Luzia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 http://img81.imageshack.us/img81/9954/dsc00053zl9.jpg :loveu::loveu::loveu: Kaza jak z obrazka albo z puzzli :loveu: Pięknie wyszła :loveu:
LAZY Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ależ zazdroscimy Wam śniegu! Fotki zimowych ONków piękne!:loveu:
BlackSheWolf Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 a ja dodaje fotki schroniskowej Kamy ;) ma już 5 latek, to mądra i kochana sunia :) po szkoleniu.
BlackSheWolf Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 a tutaj Kama, która kopie w jakiejś norze ;) nie wiedziałyśmy o co jej chodzi, więc zawołałyśmy ją i poszłyśmy dalej a ja później patrze, a z tej nory wybiega zając :)
RagA Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Teraz Agar i pierwsze spotkanie z prawdziwą zimą :loveu: co to za biały puch?:lol: co za susy...:diabloti: co tam masz?:p dawaj... mam, mam złapałem:multi: czas na pozowanie:fadein:
LAZY Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Uwielbiam owczarki na śniegu! Nosek suni rewelacyjny skoro zająca znalazła;)
arrakis Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 BlackSheWolf - O,widzę ,że mamy imienniczkę;) RagA -:-o Ale macie śniegu .U nas to zimy wcale nie widać tzn. trochę śniegu było, ale gdzieś sie zbyło - a w chwili obecnej to pogoda jest taka: Ale przynajmniej piłka w zaspach nie ginie;).
RagA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 arrakis u mnie tez sniegu nie widac :cool1: a te fotki robione byly w poludniowo-wschodniej Polsce, akurat bylismy na wyjezdzie...:p
BlackSheWolf Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 arrakis: hihi takie same imionka maja sunie :D a u mnie sniegu nie ma :D i w tym roku jeszcze nie bylo ;) tzn padal ale gdzies tam topnial :) nie luuubie sniegu.,.... ale Onki slicznie na bialym tle wygladaja :D a jutro wstawie fotki OSko :)
mimoza Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale macie super z tym śniegiem, ja nie mogę się doczekać, aż Baltowski po raz pierwszy w życiu zobaczy śnieg... U nas jeszcze w ogóle nie było, a jakteraz patrzę za okno to jest piękne słońce i 8.3C w cieni. Grrr! :lol:
RagA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 mimoza moj Agar tez pierwszy raz snieg na oczy widzial, najpierw nie wiedzial co to za platki spadaja mu na pysk:diabloti:, nastepnie zaczal sie slizgac na lekko osniezonej drodze, juz nie wspominajac co sie dzialo jak sniegu napadalo prawie po kolana:crazyeye:, nurkowal w nim, chowal pysk i udawal ze go nie ma:eviltong:, pozniej robil rozne dziwne figury...tylko ciezko mi to bylo uchwycic aparatem... ale mialam ubaw z nim... a jak przychodzil do domu z godzinnego spaceru z wyglupami to za 15 min znowu piszczal ze chce isc i to wcale nie zalatwic sie tylko dalej poszlec...:fadein: wyhasal sie strasznie a we mnie wzbudzal taka radosc ze prawie calymi dniami siedzialam z nim na dworze:loveu:
mi-la Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A tu też maluszek, tylko trochę bardziej wyrośnięty. A ty to kto? No skoro tylko tymczasowo to masz buziaka... Chcesz łapkę? Czekam cierpliwie...idziemy już?
BlackSheWolf Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ło jejku :D :D jakie słodkie psiaki :D mi-la fajne porównanie psiakow :D jeden maly, drugi duuuzy :D
Karolajna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Więc dam zdjęcia Montanki: Wiecie że Montana umie robić ładną buźkę do aparatu... Bawić się ręcznikiem każdy pies umie. A teraz szok: To odkurzacz :lol: I coś dla śmiechu:
LAZY Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 U nas śniegu tez nie ma...dlatego fotki całkiem jesienne:) Ida w pełnym pędzie Żeby nie było, ze sunia ciagle się bawi, to troszkę ćwieczeń też było Maszerujemy I nasz popisowy numer, czyli slalom, robiony do przodu, do tyłu, wolno i mega szybko:)
LAZY Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Slalomujemy się dalej:) Podczas slalomu dziewczynka ciagle utrzymuje kontakt wzrokowy, co jest moją dumą:) Teraz my dwie:) A tutaj uśmiech dla Was od mojej zmeczonej dziewczynki
Luzia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img134.imageshack.us/img134/223/obraz6964rz1.jpg Padam :loveu::loveu::loveu:
BlackSheWolf Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 a ja wstawie Osko ;) już ma 9 miesięcy!! kiedy to minelo..?? "Ale jestem już pięęękny" "Hahaha!! dobry żart!! znasz jeszcze jakies dowcipy??" Wyszedl jakby mial krótki łapki :D
mortikia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nie ma to jak nasza Polska jesień :evil_lol: Pozuje mój ONek Joy:loveu: pozdr., Justyna
Recommended Posts