AM Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nanami, Jak na 6-cio miesięczną sukę to był z Kazy kawałek kobitki :cool3:
ayshe Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 glonki najwyzej mnie zamorduja ale co tam:roll: . surykat wyskubany jak linial.temat pracy:lysy uzytek:cool3: gruby treser i lysy uzytek-surykat wredniak jaka ona slodka byla jak byla lysa...a teraz taki siersciuch:cool1: ....
ayshe Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 shadowski i zdjecie yanty[z komorki-sorry za jakosc] uial
Nanami Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ooo, Uial jest bi-kolor czy taki z małą iloscia podpalan czarny podpalany? :cool3: :loveu: A Shadowski to taki stateczny, starszy pan :eviltong: A Surykatka smiesznie wyglada taka wyskubana :-o
ayshe Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 uial bedzie czapraczkiem.to czysty eksterier:p nie to co pozostala dwojka.nowych zdjec parth[czarnej suni]nie posiadam...tylko to co kiedys juz zamieszczalam.surykat po prostu wpadl w moje lapy i zostal wyskubany dokumentnie.a shado sie kamuflowal na tym zdjeciu.ze jest stateczny.on jest durny a nie stateczny:cool1: .
marmara_19 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 dzisiejszy spacereq byl fajny:D filmik-rozgrzewka i zle wykonywanie komend przez moje zle wydawane komendy i przeczaca mowe ciala;p=moj pies ma glupiego wlasciciela;p http://www.zippyvideos.com/4518580006255616/jesienny_spacer_002/
mch Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 moje niunio male jak byla przez chwile zima niunio z rodzoną siostrą i ruda na sniegu i akcja ,,papuga" osooochosssi
Vectra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A pamiętacie mnie jeszcze :cool3: to ja najbardziej idealna suczka na świecie :evil_lol: a tu śię usmiecham szeroko do wszystkich :diabloti:
ayshe Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 vectra-pamietamy:loveu: .baaardzo lubie twoja sucz.sama bym ja wziela do roboty ale juz nie mam kiedy:shake: .sucz jest fajna bo zadziorna i taka z gatunku :mow do mnie jeszcze a ja i tak zrobie swoje.
ayshe Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :megagrin: paluszki przezyly? klasyczne"laaaapie pilke,kurna ,gdziekolwiek ona byla":D
suzzy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witam jestem tu nowa, ale postaram sie wstawic jakos zdjecia mojego Psiaka :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich:)
suzzy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Oto moja Szajna majaca 4 miesiaczki :) Jak widac jedno ucho stojace drugie szwankujace :) Hehehe ale zabkuje teraz wiec sie nie martwie bo wczesniej jej staly oba :)
Nanami Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jaka fajna, mała niunia, tylko po co w domu te kolcuszki nosi? ;)
suzzy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A tak jakos ;P nie wiem.. z przyzwyczajenia poprostu ma zawsze to sa polkolce. Jak juz bedzie miala duza kolczatke to bede jej sciagala:)
saJo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 suzzy napisał(a):A tak jakos ;P nie wiem.. z przyzwyczajenia poprostu ma zawsze to sa polkolce. Jak juz bedzie miala duza kolczatke to bede jej sciagala:) bosh, 4-ro miesieczny szczeiak w kolcach :placz:
agis Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 saJo napisał(a):Ksieciunio portrecik ogladamy TV a ja nie widze fotek :placz: tylko jakies czerwone cos...
Nanami Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 suzzy napisał(a):A tak jakos ;P nie wiem.. z przyzwyczajenia poprostu ma zawsze to sa polkolce. Jak juz bedzie miala duza kolczatke to bede jej sciagala:) Duza czy nie, moze sie zaczepic o cos wiec to troche niebezpieczne ;) Ja mam nawyk, ze po spacerze obroza w kąt z psa. A czemu zakładasz, ze bedzie potrzebna duza kolczatka w tym wieku? :cool1: My chodzimy zmiennie raz w zwykłej, ras halter, raz kolczatka, raz łancuszek... Kolczatka na przypomnienie lekcji, ze niektórych piesków i ludzi sie nie próbuje zjadać. Sajo, zmien serwer, ten zabezpieczył sie przed hotlinkowaniem i nic nie widac :roll:
ayshe Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 kolczatka to zdecydowanie sprzet na trening wylacznie .w domu do zdjecia.ale nie zrazaj sie do nas suzzy;) .kolce to dosc egzotyczny sprzet do chodzenia po domu i na spacerki.i tyle:cool3: . slodki szczeniol:loveu:
saJo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ayshe napisał(a):kolczatka to zdecydowanie sprzet na trening wylacznie . Ale chyba zgodzisz sie ze mna, ze niekoniecznie dla 4-ro miesiecznego szczyla... Czy ktos oprocz mnie widzi fotki Ksieciunia??
Nanami Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ehhh no to inaczej zdjecia Ksieciunia, przekabacimy serwer :p Potrecik Księciunia A tak oglądają TV, o!
Recommended Posts