Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Baśka']AM, pięknie :multi: pięknie :multi: ... i powspominajmy :loveu: ... takim go pamiętam ...

Pozdrawiam :-)

Ojej... Kiedyś był taki malusi z uszami ułożonymi "z wiatrem"...:loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mch napisał(a):
fotki moimch chorych psów z dziś
żaba ksywa dysplazja
klara ma nową ksywę od tygodnia ,,bradykardia " i ,,chorawa wątroba"
tu juz widac ze się kłócą o to które jest bardziej chore :evil_lol:
tu juz na spokojnie sprzed dni paru , oba moje słonka siedzą sobie

zdjątka przepiękne -Źiabowski może się poszczycić rewelacyjnym uśmiechem. Jakoś nie widac po nim tej dysplazji -pewna jesteś że ja ma??????

Posted

:lol: hehe, ma ma , dowodem blizna na pół łokietka po operacji , tyle ze jedyną w naszej rodzince która się choc troche przejmuje choróbskami psimi jestem ja, bo jak widac na załaczonych wyzej klarka tez nie przyjmuje absolutnie do wiadomosci wyników badań :lol:

Posted

Czesc - wstalam z gradowa mina, ale tylko ogladnelam Wasze Szczescia - i juz! Kocham swiat!!!! Zazdroszcze takich gromadek - my czekamy na zime - powiekszy nam sie stadko :)

Posted

To jest moja Aicha.Właśnie jakimś cudem nauczyłam się wstawiać foty:)

A tu na działeczce:
Zabawa w misce

Ciemna noc,pańcia baluje przy grillu,ale o pieska zadbała:)

Pijemy:)

Posted

pokaze mojego potworka;p
tutaj ejstesmy na spacerku na lotnisku i robimy hop do pileczki;p

no idziesz ze mna plywac?

idziesz??

nasza ekpia;p po spacerku pozujemy:) zdjecie autorsta Sośnica z woczarkow, Cekin z Alfa siedza razem :D:D trudno nie zauwazyc;p Alfa to moj maly potworek:)

a tak wygladam po czesanku.. z moim ukochanym Sedeskiem:D

na tych fotkach mam 14 miesięcy a Alfa 8 latek:)))

tutaj z Alfa.. ona 7 latek a ja 3 miesiące... rok temu byłęm malutki:)

Posted

Witam serdecznie dogomaniaków! Ja również chętnie podzielił bym sie z wami fotkami mojej pociechy ale nie wiem niestety jak wkleić zdjęcia w post bo w temacie netu, linków itp.jestem niestety jeszcze zielony.Zamiastb więc błądzić po omacku mam gorącą prośbę:może ktoś z was znajdzie chwilkę czasu i poprzez GG poprowadzi mnie w pierwszą podróż po tej dżungli przeciwności :(
Wien, że to nie może być trudne ale tym czasem niestety w żaden sposób nie potrafię sobie z tym poradzić:comp26:
Pozrawiamy serdecznie

Posted

Teraźniejsze fotki z pomysłami Aichy jak dostanę płytkę.Tera troche historii rodzinnych :)
Z rodzeństwem

Z mamunią

Tatunio

Z życia szczeniora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...