Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='14ruda']

Ile ten mądrala ma miesięcy? Fajny:evil_lol:

Powinien kiedyś być zorganizowany zlot ONków, by sobie pobuszowały na jakiejś wspólnej polance:lol:

Posted

Czy ja wiem... Owczarki nie labki, nie sa zawsze 100% tolerancyjne wobec siebie ;) Wiem, ze owczarki śląskie dosyc regularnie i krakowskie raz na jakis czas mają spotkania (do obu grup czasem wpadamy), warszawska grupa to wiadomo, lubelska tez w mini składzie ;)

Posted

Nanami napisał(a):
Czy ja wiem... Owczarki nie labki, nie sa zawsze 100% tolerancyjne wobec siebie ;) Wiem, ze owczarki śląskie dosyc regularnie i krakowskie raz na jakis czas mają spotkania (do obu grup czasem wpadamy), warszawska grupa to wiadomo, lubelska tez w mini składzie ;)

A w Poznaniu, jak to w Poznaniu...:evil_lol: Tylko Azir się odezwała, że chętna na spacer wspólny dogtrekkingowy :cool3: (jak to się teraz fajnie nazywa) ale ma małe dzieci i nie może :placz: a ma fajne te swoje psiaki.

Posted

A tu jeszcze kilka fotek Nortona :evil_lol:

Poniżej Nortonek "dyskutuje" z Korin:evil_lol:

"Pan" zajął się stadem bezgłośnie i zapanował "pokój"

Posted

Norton-mój potwór to w sumie potworka i ma 4 miesiace i 2 tygodnie.W Poznaniu mam rodzinkę i bedę jechała tam na prześwietlenie Aichy za jakis czas,wiec możemy się spotkac na jakis spacerniak w wiekszym gronie:)

Posted

[quote name='mch']a to dla tych których psy nie lubią wody :lol: , cieszcie się :evil_lol:

Mch - mój pies kiedyś dostał komendę "nie wolno do wody" i jak myślisz, jak zinterpretował te słowa ... finał był taki jak na twoich fotkach:evil_lol: i nic nie mogłem zrobić bo komenda "do wody" była tą stosowaną, wtedy kiedy pies mógł się iść kąpać :lol:

Posted

Aicha parę dni temu na dłuuuuuuuuuuuuuuuugim spacerku poznała nowe koleżanki.Dianę(czarny mixONa) i Kiarkę (dobrze znaną belgomaniakom),która sponiewierala Aiche kilka razy i dala jej lekcję,że nie wszystkie psy zawsze maja ochotę na zabawę z Aichą a zwlaszcza jej brutalną zachetę do zabawy;)
Dzięki temu Aicha czasem się zastanowi zanim wleci jak koń w jakiegoś psa :)

W szeregu nie usiedzi,bo po co?

Udało się!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Odwiedziny u kiarkowych maluszków:)Aicha nie bardzo wiedziala co zrobić z takim stworem :)

Posted

[quote name='14ruda']Odwiedziny u kiarkowych maluszków:)Aicha nie bardzo wiedziala co zrobić z takim stworem :)

I chyba z wzajemnością :lol: Długo tak siedziały sierotki? :lol:

Zorlis, super fotka :klacz: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...