Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Aska7 napisał:

Oj tam, ja nie wiem jak można narzekać na na kolankowe 12kg. Ja ma nakolankową kaukazkę 63 kg i daję radę  : )

Aska, czyli wystarczy tylko chcieć...  A słodkie Mufeczkowe 12 kg to jak nic. happy.gifhappy.gif Dobrego dnia Wszystkim.

Posted
18 godzin temu, Aska7 napisał:

Oj tam, ja nie wiem jak można narzekać na nakolankowe 12kg. Ja mam nakolankową kaukazkę 63 kg i daję radę  : )

Chciałabym to zobaczyć Asiu :D.

10 godzin temu, Nesiowata napisał:

A kolana tez dają radę?

Witaj słodkie Mufiątko.

Mufiątko wita i prosi o trzymanie kciuków jutro ... nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0246

10 godzin temu, Elisabeta napisał:

Aska, czyli wystarczy tylko chcieć...  A słodkie Mufeczkowe 12 kg to jak nic. happy.gifhappy.gif Dobrego dnia Wszystkim.

Dobrego dnia Wszystkim Mufciowym :).

Dzisiaj był telefon o Mufeczkę, dom z dwójką małych dzieci, ponieważ nie umiemy powiedzieć jak Mufcia się zachowuje w stosunku do małych dzieci, więc pan chciał poznać osobiście Mufeczkę i jutro ma być spotkanie o 19 - ej.

• Like 2
Posted
15 godzin temu, Onaa napisał:

Dzisiaj był telefon o Mufeczkę, dom z dwójką małych dzieci, ponieważ nie umiemy powiedzieć jak Mufcia się zachowuje w stosunku do małych dzieci, więc pan chciał poznać osobiście Mufeczkę i jutro ma być spotkanie o 19 - ej.

Kciuki!

Posted

O jaka niespodzianka :D. Dziękuję Moniczko za foteczki naszej słodkiej Mufeczki :).

Widzę że na Tobie też zrobiła wrażenie. Fajnie ją opisałaś :). Cała Mufcia.

Dziękuję że jesteście dzisiaj tutaj z Mufeczką i trzymacie mocno kciuki za dzisiejszą wizytę :).

Mufeczka już pewnie przygotowywuje futerko do spotkania ;).

Posted

Wizyta zapoznawcza wypadła w miarę dobrze, chociaż Mufka przestraszyła się 3-letniej dziewczynki, gdy ta zaczęła się bawić, tupać, rzucać kamykami, - ewidentnie była bardziej zainteresowana ogródkiem pani Ewy niż Mufcią, ale kiedyś na wyjeździe bawiła się ze szczeniaczkiem, no ale szczeniaki z reguły są chętne do zabawy, a Mufka raczej ostrożna, z początku przynajmniej, ona bardziej tuliła się do pani, pani jej dawała smaczki i pokazywała córeczce jak dawać pieskowi smaczki.

Państwo nie mają żadnego doświadczenia z pieskami, pani miała kiedyś tylko kotka, a obecnie Państwo mają świnkę morską. Pan mówił, że potrzebuje z kimś spacerować, ruszać się, więc większe spacery Mufka miałaby z nim. Państwo już od jakiegoś czasu myśleli o adopcji pieska, wcześniej jeszcze czekali aż dzieci będą większe. No i teraz się zdecydowali i po zapoznaniu Mufki są generalnie na tak, więc teraz pozostaje tylko wizyta przedadopcyjna w Niepołomicach.

• Like 1
Posted

Na konto Mufeczki przyszły pieniążki od:

Yoanyk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.  (20zł)

pani Krystyny T. z fbk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.  (20zł)

i dorci2k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.  (40zł)

- ślicznie dziękujemy :).

Posted

To czekamy spokojnie na wizytę w Niepołomicach...  I zobaczymy, czy to jest Domek dla naszej Mufeczki. wub.gif Może tak... A wtedy będzie dużo czasu, żeby Mufcia się przekonała, jakimi fajnymi kompanami są dzieci. happy.gif

Dobrego piątku dla wszystkich Mufinkowych. 

Posted

Witamy w sobotę. A kiedy ma być ta wizyta? Będziemy bardzo mocno trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze. Nie, nie dobrze - musi być bardzo dobrze.

Posted

Kciuki będą bardzo potrzebne w przyszłą niedzielę, kiedy jesteśmy wstępnie umówieni na wizytę, Państwo będą w komplecie :) , a my z Anią pojedziemy z Mufcią, jeśli wszystko okaże się pomyślnie to Mufeczka tam już zostanie i podpiszemy na miejscu umowę adopcyjną , a jak nie to będzie miała małą wycieczkę. Tak że jeszcze kilka dni musimy poczekać.

Dobrej miłej soboty Wszystkim Mufciowym :D.

• Like 1