Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do zamojskich pięknot, jak dobrze widzieć je poza schronem:)

Mice na pewno potrzebny czas, a Bobi po SPA powolutku powinien szykować się do domku;)

Posted

Bobi nadal szczekliwy, ale jak się do niego podchodzi, by zapiąć smycz, to przestaje i opuszcza głowę.

Kiedy zbliżam się do dziewczyn, to Dunia chowa się za Miką. Popołudniowe kuszenie smaczkami przyniosło 50 % powodzenia - Dunia oczywiście schowała się za Miką, a Mika chętnie zaczęła jeść mi z ręki, nawet zrobiła kilka kroków aby wziąć ode mnie ostatnie smaczki. Kiedy wstałam (bo siadam sobie koło nich), to skuliły się obydwie i czekały kiedy odejdę.

Mika ur. w 2016 r., a Bobik chyba w 2014 r.? (załącznik). Psiaki sterylizowane w październiku, standardowo zaczipowane i zaszczepione przeciwko wściekliźnie.

IMG_20180108_202100_450x600.jpg

Posted
9 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Zapraszam na mini bazarek :)

Bardzo DZIĘKUJEMY!!! :D :*

1 godzinę temu, elik napisał:

Wczoraj i dzisiaj tj. 7 i 8,01, na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty

.................20,00 zł   od  ona03   -  7.01.

.................50,00 zł   od  Besia11   -  8.01.

...............100,00 zł  od  mdk8  podarunek od Devonka  -  8.01.

.................20,00 zł   od  mdk8   -  8.01.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a53c3bd372d1_kwiatki6.gif.5dff7085409b9c2f348414208ca48faf.gif

Ogromnie dziękujemy za wszystkie wpłaty.

To wspaniale,że psiaczki zawojowały tyloma sercami :)

1 godzinę temu, Tola napisał:

Zaglądam do zamojskich pięknot, jak dobrze widzieć je poza schronem:)

Mice na pewno potrzebny czas, a Bobi po SPA powolutku powinien szykować się do domku;)

Nikogo na siłę nie wygonimy. Niech dochodzą do siebie :)

Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Bobi nadal szczekliwy, ale jak się do niego podchodzi, by zapiąć smycz, to przestaje i opuszcza głowę.

Kiedy zbliżam się do dziewczyn, to Dunia chowa się za Miką. Popołudniowe kuszenie smaczkami przyniosło 50 % powodzenia - Dunia oczywiście schowała się za Miką, a Mika chętnie zaczęła jeść mi z ręki, nawet zrobiła kilka kroków aby wziąć ode mnie ostatnie smaczki. Kiedy wstałam (bo siadam sobie koło nich), to skuliły się obydwie i czekały kiedy odejdę.

Mika ur. w 2016 r., a Bobik chyba w 2014 r.? (załącznik). Psiaki sterylizowane w październiku, standardowo zaczipowane i zaszczepione przeciwko wściekliźnie.

IMG_20180108_202100_450x600.jpg

Oby dziewczyny szybko przekonały się,ze od Ciebie to tylko same dobre rzeczy je spotkają :)

Stawiam na 2011r 

Ciekawe co powie wet .

7 minut temu, Poker napisał:

Dla mnie to jest 2011, przynajmniej ja  też  tak piszę.

Niom. Dla mnie też.

Posted
Dnia 7.01.2018 o 10:56, elik napisał:

Niestety nie m juz tego pkietu promocyjnego z puszkami a 800 g. Są tylko puszki a 400 g. Jest zestaw dla szczeniaków i małych psów i myślę, że ten byłby najlepszy. Czy go kupić ?

To jest wołowina i kurczak cena 24 puszek - 79,80 zł

http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/junior/158549

Animonda GranCarno Original Junior, 24 x 400 g

Animonda GranCarno Junior jest specjalnie dostosowana do potrzeb szczeniąt i młodych psów, a kawałki mięsne karmy są dopasowane do wieku psa. Teraz także w megapakiecie 24 x 400g w korzystnej cenie! c.d. opisu

wykupiłyście "mojemu" Grzesiowi ;), bo musiałam dosztukowywać to co zostało;), pierwszy raz takie braki na zooplusie

Posted

Dziewczyny, jest jeszcze sklep (z asortymentem zooplusa) - bitiba.pl. Karma dla Ovo  w zoo jest najczęściej droższa ok 15.00  - 20.00 zł, dostawa bezpłatna od zamówienia na 119.00 zł

Posted
5 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Dziewczyny, jest jeszcze sklep (z asortymentem zooplusa) - bitiba.pl. Karma dla Ovo  w zoo jest najczęściej droższa ok 15.00  - 20.00 zł, dostawa bezpłatna od zamówienia na 119.00 zł

Też polecam bitibę, identycznie pdoobny do zoo+, tak samo się kupuje, takie same niemal promocje, a karmy tańsze...

Poszedł grosik dla Mikusi i Bobika. Symbolicznie bardziej, ale... ;)

Posted
6 godzin temu, Olena84 napisał:

wykupiłyście "mojemu" Grzesiowi ;), bo musiałam dosztukowywać to co zostało;), pierwszy raz takie braki na zooplusie

Kto pierwszy ten lepszy. Ponoć :)   5a5534d707f70_gifpuszczaoczko.gif.88838fafe9136b9ef91df70f59c7fc6b.gif

Posted

Może za jakiś czas będzie znowu promocja ;)

No proszę!

