Tyśka) Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 3 minuty temu, Anecik napisał: Czyli niewypał? Jesu mam nadzieję że to nie ta sama osoba. Napiszesz mi na pw adres? To "nasze" tereny - dobrze wiedzieć kto nie zasługuje na psiaka. Niewypał, już Ci piszę PW. Quote
Anecik Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Niewypał, już Ci piszę PW. Dzięki - to inna osoba. Quote
Anecik Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Wpłynęlo 20 zł od Nesiowata - dziękuję Danusiu :) Panie mają przyjechać dzisiaj. Quote
seramarias Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 No tak jeden telefon i jedno zapytanie, a ogłoszenie świeżutkie niczym bułeczki z piekarni. To chyba nie najgorzej przez tak krótki czas? Quote
seramarias Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Gdyby był w typie bardziej na topie rasy np.buldożek, maltańczyk itp.zapewne i zainteresowanie byłoby większe... Quote
kiyoshi Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Bedzin to bardzo specyficzne miasto Kazdy kto tam mieszkal.chyba wie o co mi chodzi (ja mieszkalam rok) Pamietam glownie menelstwo szarosc i beznadzieje:( Quote
Poker Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 A ja wyadoptowałam sunię do Będzina i ma się świetnie.Wszędzie są LUDZIE i ludziska. Quote
kiyoshi Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: A ja wyadoptowałam sunię do Będzina i ma się świetnie.Wszędzie są LUDZIE i ludziska. Na pewno tak :) i trzymam kciuki za domek! Quote
Anecik Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Wczoraj zaklikało, dziś zrobię wizytę i jutro sruuuuu Bezik do ds. Niespodzianek się nie spodziewam :) 2 Quote
Gabi79 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Bedzin to bardzo specyficzne miasto Kazdy kto tam mieszkal.chyba wie o co mi chodzi (ja mieszkalam rok) Pamietam glownie menelstwo szarosc i beznadzieje:( Izuniu, taki krajobraz to w Centrum Będzina, inne dzielnice są ok. Quote
Gabi79 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 3 godziny temu, Anecik napisał: Wczoraj zaklikało, dziś zrobię wizytę i jutro sruuuuu Bezik do ds. Niespodzianek się nie spodziewam :) Super, trzymam kciuki za całokształt. Quote
anica Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 3 godziny temu, Anecik napisał: Wczoraj zaklikało, dziś zrobię wizytę i jutro sruuuuu Bezik do ds. Niespodzianek się nie spodziewam :) ... ale na wszelki, zacisnę Quote
kiyoshi Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Izuniu, taki krajobraz to w Centrum Będzina, inne dzielnice są ok. czytasz w moich myślach:) centrum..koszmar...ale Grodziec jakoś tez mi się dobrze nie kojarzy...ani Syberka:( Ja mieszkałam na Zamkowym;) ciekawe w której części zamieszka Bezik:) Quote
Tyśka) Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 E tam, każde miasto ma swoje mroczne zaułki :) Moje malutkie też. :) Są ludzie i ludziska wszędzie. Jedno, czego jestem pewna to tego, że anecik byle gdzie nie wyda :) Trzymam kciuki za Bezika! Quote
Anecik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Dnia 8.03.2018 o 18:01, kiyoshi napisał: czytasz w moich myślach:) centrum..koszmar...ale Grodziec jakoś tez mi się dobrze nie kojarzy...ani Syberka:( Ja mieszkałam na Zamkowym;) ciekawe w której części zamieszka Bezik:) Na Zamkowym :) Będzie miał do dyspozycji 4 pokoje, Panią Mamę, Panią Córkę 25 lat i Małego Pana lat naście :) Pojechała znajdka kochana. Dostał wypasione wyposażenie (czerwone hahahaha), adresówkę w prezencie od nas i buziaka na drogę. Panie w poniedziałek go zaczipują i jeśli wet nie wpisze go do bazy to ja to zrobię. Jeśli wpisze wet to Pani ma mi dostarczyć kod - strzeżonego Pan Bóg strzeże :) Quote
kiyoshi Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 3 minuty temu, Anecik napisał: Na Zamkowym :) Będzie miał do dyspozycji 4 pokoje, Panią Mamę, Panią Córkę 25 lat i Małego Pana lat naście :) Pojechała znajdka kochana. Dostał wypasione wyposażenie (czerwone hahahaha), adresówkę w prezencie od nas i buziaka na drogę. Panie w poniedziałek go zaczipują i jeśli wet nie wpisze go do bazy to ja to zrobię. Jeśli wpisze wet to Pani ma mi dostarczyć kod - strzeżonego Pan Bóg strzeże :) no i git:) że na Zamkowym to mi się podoba, bo tam super tereny na spacerki:) ale wiadome- najwazniejsze, że ma kochającą rodzinke:) Powodzenia piesiątko! Szybko sie uwinęłaś Anetka z ratowaniem malucha...brawo <3 Quote
Anecik Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 25 minut temu, kiyoshi napisał: no i git:) że na Zamkowym to mi się podoba, bo tam super tereny na spacerki:) ale wiadome- najwazniejsze, że ma kochającą rodzinke:) Powodzenia piesiątko! Szybko sie uwinęłaś Anetka z ratowaniem malucha...brawo <3 Wiesz....dość adopcyjny był :) Chociaż i tak jeden jedyny telefon. Alaskan dziękuję Ci za zrobienie ogłoszenia i zasponsorowanie wyróżnienia. Przyniosłaś Bezikowi szczęście. Quote
Anecik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: No i miodzio :) Powodzenia, Beziku! No to miodzio :) 1 Quote
Anecik Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Tak jak myślałam bez niespodzianek :) Wczoraj pojadl, popił, zaznaczył swój teren w kuchni :), na kanapę na razie nie ma ochoty wskakiwać - ulokował się koło łóżka Pani. Dziś pospacerował, pojadł i walczy z kosteczką ....no i miodzio :) 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 14 godzin temu, Anecik napisał: Alaskan dziękuję Ci za zrobienie ogłoszenia i zasponsorowanie wyróżnienia. Przyniosłaś Bezikowi szczęście. Bardzo się cieszę..Niech juz na zawsze Bezik bedzie szczęśliwy!! Powodzenia słodziaku!!! Quote
Tyśka) Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Miał ogromne szczęście, że spotkał na swojej drodze łańcuszek Dobrych Dusz :) Quote
anica Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 16 godzin temu, Anecik napisał: Wiesz....dość adopcyjny był :) Chociaż i tak jeden jedyny telefon. Alaskan dziękuję Ci za zrobienie ogłoszenia i zasponsorowanie wyróżnienia. Przyniosłaś Bezikowi szczęście. ... akcja błysk!... Eeee... niepotrzebna ,ta skromność! zapisz sobie na konto ,kolejne uratowane ,życie Anetko Alaskan, buziak też dla Ciebie Quote
Recommended Posts