Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

shado jest w sumie niezla poducha

do mnie-oto view na zmutowana lysa surykatke.

aport tsymam-moj dziiiwny pies wyglada ekhem...:cool3::evil_lol:

aport duzy a ja malutka:razz:-upsnal mi sie z deczko w boczek:cool1:

Posted

nie,ona nie rusza aportem.tylko gappay jest po prostu za duzy i bierze go wlasnie tak jak na zdjeciu.zdarza jej sie.dlatego musze zainwestowac[wrteszcie]w porzadne aporty.surykat ma no surykatkowy pysio.gappay dla shado jest ok.bo on ma sagan a dla surykatki...nooo powiedzmy ze ma duuuzo miejsca na zlapanie.:evil_lol:
soory za jakosc zdjec-komorka i za moj brzuchol8).surykatka znalazla aport i postanowila zmolestowac mnei w domu zeby moze cos ...nooo jak przyniose mamusce cus to ona zabierze mi to i pojdzie do kuchni a tam w pudelku sa ciaaaaastka:D.i dlatego musze wszystko chowac a dzis zapomnialam i mnie dopadla na fotelu wiec ja za telefon,wstalam no i pstryk:D.

Posted

arrakis napisał(a):
A co by było jakby sie upsnął jeszcze trochę np. na stopę:evil_lol:?

arrakis ty tej surykatce nie podpowiadaj ,bo ona i tak ma wiele ciekawych pomyslów :diabloti::diabloti:

Posted

Lato w te jesienne wieczorki:

Zabawa z banda dzieci nad jeziorem
]
Mordowanie patyczka

ratowanie patyczka

trza zwiewac z ta piłka,bo mi wujek zabierze.A kółka to nie chciał dac:)

Posted

Bo ta Aichy piłka jest.Zalazła sobie kolo smietnika.Dzieciaki miały wielka radoche,a Aicha jeszcze większą.:)

Aicha była bardzo lubiana na polu namiotowym.Przychodziły dzieci z rodzicami ją głaskac,przybijac piątki i przynosiły jej rózne smakołyki.:)jakbym jadła mięso to bym jeździła tam na żula:)

Posted

Ale latem zapachniało! Ruda jak możesz nas tak męczyć???

Dziewczyna widać, że ulubienica na polu! Brałaś opłaty za te mizianki?:cool3:

Posted

Młotkowski po wysiłku umysłowym zajął się pracami wykopaliskowymi,piłkę swą obok sobie położył i kopać począł,a co dalej?

Piłeczka mu do dziurki wpadła:crazyeye:

łupsss

Wpadł w zadumę o co kamon:???:

Oczywiście po przemyśleniu wpadł w euforię

Posted

dorplant napisał(a):
arrakis fajny "tor", lux dobrane kolory, i widac ze zabawa przednia :multi:
moze by pomyslec o czyms takim w ramach rekreacji :razz:

A do tego tani w wykonaniu i po złożeniu mało miejsca zajmuje;).
Ło matko:crazyeye:, Lisica a ta góra z tyłu to też jego dzieło?!

Posted

surykat w całej swej surykatowości jest bossska:loveu:

ruda może to mało inteligentne pytanie z mej strony, ale no... wszystko jest możliwe:evil_lol: Te kąpiele to w październiku:-o Łał:evil_lol: Pokolenie morsów:diabloti:

Młotkowski jest pierwszym wilczastym długowłosym jakiego widziałam iii... :loveu:

Negra doszła do wniosku, że się zrobi na owczarka... Już znudziło jej się udawanie BC, teraz "jezdem ONkiem, jezdem wielka i nikt mi nie podskoczy":roll:
http://img134.imageshack.us/img134/8403/dsc06293nxm9.jpg

Posted

Niee:evil_lol:to był koniec lipca.ja wtedy sie nie kąpałam,bo ja musze miec 40 stopni w jeziorze,a co dopiero teraz:lol:palca bym nie zanurzyła.za to Aicha to i owszem:diabloti:

Posted

14ruda no już myślałam, że takie sporty extremalne uprawiacie:evil_lol: ja tak samo jak Ty - 40 stopni, no to se wejdę do wody:lol: Co innego psy:roll:

arrakis taaa i tłumacz Neg, że jak stanie w rozkroku to nie znaczy, że ONem jest:evil_lol: Ale odpały w głowie zaczyna mieć iście Zoranowe:roll::diabloti:

P.S. Dzięki:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...