doddy Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Aby rozkręcić troszkę ten dział wrzucajcie zdjecia waszych pociech: A to moja:
Aszka Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Zakk z moja corka Zakk ze swoim przyjacielem To moje ulubiona fotka to inna ulubiona na tych zdjeciach ma 11 msc,jak tylko bede miala cos nowego-zaraz wsadze :)
Cortina Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 a moje ONki mozecie zobaczyc tu http://psy.gol.pl/GALERIA_MONIKA_CORTINA_HAGA.html Pozdr Monika
saJo Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 A to Bols Ja i Bols podczas treningu Trening c.d. Trening c.d. A wiedcej mozna obejrzec w galeirii Bolsa
K@tk@ Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Przedstawiam Wam moja Aurikę. Aura skończy w kwietniu 3 lata. Jest niezwykle zywiołowym psem, uwielbia aktywne spacery, piłeczkę na sznurku i pływanie. Jest psem problemowym ( z ostrością pozorną, atakami ofensywnymi), alecały czas ciężko pracujemy razem nad jej socjalizacja i prawidłowym zachowaniem. Patrzcie i podziwiajcie :lol:
Maniut Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 to ja daje mojego barbarzynce :) jeszcze w hodowli: pierwsza noc: 3,5 miesiaca: ostanio jakos robilma -> 10 miechow (z lefonu wiec slaba jakosc) moje naj naj naj naj naj naj ukochansze :) (3,5 miecha): a wiecej nie mam bo mi zerżarl wirus :(
asher Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 poki co to jedyne foty burkow jakie mam 8) ladne mamy jezory? :wink: na pierwszym planie Sabina z mina kretyna 8) troche nudne to pozowanie... a to Boogie solo
PsychoSzczurek Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 hej! to i my sie pochwalimy naszym potforkiem :P Szejk na swoim pierwszym IAL-u w Laskach na zimowym treningu...
asher Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 PsychoSzczurek, cuuudny zwierz... :D zwlaszcza na tym ostatnim zdjeciu wyszedl niezwykle... hmmm... twarzowo :lol: Maniut, na pierwszej fotce psiak wyglada tak, ze ma sie go ochote schrupac po prostu. mniooodzio 8)
PsychoSzczurek Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 PsychoSzczurek, cuuudny zwierz... :D dzięki :oops: a Twoja Sabinka wygląda jak jego siostra :D :wink:
doddy Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 No jasne, że pamiętam! Chyba nawet Twoja psina chciała kiedyś złapać moją bo za dużo biegała :biggrina:
doddy Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Tak, tak... Poganiać :lol: P.S. W końcu ruszył ten dział :wink:
cynio6 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 a to moja sunia będąc szczeniaczkiem PEMBROKE tutaj mając okolo 9 miesięcy a teraz zdjęcie terażniejsze a teraz zdjęcie naszego CARDIGANA szczeniaczek 1 dzień mając 3 tygodnie i ostatnie mając 6 miesięcy Sorry to nie owczarek ale nie mogłem się powstrzymać :lol: :lol: :lol:
asher Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 PsychoSzczurek, cuuudny zwierz... :D dzięki :oops: a Twoja Sabinka wygląda jak jego siostra :D :wink: eee tam. dla mnie na jest najcudniejsza na swiecie, ale ON to z niej marny... ale jedna ceche maja wspolna. sabina tez lata za Brenka Doddy :evilbat:
asher Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Sorry to nie owczarek ale nie mogłem się powstrzymać :lol: :lol: :lol: jak to nie owczarek??? :evil: moze nie niemiecki, ale przeca tez owczarek :D a pemberoki sa po prostu boskie!!!! i ten cardiganek z pucharem... :laugh2_2:
zaba14 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 piękne te wasze psiaki ;) ja po prosze o wiecej zdjęć :oops:
doddy Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 żaba14 jeśli chcesz zobaczyć więcej fotek, to kilka jest w temacie "Ilu jest tu Owczarkarzy?" na 7 i 8 stronie.
Maniut Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 ale slodziaszna!! haha a ja musze sie pochawlic ze mojemu Farcikowi uszy stanely w wieku 3 miechow i juz nie opadly!!
Recommended Posts