokażesz Sagę. Dnia 24.03.2018 o 10:40, anica napisał: Faktycznie ... Złoty pies! mocno zaciskamy, żeby jeszcze drugi domek wybrał ... może Sagę Dnia 24.03.2018 o 11:18, elik napisał: Zaciskamy Dnia 24.03.2018 o 15:35, Havanka napisał: Tysiu, obyśmy tylko takie problemy miały ! Najważniejsze, ze jest z czego wybierać. Może drugi domek zechce innego psiaczka? Warto zapytać. 4 godziny temu, Onaa napisał: Trzymam kciuki za wybór odpowiedniego domku, i żeby jeszcze jakiejś innej bidzie się udało :). Saga... jest totalnie inna... Wafelek to mały średniak, waga 15kg... złoty... w typie tollera/goldena. Ludzie takie psiaki szukali... ale ogłoszenie Wafelka podmieniłam na Sagi. Decyzja już podjęta. Wczoraj Rodzina z Lublina odwiedziła Wafelka, poleciały iskry... Marzenie śniły się koszmary, tak mocno przeżywa adopcję, ale dla pewności w umowie jest zawarty punkt o tym, aby Rodzina miała 4 spotkania z trenerem psim - jedno ma być opłacone przez Marzenę, 3 przez właścicieli. Chodzi o to, aby nie popełniali błędów, nauczyli się jak podchodzić do wrażliwego Wafelka... Przeprowadzka we wtorek - Państwo do tego czasu mają skompletować wyprawkę, łącznie z adresówką. Drugi domek był koniecznie nastawiony na tollera, Wafel skradł im serce. Z reguły podsuwam inne psiaki, ale tutaj nie było takiej potrzeby - tzn. Państwo nie wykazali tym zainteresowania. Quote
Tyśka) Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Ktoś tu jeszcze nie wie, że za DWA DNI będzie spał już we WŁASNYM domu :) 1 Quote
Anula Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Wafelek w swoim domku może się radykalnie zmienić ale nie zaszkodzą szkolenia.Za jakiś czas poczuje się pewnie.Fajnie,że udało się Wafelkowi tak szybko znaleźć domek. Quote
Havanka Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 17 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ktoś tu jeszcze nie wie, że za DWA DNI będzie spał już we WŁASNYM domu :) Chyba wszyscy zainteresowani losem Wafelka wiedzą o jego przeprowadzce do nowego domu, tylko sam zainteresowany jest nieświadomy. Może to i dobrze... Czekamy zatem na wtorek ! Quote
anica Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ktoś tu jeszcze nie wie, że za DWA DNI będzie spał już we WŁASNYM domu :) ... jak ja lubię takie wiadomości! a wtorek jest już jutro Quote
elik Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Przed chwilą, anica napisał: ... jak ja lubię takie wiadomości Ja też, ja też:) Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Sama czekam na wieści... Ciekawe, jak Wafelek zniesie zmianę :) wczoraj dogo mi nie działało... dzisiaj też... czyżby już naprawili? Quote
elik Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Sama czekam na wieści... Ciekawe, jak Wafelek zniesie zmianę :) wczoraj dogo mi nie działało... dzisiaj też... czyżby już naprawili? nie tylko tobie :) Najpierw "tylko" nie można było pisać, ale dogo się otwierało, a dzisiaj rano padło zupełnie i nawet nie można go było otworzyć. Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Ale się naprawiło :) To dobrze :) Dziękuję Wam za kciuki! NASTAŁ TEN WIELKI DZIEŃ! WAFELEK WŁAŚNIE ZAMIESZKAŁ ZE SWOJĄ RODZINKĄ! Tutaj jeszcze z Tymczasową opiekunką, właścicielką hoteliku oraz swoją nową "Mamą" :) Quote
Havanka Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Fantastyczne wieści ! Wafelek jeszcze trochę zdezorientowany, ale nie przerażony. Dzięki jednemu zdjęciu, udało się zmienić jego życie. Powodzenia śliczny i ciesz się życiem na maxa ! 1 Quote
Onaa Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 POwodzenia Wafelku :). Cudownie się czyta wieści że kolejny psiaczek w swoim domku :). 1 Quote
Tyśka) Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Wafelek pozdrawia ze SWOJEGO domu :) 1 4 Quote
Havanka Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 No i proszę, jak szybko Wafelek odnalazł się na łóżeczku ! Pewnie odsypia cały stres, ale teraz już będzie "z górki" . Quote
Poker Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Kolejny pies na właściwym miejscu, cuuuudnie 1 Quote
Tyśka) Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Tak, na razie wieści są baaaardzo pozytywne :) Pani zarejestrowała chip Wafelka w Safe-Animal :) Bardzo odpowiedzialny domek, a Wafelek czuje się jak u siebie :). Spotkania z behawiorystą też będa, aby nie popełnili podstawowych błędów i nie rozpuścili też zanadto... ale jesteśmy dobrej myśli. Havanko, baaaaardzo dziękuję za ogłoszenia. To z Twoich ogłoszeń znalazła się Rodzina naszego złotka :) Quote
Havanka Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 26 minut temu, Tyś(ka) napisał: Tak, na razie wieści są baaaardzo pozytywne :) Pani zarejestrowała chip Wafelka w Safe-Animal :) Bardzo odpowiedzialny domek, a Wafelek czuje się jak u siebie :). Spotkania z behawiorystą też będa, aby nie popełnili podstawowych błędów i nie rozpuścili też zanadto... ale jesteśmy dobrej myśli.Havanko, baaaaardzo dziękuję za ogłoszenia. To z Twoich ogłoszeń znalazła się Rodzina naszego złotka :) Naprawdę? Może w końcu wróci dobra passa na moje ogłoszenia. Bardzo, bardzo się cieszę, ze się udało !!! 1 Quote
Tola Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Bardzo się cieszę, że Wafelek ma już swój dom - to była szybka akcja, ale bardzo udana! Tyś - to dzięki Tobie Wafelka ujrzała na Fb p. Marzena, a potem to już wiadomo same dobre wieści :) 1 Quote
Recommended Posts