Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

marmara_19 napisał(a):
czemu ma taki maly kaganie ci w jakim cleu w ogole??ile on ma w klebie i ile wazy?bo na wielkie byydle wyglada;p

hejka :)
kaganiec nie jest maly ;) tak wyszedł :cool3: bo naprawde to on może w nim ziać, ziewać i pić wodę z kałuży :roll:
a kaganiec tylko wtedy jak idziemy gdzieś miastem bo mandat mogą nam wlepić a zreszta ludzie trochę sie go boją ;)
a co do wielkości to jak na swój wiek jest ogromny :evil_lol: a tu jeszcze ma urosnąć :shake:

Posted

elapieczus1 - pobudka?ale oni wcale nie wyglądają jakby chcieli wstać:evil_lol:

mch - źaba z mamunią uroczy,ale ten siad to chyba nie z tej strony:cool1:
zdjęcia rudej jak zwykle artystyczne:loveu:( nawet z tym patykiem w pycholu nie traci klasy;))

Posted

amakor napisał(a):
to moje burki dwa z trzech Armina i Kusy

Kusy (na pierwszym planie) zaginął! Prawdopodobnie poszedł śladem zwierzyny. Właśnie wróciłyśmy z lasu, minęła przeszło doba, ani śladu! Marzena zostawiła swoje rzeczy, jedzenie , nie było go.

Posted

Witam! Przedstawiam moją sukę-Bakarę .Jest z nami od 31.08.2007r.Ma ok.2lat.Dlaczego podaję przybliżony wiek?ponieważ znalazłam ja porzuconą wlesie.Prawdopodobnie została wyrzucona z auta.Nie wiem jak mógł ktoś tak zrobić ale wiem jedno,że nie żałuję decyzji o zabraniu jej do mojego domu.Być może a raczej na pewno nie ma rodowodu,ale i tak jest dla mnie najpiękniejsza i najukochańsza na świecie.
A to kilka fotek mojej kochanej znajdy

Pozdrawiam wszystkich

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...