Tola Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Zaglądam do zamojskich pięknot, jak dobrze widzieć je poza schronem:) Mice na pewno potrzebny czas, a Bobi po SPA powolutku powinien szykować się do domku;) Quote
szafirka Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Bobi nadal szczekliwy, ale jak się do niego podchodzi, by zapiąć smycz, to przestaje i opuszcza głowę. Kiedy zbliżam się do dziewczyn, to Dunia chowa się za Miką. Popołudniowe kuszenie smaczkami przyniosło 50 % powodzenia - Dunia oczywiście schowała się za Miką, a Mika chętnie zaczęła jeść mi z ręki, nawet zrobiła kilka kroków aby wziąć ode mnie ostatnie smaczki. Kiedy wstałam (bo siadam sobie koło nich), to skuliły się obydwie i czekały kiedy odejdę. Mika ur. w 2016 r., a Bobik chyba w 2014 r.? (załącznik). Psiaki sterylizowane w październiku, standardowo zaczipowane i zaszczepione przeciwko wściekliźnie. Quote
Poker Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Dla mnie to jest 2011, przynajmniej ja też tak piszę. Quote
b-b Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: Zapraszam na mini bazarek :) Bardzo DZIĘKUJEMY!!! :D :* 1 godzinę temu, elik napisał: Wczoraj i dzisiaj tj. 7 i 8,01, na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty .................20,00 zł od ona03 - 7.01. .................50,00 zł od Besia11 - 8.01. ...............100,00 zł od mdk8 podarunek od Devonka - 8.01. .................20,00 zł od mdk8 - 8.01. Bardzo serdecznie dziękujemy Ogromnie dziękujemy za wszystkie wpłaty. To wspaniale,że psiaczki zawojowały tyloma sercami :) 1 godzinę temu, Tola napisał: Zaglądam do zamojskich pięknot, jak dobrze widzieć je poza schronem:) Mice na pewno potrzebny czas, a Bobi po SPA powolutku powinien szykować się do domku;) Nikogo na siłę nie wygonimy. Niech dochodzą do siebie :) Quote
b-b Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 1 godzinę temu, szafirka napisał: Bobi nadal szczekliwy, ale jak się do niego podchodzi, by zapiąć smycz, to przestaje i opuszcza głowę. Kiedy zbliżam się do dziewczyn, to Dunia chowa się za Miką. Popołudniowe kuszenie smaczkami przyniosło 50 % powodzenia - Dunia oczywiście schowała się za Miką, a Mika chętnie zaczęła jeść mi z ręki, nawet zrobiła kilka kroków aby wziąć ode mnie ostatnie smaczki. Kiedy wstałam (bo siadam sobie koło nich), to skuliły się obydwie i czekały kiedy odejdę. Mika ur. w 2016 r., a Bobik chyba w 2014 r.? (załącznik). Psiaki sterylizowane w październiku, standardowo zaczipowane i zaszczepione przeciwko wściekliźnie. Oby dziewczyny szybko przekonały się,ze od Ciebie to tylko same dobre rzeczy je spotkają :) Stawiam na 2011r Ciekawe co powie wet . 7 minut temu, Poker napisał: Dla mnie to jest 2011, przynajmniej ja też tak piszę. Niom. Dla mnie też. Quote
Olena84 Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Dnia 7.01.2018 o 10:56, elik napisał: Niestety nie m juz tego pkietu promocyjnego z puszkami a 800 g. Są tylko puszki a 400 g. Jest zestaw dla szczeniaków i małych psów i myślę, że ten byłby najlepszy. Czy go kupić ? To jest wołowina i kurczak cena 24 puszek - 79,80 zł http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/junior/158549 Animonda GranCarno Original Junior, 24 x 400 g Animonda GranCarno Junior jest specjalnie dostosowana do potrzeb szczeniąt i młodych psów, a kawałki mięsne karmy są dopasowane do wieku psa. Teraz także w megapakiecie 24 x 400g w korzystnej cenie! c.d. opisu wykupiłyście "mojemu" Grzesiowi ;), bo musiałam dosztukowywać to co zostało;), pierwszy raz takie braki na zooplusie Quote
