Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

glonki najwyzej mnie zamorduja ale co tam:roll: .
surykat wyskubany jak linial.temat pracy:lysy uzytek:cool3:

gruby treser i lysy uzytek-surykat wredniak

jaka ona slodka byla jak byla lysa...a teraz taki siersciuch:cool1: ....

Posted

Ooo, Uial jest bi-kolor czy taki z małą iloscia podpalan czarny podpalany? :cool3: :loveu: A Shadowski to taki stateczny, starszy pan :eviltong: A Surykatka smiesznie wyglada taka wyskubana :-o

Posted

uial bedzie czapraczkiem.to czysty eksterier:p nie to co pozostala dwojka.nowych zdjec parth[czarnej suni]nie posiadam...tylko to co kiedys juz zamieszczalam.surykat po prostu wpadl w moje lapy i zostal wyskubany dokumentnie.a shado sie kamuflowal na tym zdjeciu.ze jest stateczny.on jest durny a nie stateczny:cool1: .

Posted

vectra-pamietamy:loveu: .baaardzo lubie twoja sucz.sama bym ja wziela do roboty ale juz nie mam kiedy:shake: .sucz jest fajna bo zadziorna i taka z gatunku :mow do mnie jeszcze a ja i tak zrobie swoje.

Posted

Oto moja Szajna majaca 4 miesiaczki :) Jak widac jedno ucho stojace drugie szwankujace :) Hehehe ale zabkuje teraz wiec sie nie martwie bo wczesniej jej staly oba :)

Posted

A tak jakos ;P nie wiem.. z przyzwyczajenia poprostu ma zawsze to sa polkolce. Jak juz bedzie miala duza kolczatke to bede jej sciagala:)

Posted

suzzy napisał(a):
A tak jakos ;P nie wiem.. z przyzwyczajenia poprostu ma zawsze to sa polkolce. Jak juz bedzie miala duza kolczatke to bede jej sciagala:)

bosh, 4-ro miesieczny szczeiak w kolcach :placz:

Posted

suzzy napisał(a):

Duza czy nie, moze sie zaczepic o cos wiec to troche niebezpieczne ;) Ja mam nawyk, ze po spacerze obroza w kąt z psa. A czemu zakładasz, ze bedzie potrzebna duza kolczatka w tym wieku? :cool1: My chodzimy zmiennie raz w zwykłej, ras halter, raz kolczatka, raz łancuszek... Kolczatka na przypomnienie lekcji, ze niektórych piesków i ludzi sie nie próbuje zjadać.

Sajo, zmien serwer, ten zabezpieczył sie przed hotlinkowaniem i nic nie widac :roll:

Posted

kolczatka to zdecydowanie sprzet na trening wylacznie .w domu do zdjecia.ale nie zrazaj sie do nas suzzy;) .kolce to dosc egzotyczny sprzet do chodzenia po domu i na spacerki.i tyle:cool3: .
slodki szczeniol:loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
kolczatka to zdecydowanie sprzet na trening wylacznie .

Ale chyba zgodzisz sie ze mna, ze niekoniecznie dla 4-ro miesiecznego szczyla...

Czy ktos oprocz mnie widzi fotki Ksieciunia??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...