Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Anecik napisał:

Czyli niewypał? Jesu     mam nadzieję że to nie ta sama osoba. Napiszesz mi na pw adres? To "nasze" tereny - dobrze wiedzieć kto nie zasługuje na psiaka.

Niewypał, już Ci piszę PW. 

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

A ja wyadoptowałam sunię do Będzina i ma się świetnie.Wszędzie są LUDZIE i ludziska.

Na pewno tak :) i trzymam kciuki za domek!

Posted

Wczoraj zaklikało,  dziś zrobię wizytę i jutro sruuuuu Bezik do ds.  Niespodzianek się nie spodziewam :)

• Like 2
Posted
7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Bedzin to bardzo specyficzne miasto

Kazdy kto tam mieszkal.chyba wie o co mi chodzi (ja mieszkalam rok)

Pamietam glownie menelstwo szarosc i beznadzieje:(

Izuniu, taki krajobraz to w Centrum Będzina, inne dzielnice są ok.

Posted
3 godziny temu, Anecik napisał:

Wczoraj zaklikało,  dziś zrobię wizytę i jutro sruuuuu Bezik do ds.  Niespodzianek się nie spodziewam :)

Super, trzymam kciuki za całokształt.

Posted
3 godziny temu, Anecik napisał:

... ale na wszelki, zacisnęokok.gif

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Izuniu, taki krajobraz to w Centrum Będzina, inne dzielnice są ok.

czytasz w moich myślach:) centrum..koszmar...ale Grodziec jakoś tez mi się dobrze nie kojarzy...ani Syberka:( 

Ja mieszkałam na Zamkowym;)

ciekawe w której części zamieszka Bezik:)

Posted

E tam, każde miasto ma swoje mroczne zaułki :) Moje malutkie też. :)
Są ludzie i ludziska wszędzie.

Jedno, czego jestem pewna to tego, że anecik byle gdzie nie wyda :) Trzymam kciuki za Bezika!

Posted
Dnia 8.03.2018 o 18:01, kiyoshi napisał:

czytasz w moich myślach:) centrum..koszmar...ale Grodziec jakoś tez mi się dobrze nie kojarzy...ani Syberka:( 

Ja mieszkałam na Zamkowym;)

ciekawe w której części zamieszka Bezik:)

Na Zamkowym :) Będzie miał do dyspozycji 4 pokoje, Panią Mamę, Panią Córkę 25 lat i Małego Pana lat naście :)

Pojechała znajdka kochana. Dostał wypasione wyposażenie (czerwone hahahaha), adresówkę w prezencie od nas i buziaka na drogę. Panie w poniedziałek go zaczipują i jeśli wet nie wpisze go do bazy to ja to zrobię. Jeśli wpisze wet to Pani ma mi dostarczyć kod - strzeżonego Pan Bóg strzeże :)

Posted
3 minuty temu, Anecik napisał:

Na Zamkowym :) Będzie miał do dyspozycji 4 pokoje, Panią Mamę, Panią Córkę 25 lat i Małego Pana lat naście :)

Pojechała znajdka kochana. Dostał wypasione wyposażenie (czerwone hahahaha), adresówkę w prezencie od nas i buziaka na drogę. Panie w poniedziałek go zaczipują i jeśli wet nie wpisze go do bazy to ja to zrobię. Jeśli wpisze wet to Pani ma mi dostarczyć kod - strzeżonego Pan Bóg strzeże :)

no i git:) że na Zamkowym to mi się podoba, bo tam super tereny na spacerki:) ale wiadome- najwazniejsze, że ma kochającą rodzinke:)

Powodzenia piesiątko!

Szybko sie uwinęłaś Anetka  z ratowaniem malucha...brawo <3

Posted
25 minut temu, kiyoshi napisał:

no i git:) że na Zamkowym to mi się podoba, bo tam super tereny na spacerki:) ale wiadome- najwazniejsze, że ma kochającą rodzinke:)

Powodzenia piesiątko!

Szybko sie uwinęłaś Anetka  z ratowaniem malucha...brawo <3

Wiesz....dość adopcyjny był :) Chociaż i tak jeden jedyny telefon.

Alaskan dziękuję Ci za zrobienie ogłoszenia i zasponsorowanie wyróżnienia. Przyniosłaś Bezikowi szczęście.

Posted

Tak jak myślałam bez niespodzianek :) Wczoraj pojadl, popił, zaznaczył swój teren w kuchni :), na kanapę na razie nie ma ochoty wskakiwać - ulokował się koło łóżka Pani. Dziś pospacerował, pojadł i walczy z kosteczką ....no i miodzio :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
16 godzin temu, Anecik napisał:

Wiesz....dość adopcyjny był :) Chociaż i tak jeden jedyny telefon.

Alaskan dziękuję Ci za zrobienie ogłoszenia i zasponsorowanie wyróżnienia. Przyniosłaś Bezikowi szczęście.

... akcja błysk!... Eeee... niepotrzebna ,ta skromność!  zapisz sobie na konto ,kolejne uratowane ,życie Anetkobuziak.gif

Alaskan, buziak też dla Ciebiebuziak.gif