Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

i czyste powietrze chyba macie?

W porównaniu z resztą Polski to czyste. A to dlatego że u nas prawie cały czas wieje...k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,07_NV_orig. 

Posted

Na Roztoczu (poł-wsch Polska) powietrze też nie najgorsze :) Jak wracam w rodzinne strony to naprawdę oddycham. :) A nad morzem ostatnio bywam dość często - bo obecnie tam mi bliżej niż do domu rodziców. :)

Może Misio zamieszka w Szczecinie...? 

Posted

Potrzebny mi link do filmiku,ktory jest na 8 stronie

bo nie moge skpiowac,a Misio bedzie ogloszony  w  Zaginął Dom

na wiele nie liczyłabym,ale to zawsze dodatowa  szansa na to,ze ktos wypatrzy Misiulka

a pani,która zrobi mu ogloszenie prosiła o filmik,oczywiscie i fotki,ktorych jest sporo na watku:)

• Like 1
Posted
Dnia 3/8/2018 o 13:49, sharka napisał:

poszła stała, ale zapomniałam napisać że za marzec

Nic nie szkodzi. Już wstawiłam na 1 stronę i uaktualniłam w ogóle wpłaty dla Misia :)

Posted

Właśnie sprzątam w swoich zdjęciach... i spójrzcie kogo znalazłam... :)
Misia... jeszcze jako podlotka :) gdyby wiedział, jakie rarytasy na niego czekają, to by nie uciekał :)
yDs_69TPTRll5Jt-TPIkYZd1F5d5aWD_xi2FDGTALEL16xfYtGAiZAWlqtRB1Gic7g2lJKFrrgj8H3lSAVk79x6lL4rLI8Daf6lME_7LeeThumTpdiarg0ay3b2zZZkZG5WhhG5hs4JZFKNrCaVJzH5cOJWsRagYWm00MSEz7DoGIBdMPQ8vYuqoog34ZVFEmsC6Jxu1Oa0YYGsBhsY2PDMh4KGd6edL3YWweHciH6gP3h7bA_sGMZ_rR4TSxuSm6xZ5rwPYPy5BCyaj6kLh-5BCz0nS5DVAvQ8dQnTzhyHkLgB8neI_XXBiuYaLp0UWqh54dka4FkSGNLDERX3hoChAWZ9W7uq_ZR0F8pwE4m8WEadGYv70nG3PhcCJx9-6S4GqHjzcvU2B81xyrS9vZS1q45B5PsNwk-nfD3gPhO6Go-FFoWNxXrZ_VewI2RiCu4o1QzMvD6pbtFzg6pSIPwQHkmA2lkOlaiwKWXoX2YbmUXC9DQF2amtGO9wjyp_7Iokj9uQk5zXcQEMka1ClnU4h3QtxVAwUHHQlUwwuO7jN1zIKvHgxbSKk1nDZDy3v1J2c8CBJAUqQRX4qzZh5vfPd-LG_kxre=w424-h637-no

Posted
2 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Jaki on smutny na tym zdjęciu. Ogromnie sie cieszę ze już nie mieszka na ulicy. 

Bardzo smutny. I taki zrezygnowany... Jak nie nasz Misio - Miszka. Dobrze, że to już przeszłość.

Cały czas kciuki za Domek dla Misiaczka. Dobrej soboty. happy.gif

Posted

Superpomył. Udostepnie!!! Wrzuć też na szczenrzeszyniaki...No i może załóż też dla Rudzika? On bedzie bez tej łapki potrzebował wsparcia $