Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, anica napisał:

Witam się u Bezika, to, to jest ten śliczny chłopaczek?! ... poczytam, bo chyba coś?.. nie rozumiem?...pozbyć się takiego ciachaniewiem.gif

witaj Aniu.

Joasiu a może wstawić zdjęcia spzed spa? Np 2 i 3 z pierwszego postu? jak myślicie?

Posted
2 minuty temu, Anecik napisał:

Joasiu a może wstawić zdjęcia spzed spa? Np 2 i 3 z pierwszego postu? jak myślicie?

Też myślałam o tym....W tej chwili Bezik ma 60 wejść, 3 pobrania tel i 2 obserwujących....Oby te telefony sie rozdzwoniły..

To co, wstawiać zdjęcia sprzed SPA??

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Też myślałam o tym....W tej chwili Bezik ma 60 wejść, 3 pobrania tel i 2 obserwujących....Oby te telefony sie rozdzwoniły..

To co, wstawiać zdjęcia sprzed SPA??

Sorki ze dopiero teraz. Proszę wstaw jak będziesz mogła :) Dziękuję.

Posted

Wow, ale się dzieje...

Też miałam nadzieję, że Bezik wrócił do właścicieli. Nie ma tatuażu?

A z Bezika to akurat prędzej cairn terier niż west :) Nawet kształ uszek cairnowaty :)
Długo nie zagrzeje miejsca.

A domek Brownie i Ty, anecik - jesteście najlepsi! Bezik wiedział, do kogo uderzyć o pomoc.

Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

aneciku, skoro taka promocja na OLX, to może jednak wyróżnić ogłoszenie Bezika?? Zdjęcia dodałam...

Jest jakaś promocja?  To wyróżnij proszę. Dziękuję 

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Wow, ale się dzieje...

Też miałam nadzieję, że Bezik wrócił do właścicieli. Nie ma tatuażu?

A z Bezika to akurat prędzej cairn terier niż west :) Nawet kształ uszek cairnowaty :)
Długo nie zagrzeje miejsca.

A domek Brownie i Ty, anecik - jesteście najlepsi! Bezik wiedział, do kogo uderzyć o pomoc.

Tatuażu nie ma. 

Z domku Browni jestem bardzo dumna :)

Posted
16 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Jest juz wyróżnione. No i mam zapytanie:

Mam prawie 600 km do przejechania. Byłby możliwy dowóz?

Nie było dalej czegoś :) ?

Proszę pisz im żeby dzwonili. Jak były Kizie Mizie do adopcji to kobitki znad morza chciały już wsiadać w pociąg i zabierać maleńtasy :D

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Moja odpowiedź:

Witam, 
proszę zadzwonić pod podany numer telefonu.
Pozdrawiam

no i dziękuję :)

Posted

Trzymam kciuki :)

Chociaż... zawsze mnie zastanawia ten problem transportu. W przypadku małych psów (i kotów) odległość to żaden pretekst. Bierze się transporterek, w pociąg i fruuu! chociaż część trasy. Jak się chce to się da ;)  Zwłaszcza, że Bezik to nie piesek pachnący schroniskiem, a wypucowany w DT maluch :)

Posted

My po spojrzeniu w oczy Duśki na zdjęciu do adopcji, pojechaliśmy do niej do Kielc żeby się poznać i zobaczyć ze stworkiem. Potem była PA. A dopiero po tygodniu pojechaliśmy drugi raz zabrać dziewuchę do domu. 

I było to dla nas coś naturalnego, że jeśli właśnie TA istotka, to do nas należy "ściągnięcie" jej do naszego domu. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Wiecie tak sobie myślę, jak to bycie w typie rasy bardzo ułatwia znalezienie domku, ale w sumie to smutne, że mimo wszystko ludzie tak trochę próżnością się kierują i rasowego czy w typie to chętnie by wzięli, ale bardziej pospolitego to już nie koniecznie. To trochę jak w życiu ładniejszym jest z wieloma rzeczami łatwiej. Szkoda że tak rzadko patrzymy w duszę.  Niemniej cieszę się, że jest spore zainteresowanie psiakiem i szansa na szybkie znalezienie domku.

Posted

Oby dla Bezika Będzin był szczęśliwy... Bo u mnie miał być dla jednej szorstkowłosej szczeniorki, ale na dzisiejszej wizycie okazało się, że to nie najlepszy domek. Chociaż przed telefon brzmiał bardzo dobrze. 

Trzymam kciuki za Bezika :)

Posted
18 minut temu, seramarias napisał:

Wiecie tak sobie myślę, jak to bycie w typie rasy bardzo ułatwia znalezienie domku, ale w sumie to smutne, że mimo wszystko ludzie tak trochę próżnością się kierują i rasowego czy w typie to chętnie by wzięli, ale bardziej pospolitego to już nie koniecznie. To trochę jak w życiu ładniejszym jest z wieloma rzeczami łatwiej. Szkoda że tak rzadko patrzymy w duszę.  Niemniej cieszę się, że jest spore zainteresowanie psiakiem i szansa na szybkie znalezienie domku.

Wcale nie ma zainteresowania. To był jedyny telefon.....

16 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Oby dla Bezika Będzin był szczęśliwy... Bo u mnie miał być dla jednej szorstkowłosej szczeniorki, ale na dzisiejszej wizycie okazało się, że to nie najlepszy domek. Chociaż przed telefon brzmiał bardzo dobrze. 

Trzymam kciuki za Bezika :)

Czyli niewypał? Jesu     mam nadzieję że to nie ta sama osoba. Napiszesz mi na pw adres? To "nasze" tereny - dobrze wiedzieć kto nie zasługuje na psiaka.