Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pustakiewicz zapatrozny w cos tam[prosze zwrocic uwage na wysoce intiligentnom mine surykata z tylu

i znowu surykat z mondrosciom w oczach:loveu::cool3:

kaska z psami

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dorplant napisał(a):
:lol::lol: znowu sie ubawilam :loveu:swietne zdjecia !
a temu surykatowi to co tam z geby wystaje oprocz lisci ????:evil_lol::evil_lol:
nooo pewnie jakis chwast albo kepka trawy czy czegus:oops::roll::evil_lol:.
noooo powiem tylko ze ZAWSZE sediza ma dizwnie radosna mine jak surykat pracuje na plycie.jestem ciekawa dlaczego?:diabloti:
w danii to po prostu parsknal smiechem jak surykat dzielnie robil oo.juz pomijam fakt mojego zamykania oczu na czolowce bo ona jest nienormalna.po prostu kiedys nie trafi w rekaw[na treningu raz przeeeleciaaala nad bo po kiego sie tak wysoko wybija matol?:mad:].mam po prostu mutanta w domu:evil_lol:.ranek przywitala tak ze :
ona zawze dostaje do wylizania pudelka po rannych jogurtach czy serkach.nooo wiec dizsiaj jadlam ze tak powiem niezbyt przytomnie-nzaczy sie za dlugo.a franca kloci sie.poniewaz na jej mruki[jedz ze szybciej:mad:]nic ise nie wydarzylo z irytacji skoczyla i wgryzla sie z warkotem w fotel na ktorym siedze rano:roll:.po czym usiadl i znowu burknela.czy ot mialo znaczyc:zobacz co ci zaraz zrobie jak nie przyspieszysz troche?hmmm:roll::evil_lol:.potem morduje te pudelka lezac na grzbiecie :ooo ooo burak jeden schowal sie pode mna,dorrwe go dorrwe:roll:.wiec wierzga gicami wije sie i powarkuje.moim zdaniem to najbardziej szajbniety pies jakiego mialam.teraz jest lysa jak oskubana ges wiec na wegrzech sedziowie beda miec polewke dopiero prawdziwa:oops::evil_lol:.

Posted

weź ze sobą może jakiegoś kinooperatora, cobyśmy mogli tę wyścigową gęś pooglądać ;) (nie tylko na fotce z pudła):cool3:

Posted

Ok, zalotny i proszacy usmiech w strone kogos, kto bedzie filmowal zawody? I szybki wrzut wizytowki z adresem e-mail do jego kieszeni:razz:?

Posted

filmy z zawodow i egzamonow surykata to beda na stresie raczej.tylko mam problem z moja obecnosica na tych filmach-widok jest mooocno denerwujacy mnie.:cool1:
ps. chita nie jest psem do sportu."kariere"startowa konczymy na jedynce mimo ze bedzie robiona do egzaminu schh3.ale to jeszcze ze 2 lata pracy przed nami.jak nie wiecej.
natomiast kretynowatosc pani gesi to moge ci zaprezentowac na zywca.

Posted

klucha jest nienormalna:evil_lol:.niestety ten proces postepuje:roll:.
prawda ze shado tez jest intiligentny inaczej?noo wlasnie....:razz:...jaka pancia takie psy:diabloti:

Posted

Eddiii napisał(a):
Asher jakto piwem :mad: jest poludnie :diabloti:

Zaczęłam przed :evil_lol: Południem znaczy się :evil_lol:
Ja wieczorem nie mogę pić, bo od razu usypiam :shake:
:evil_lol:

Posted

A oto przed wami mój kochany ON:

Łobuzika, wczoraj z 2 innymi moimi psiakmi (mieszańcami ON) uciekł i wcale nie był chętny do powrotu :diabloti:

Posted

GAIK, czarnulka (bo o ile pamiętam, to sunia) jest śliczna. Niech zgadnę, cięzko zrobić zdjęcia, bo za każdym razem, jak się przymierzasz, to lezie radośnie do ciebie:loveu:

Posted

Jeszcze jej nie nauczyłem pozować do zdjęć:cool3: Ale dopiero zaczynam... Siadać na komendę nauczyła się w jeden dzień, więc i może to się uda :lol: Najłatwiej robić jej zdjęcia już po spacerze:

Posted

Dzisiaj zdjęcia Daggi z koleżankami: Limą i Fidżi :loveu:
Wspólny pościg

Dzielenie się jest takie fajne...

A pan po spacerze ma spokój :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...