Gusiaczek Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Dziewczyny, jest jeszcze sklep (z asortymentem zooplusa) - bitiba.pl. Karma dla Ovo w zoo jest najczęściej droższa ok 15.00 - 20.00 zł, dostawa bezpłatna od zamówienia na 119.00 zł Quote
Tyśka) Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Dziewczyny, jest jeszcze sklep (z asortymentem zooplusa) - bitiba.pl. Karma dla Ovo w zoo jest najczęściej droższa ok 15.00 - 20.00 zł, dostawa bezpłatna od zamówienia na 119.00 zł Też polecam bitibę, identycznie pdoobny do zoo+, tak samo się kupuje, takie same niemal promocje, a karmy tańsze... Poszedł grosik dla Mikusi i Bobika. Symbolicznie bardziej, ale... ;) Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 6 godzin temu, Olena84 napisał: wykupiłyście "mojemu" Grzesiowi ;), bo musiałam dosztukowywać to co zostało;), pierwszy raz takie braki na zooplusie Kto pierwszy ten lepszy. Ponoć :) Quote
b-b Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 6 godzin temu, Olena84 napisał: wykupiłyście "mojemu" Grzesiowi ;), bo musiałam dosztukowywać to co zostało;), pierwszy raz takie braki na zooplusie Może za jakiś czas będzie znowu promocja ;) 6 godzin temu, Olena84 napisał: wykupiłyście "mojemu" Grzesiowi ;), bo musiałam dosztukowywać to co zostało;), pierwszy raz takie braki na zooplusie 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Dziewczyny, jest jeszcze sklep (z asortymentem zooplusa) - bitiba.pl. Karma dla Ovo w zoo jest najczęściej droższa ok 15.00 - 20.00 zł, dostawa bezpłatna od zamówienia na 119.00 zł No proszę! Dziękujemy za informacje. Przydadzą się przy kolejnym zakupie :) 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: Też polecam bitibę, identycznie pdoobny do zoo+, tak samo się kupuje, takie same niemal promocje, a karmy tańsze... Poszedł grosik dla Mikusi i Bobika. Symbolicznie bardziej, ale... ;) Gdosz do grosza i ....będzie ich fura ;) Bardzo Tysiu dzięuję!!! :* 6 minut temu, elik napisał: Kto pierwszy ten lepszy. Ponoć :) Podobno ;) Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Dziewczyny, jest jeszcze sklep (z asortymentem zooplusa) - bitiba.pl. Karma dla Ovo w zoo jest najczęściej droższa ok 15.00 - 20.00 zł, dostawa bezpłatna od zamówienia na 119.00 zł W zooplusie dostawa darmowa od kwoty 79,00 zł. Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Faktura za karmę Informacja, że kasiorka na konserwy już na koncie zooplus`a Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Szanowny Odbiorco, informujemy, że paczka o numerze: 16125891844 (Nr referencyjny: 101979353) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics została przekazana kurierowi GLS. Adres doręczenia: xxxxx xxxx Hotel dla Zwierzt Szafirka 755 121 83, ul. ul. Asnyka 11 , 67-100 NOWA SûL.Przewidywane doręczenie:2018-01-10 w godzinach: 10:00 - 15:00.Chcesz bezpłatnie zmienić miejsce lub termin dostawy? Kliknij i dostosuj dostawę do swoich potrzeb:Zmieniam za pomoca przegladarki wwwZmieniam za pomoca zainstalowanej aplikacji GLS (Android) Nie chcesz czekać na kuriera? Już teraz przekieruj paczkę do jednego z 1500 naszych punktów odbioru paczek ParcelShop i odbierz ją w dogodnym dla siebie miejscu i czasie! Jednocześnie informujemy, iż powyższe rozwiązanie nie jest możliwe dla paczek z usługami dodatkowymi, np. z usługą pobrania CashService. Jeśli wcześniej złożona została dyspozycja zmiany dostawy, nie ma potrzeby ponownego jej dokonywania. Pozdrawiamy Zespół GLS Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 W tamtym sklepie te puszki byłyby o 7,00 zł tańsze, ale za dostawę trzeba byłoby zapłacić 15,00 zł. Suma summarum w zooplusie wyszło taniej. Quote
