Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A tak wygląda Ideńka podczas czynności tropielniczych:) Oczywiście ślad wynajduje sama:) Druga interpretacja to pies na wystawowym ringu:)

Pierwszy raz widzi łabędzie

Ale o tym, ze po drzewach nie chodzą nie wie:)

A tutaj pies w natarciu!

I pies w locie

Posted

Tu się tylko oczko ostało:)

A tu pies się nieco złożył

Atak na fotografa:)

I chwila ćwiczeń, żeby nie było, ze samo "kijaszkowanie"

Posted

to jest tak, Eto na codzień chodzi w kagańcu i na krótkiej smyczy .. staramy sie w rózny sposób zapobiegac jego przejawom agresji .. mam tu na myśli atak na innych ludzi.. ale poza pochwałami cieżko jest nam go nagradzac za poprawne zachowanie.. bo jest w kagańcu.. a nie możemy pozwolić aby w parku czy gdzies .. gdzie mialy styczność z obcymi zdjąć mu kaganiec..
na razie nie stać mnie na szkolenie .. więc jakoś próbuje radzić sobie sama..

Posted

przekazałam Eto wszystkie pochwały :loveu:
coprawda teraz ma nieco krótsza sierśc.. co najbardziej widac na brzuchu .. (cały brzuch i pół klaty mu zgolili na usg).. ale wiecie, strasznie bym chciała sprawić Eto towarzyszkę... i nawet mam taki plan .. :diabloti: myśle że uda mi się to zrealizować w maju :loveu:

Posted

Gratulujemy malenkich kluskóf:loveu::loveu::loveu:

Mały-ucz sie ode mnie.W kuchni sie żuli.Zawsze cos daja,albo im cos spada:evil_lol:

Ale moich patyczków nie ruszaj,bo..

...:mad::evil_lol:

A to Patinka:loveu::loveu::loveu::loveu:,która mieszka z rodzicami.Oj dała szkołe Aichy.W koncu nie bedzie szczyl podskakiwał 10 letniej suczy.mimo,że jest szczyl 4 razy wiekszy:evil_lol:

Posted

porabany surykat
zapierniczam jak czub z listkiem w gebie

durnowata mina

kolejna mina z cyklu:jezdem mondrym psem:evil_lol:

i jeszcze jedna-jestem zziajana czyli zadowolona z siebie jak nie wiem co:cool1:[ja nie iwem dlaczego ten pies,lysy obecnie bo linieje,wychodzi na kazdym zdjeciu jak ...ekhem....:roll::evil_lol:]

surykat w locie czyli norma-latam jak gooopek z czyms w gebie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...