bellatriks Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nortonek śliczny:loveu: jak namalowany:loveu: :loveu: :loveu:
14ruda Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aicha nad jeziorem: Uszko nam się podnosi:) Relaks Czy te oczy mogą kłamać? Pływamy sobie pierwszy raz w życiu poczym robimy rozpierduche na innych plażowiczach-dlatgo na uwięzi :) BAW SIĘ ZE MNĄ!-Aicha molestuje mojego kumpla. Na plaży wieczorkiem
Nanami Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A to mój brzydol, dołącza do galerii :P Profil Sylwetka
Nanami Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Piękna jesli juz :) No i wszystkie owczarki piękne! Wiadomo :]
norton Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A ja jeszcze dorzucam fotkę Nortona i Korin - pierwsza miłość Nortonka :evil_lol: oczywiście :) Norton to ten pies po prawej stronie... Czasami w ferworze walki mylą mi się te dwa ONki :roll:
Nanami Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Owczarka, suczka ;) A Nortonka od Korin da sie odróznic - w statyce ;) Widac, ze Korin ma suczy wyraz pyska.
dawid_wroc Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 witam!! zamieszcze kilka fotek Ediego oto one zaraz po przyjezdzie do domu zapoznanie sie z ogródkiem zabawa spanie mamy zdjatek jeszcze hohoho :) a Edi ma dopiero 10 tygodni...
marmara_19 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 heh fajne takie maluszki:D:D ale ja wole duuzie pieski:D:D jak moj byl rok temu taki maly to chcialam zeby byl jzu duuuuzy:D i teraz mam duuzego:D:D chociaz sa chwile, ze wolalabym zeby byl mniejszy.. bo przy malutkim bylo mniej roboty;p zapraszam do galerii moich potworkow:D
marmara_19 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 gdzie nic nie widzisz??a w ogole na owczarku jest wiecej fot niz tutaj;p
norton Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Przedstawiam dzisiejsze zdjęcia z "dog trekking'u". W okolicy Poznania były doskonałe warunki dla pieszej turystyki z psem :lol:
marmara_19 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 biedny Nortonek tak na smyczy ciagle:( moj ostatnio codziennie klusuje 12 km przy rowerku:D:D a do tego sa jeszzce inne szalenstwa itp.... zobacz Cekina w galeri;p ide na spacer i mzoe beda jakies fotki nowe:D
norton Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='marmara_19']biedny Nortonek tak na smyczy ciagle:( moj ostatnio codziennie klusuje 12 km przy rowerku:D:D a do tego sa jeszzce inne szalenstwa itp.... zobacz Cekina w galeri;p ide na spacer i mzoe beda jakies fotki nowe:D Nortuś nie taki biedny ;) jego Pan za to całe 24 km musi się nagadać, nawołać "na przód" "ciągnij" "lewo- na przód, pawo- na przód" gardło mam zdarte takiej marszrucie :placz::lol: Cekin śliczny! A ja zachęcam wszystkich okolic Poznania i nie tylko do odwiedzenia nowego wątku tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28141
*Monia* Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A ja chciałabym się pochwalić ONkowatym którym się opiekuję. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia :loveu: i moja suńka jest chyba troszkę zazdrosna chociaż i tak ją kocham najbardziej. a oto Aresik jak był jeszcze szczeniorkiem z klapniętym uszkiem na pikniku, zamyślony: z koszykiem piknikowym "ale duża koleżanka, zaczynam się bać, ale nie dam się!"
*Monia* Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A tutaj wcina trawkę, mniam mniam "dlaczego ten piesek sobie poszedł? Nie lubi mnie?" "Znowu zdjęcia? już nie mam ochoty. Chcę sobie w spokoju powąchać" "Ależ ja jestem fotogeniczny" na tle drzewka odpoczynek po męczącym dniu zabawy
*Monia* Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 To było jak był jeszcze mały i się nie znaliśmy. A teraz wygląda tak: Na swoim ulubionym fotelu A tu słodki pysiek na tle telewizora "odczepcie się ode mnie, idę spaciu. Dobranocka już była"
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mój Denisek On-kiem raczej nie jest:( ale jest najbardziej podobny do tej rasy, co sadzicie? Jest chociaż mieszańcem z owczarka?
Nanami Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :loveu::loveu:Ale cudny, kocham te masc:loveu::loveu:
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Nanami powiedz, czy Denisek ma cos z owczarka, bo ja sie na tym raczej nie znam... jak to jest?????
Recommended Posts