b-b Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: W zooplusie dostawa darmowa od kwoty 79,00 zł. 1 godzinę temu, elik napisał: Kasiorka na konserwy już na koncie zooplus`a 53 minuty temu, elik napisał: W tamtym sklepie te puszki byłyby o 7,00 zł tańsze, ale za dostawę trzeba byłoby zapłacić 15,00 zł. Suma summarum w zooplusie wyszło taniej. Przy zakupie tych małych puszek to się nie opłaca ale duże 24x800 to już tak :) bo łapią się w darmowej dostawie :) Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 10 minut temu, b-b napisał: Przy zakupie tych małych puszek to się nie opłaca ale duże 24x800 to już tak :) bo łapią się w darmowej dostawie :) To następnym razem kupie w tym sklepie :) Tylko te puszki 24x800g to karma dla dorosłych psiaków. Ale myslę, że to nie taka znowu różnica. Quote
b-b Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 1 minutę temu, elik napisał: To następnym razem kupie w tym sklepie :) Tylko te puszki 24x800g to karma dla dorosłych psiaków. Ale myslę, że to nie taka znowu różnica. Jak znajdę czas - chyba nigdy! - to poczytam skład tamtych i tych .Sprawdzę czym się różnią :) No chyba, że jak nam się będzie karma kończyła to znowu u nas będzie. I to by było najlepiej ;) Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: Jak znajdę czas - chyba nigdy! - to poczytam skład tamtych i tych .Sprawdzę czym się różnią :) No chyba, że jak nam się będzie karma kończyła to znowu u nas będzie. I to by było najlepiej ;) Chyba miałaś na myśli, że: . . . jak nam się będzie karma kończyła to już ich u nas nie będzie. I to by było najlepiej ;) :) Quote
b-b Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Chyba miałaś na myśli, że: . . . jak nam się będzie karma kończyła to już ich u nas nie będzie. I to by było najlepiej ;) :) Nie :) Padam już na twarz i przez to tak byle jak piszę ;) Jak psiaki już zjedzą tą co jest to może już w zoo+sie będzie znowu promocyjna i nie będę musiała sprawdzać składu ;) A że psiaki do tego czasu mogłyby być już w swoich domkach to inna sprawa ;) Quote
elik Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: Nie :) Padam już na twarz i przez to tak byle jak piszę ;) Jak psiaki już zjedzą tą co jest to może już w zoo+sie będzie znowu promocyjna i nie będę musiała sprawdzać składu ;) A że psiaki do tego czasu mogłyby być już w swoich domkach to inna sprawa ;) no ja też już padam na pisk i nie do końca rozbieram to, co czytam :) No tak, nic dziwnego, przecież jest już po północy. Ja spadam do wyrka :) Quote
b-b Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 1 minutę temu, elik napisał: no ja też już padam na pisk i nie do końca rozbieram to,co czytam :) No tak, nic dziwnego, przecież jest już po północy. Ja spadam do wyrka :) Ja też :) kolorowych ;) Quote
Olena84 Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 8 godzin temu, elik napisał: ale cudne! Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Pora wstawać! Dzień dobry. I tu się spotykamy :) Ale miło :) Dzień dobry Quote
elik Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 18 minut temu, Olena84 napisał: ale cudne! Quote
Recommended Posts