Tyśka) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Toffik, Rafik - jacy szczęściarze :) Trzymam kciuki za domek Duni! Oby zadzwonił! Quote
Anula Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Wyróżniłam ogłoszenie OLX na Wrocław za 17,81zł do 06.05.18 Quote
Bogusik Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 U Raficzka wszystko dobrze.Gania po ogrodzie i bawi się pluszakami z wnuczkami :) Natomiast Toficzek pozdrawia wiosennie :) 1 Quote
szafirka Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Dunia też pozdrawia, chociaż jeszcze nie tak radośnie jak Tofik i Rafi 1 2 Quote
Bogusik Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Haniu dziękujemy za zdjęcia :) Jak widać tylko na rękach i chyba nadal nie ufna...? Niestety ale domek z Poznania,który tak dobrze się zapowiadał z początku,po prostu nie podołał pytaniom z mojej strony i było zwykłe bumm.... słuchawką.Ponowne próby nawiązania kontaktu też bez efektu, Tak więc Dunia nadal szuka swojej szansy na przystosowanie do normalnego życia i przełamania wszelkich barier,które jeszcze ma. Quote
Nesiowata Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 4 godziny temu, Bogusik napisał: Haniu dziękujemy za zdjęcia :) Jak widać tylko na rękach i chyba nadal nie ufna...? Niestety ale domek z Poznania,który tak dobrze się zapowiadał z początku,po prostu nie podołał pytaniom z mojej strony i było zwykłe bumm.... słuchawką.Ponowne próby nawiązania kontaktu też bez efektu, Tak więc Dunia nadal szuka swojej szansy na przystosowanie do normalnego życia i przełamania wszelkich barier,które jeszcze ma. Mała szkoda, krótki żal. Dobrze, ze teraz. 1 1 Quote
b-b Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 Takiego domku dziewczynie nie trzeba. Będą lepsze! :) Quote
Bogusik Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 18 godzin temu, Nesiowata napisał: Mała szkoda, krótki żal. Dobrze, ze teraz. To prawda i nie ma czego żałować! 2 godziny temu, b-b napisał: Takiego domku dziewczynie nie trzeba. Będą lepsze! :) Taką mamy nadzieję,bo nie pozwolimy Duni skrzywdzić! Malutka już przeszła swoje piekło na tej ziemi...:( Quote
Bogusik Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 55 minut temu, szafirka napisał: no to witamy bardziej otwarcie :) Haniu,nawet nie wiesz ile radości sprawiłaś tymi zdjęciami! :) Bardzo kochana dziękuję za śliczną Dunieczkę po za domem :) 1 Quote
b-b Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Jak porównać zdjęcie przylepionej do ziemi w schronisku to się wierzyć nie chce, że to ta sama sunia! Dusieńko odwagi maleńka :) Quote
helli Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 nie znam sie na obrobce fotek, ale sprobowalam paint i paint net, nie wiem co to jest kadrowanie hehe Quote
Tola Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Można tez spróbować zamaskować otoczenie przy pomocy ramek, wyglądałoby to tak: 1 Quote
hop! Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Z ogłoszenia Duni odezwał się pan z Polic koło Szczecina. Poprosiłam, żeby zadzwonił do Hani. 1 Quote
Bogusik Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 17 godzin temu, hop! napisał: Z ogłoszenia Duni odezwał się pan z Polic koło Szczecina. Poprosiłam, żeby zadzwonił do Hani. Chyba nic z tego,bo nie mam od Hani żadnych info. w tej sprawie. Quote
Tyśka) Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Bardzo podobają mi się zdjęcia w ramkach :))) Trzymam kciuki za Dunię... w końcu ktoś się odezwie. Nie wiem czemu taki postój, u mnie też cisza.... Quote
Bogusik Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Raficzek wykąpany i czyściutki pozdrawia...:) Według p.Grzegorza nie na długo bo napotkane kretowisko natychmiast zostaje rozkopane,a ziemia frufa w powietrzu...:) 2 Quote
Recommended Posts