Dziękujemy za informacje. Przydadzą się przy kolejnym zakupie :)

13 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Też polecam bitibę, identycznie pdoobny do zoo+, tak samo się kupuje, takie same niemal promocje, a karmy tańsze...

Poszedł grosik dla Mikusi i Bobika. Symbolicznie bardziej, ale... ;)

Gdosz do grosza i ....będzie ich fura ;)

Bardzo Tysiu dzięuję!!! :*

6 minut temu, elik napisał:

Kto pierwszy ten lepszy. Ponoć :)   5a5534d707f70_gifpuszczaoczko.gif.88838fafe9136b9ef91df70f59c7fc6b.gif

Podobno ;)

Posted

W zooplusie dostawa darmowa od kwoty 79,00 zł.

Posted

Szanowny Odbiorco,

informujemy, że paczka o numerze: 16125891844 (Nr referencyjny: 101979353) nadana przez zooplus AG c/o Dirks Consumer Logistics została przekazana kurierowi GLS.

Adres doręczenia: xxxxx xxxx Hotel dla Zwierzt Szafirka 755 121 83, ul. ul. Asnyka 11 , 67-100 NOWA SûL.

Przewidywane doręczenie:2018-01-10 w godzinach: 10:00 - 15:00.
Chcesz bezpłatnie zmienić miejsce lub termin dostawy?

Kliknij i dostosuj dostawę do swoich potrzeb:

Zmieniam za pomoca przegladarki www

Zmieniam za pomoca zainstalowanej aplikacji GLS (Android)

Nie chcesz czekać na kuriera? Już teraz przekieruj paczkę do jednego z 1500 naszych punktów odbioru paczek ParcelShop i odbierz ją w dogodnym dla siebie miejscu i czasie!
Jednocześnie informujemy, iż powyższe rozwiązanie nie jest możliwe dla paczek z usługami dodatkowymi, np. z usługą pobrania CashService.

Jeśli wcześniej złożona została dyspozycja zmiany dostawy, nie ma potrzeby ponownego jej dokonywania.

Pozdrawiamy
Zespół GLS

Posted

W tamtym sklepie te puszki byłyby o 7,00 zł tańsze, ale za dostawę trzeba byłoby zapłacić 15,00 zł. Suma summarum w zooplusie wyszło taniej.

Posted

W zooplusie dostawa darmowa od kwoty 79,00 zł.

Kasiorka na konserwy już na koncie zooplus`a

53 minuty temu, elik napisał:

W tamtym sklepie te puszki byłyby o 7,00 zł tańsze, ale za dostawę trzeba byłoby zapłacić 15,00 zł. Suma summarum w zooplusie wyszło taniej.

Przy zakupie tych małych puszek to się nie opłaca ale duże 24x800 to już tak :) bo łapią się w darmowej dostawie :)

Posted
10 minut temu, b-b napisał:

Przy zakupie tych małych puszek to się nie opłaca ale duże 24x800 to już tak :) bo łapią się w darmowej dostawie :)

To następnym razem kupie w tym sklepie :) Tylko te puszki 24x800g to karma dla dorosłych psiaków. Ale myslę, że to nie taka znowu różnica.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

To następnym razem kupie w tym sklepie :) Tylko te puszki 24x800g to karma dla dorosłych psiaków. Ale myslę, że to nie taka znowu różnica.

Jak znajdę czas - chyba nigdy! - to poczytam skład tamtych i tych .Sprawdzę czym się różnią :) No chyba, że jak nam się będzie karma kończyła to znowu u nas będzie. I to by było najlepiej ;)

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Jak znajdę czas - chyba nigdy! - to poczytam skład tamtych i tych .Sprawdzę czym się różnią :) No chyba, że jak nam się będzie karma kończyła to znowu u nas będzie. I to by było najlepiej ;)

Chyba miałaś na myśli, że:

. . . jak nam się będzie karma kończyła to już ich u nas nie będzie. I to by było najlepiej ;)   :)

Posted

Chyba miałaś na myśli, że:

. . . jak nam się będzie karma kończyła to już ich u nas nie będzie. I to by było najlepiej ;)   :)

Nie :)

Padam już na twarz i przez to tak byle jak piszę ;)

Jak psiaki już zjedzą tą co jest to może już w zoo+sie   będzie znowu promocyjna  i nie będę musiała sprawdzać składu ;)

A że psiaki do tego czasu mogłyby być już w swoich domkach to inna sprawa ;)

Posted
9 godzin temu, b-b napisał:

Nie :)

Padam już na twarz i przez to tak byle jak piszę ;)

Jak psiaki już zjedzą tą co jest to może już w zoo+sie   będzie znowu promocyjna  i nie będę musiała sprawdzać składu ;)

A że psiaki do tego czasu mogłyby być już w swoich domkach to inna sprawa ;)

5a554d61e517c_miech7.gif.6e098a1dd3c24cc8e0f3b2d12ef7efa3.gif no ja też już padam na pisk i nie do końca rozbieram to, co czytam :)

No tak, nic dziwnego, przecież jest już po północy.  Ja spadam do wyrka :)

5a554dce822d3_nadobranoc.gif.cc9090944435aff73b041f8a4049bbff.gif

Posted

5a554d61e517c_miech7.gif.6e098a1dd3c24cc8e0f3b2d12ef7efa3.gif no ja też już padam na pisk i nie do końca rozbieram to,co czytam :)

No tak, nic dziwnego, przecież jest już po północy.  Ja spadam do wyrka :)

5a554dce822d3_nadobranoc.gif.cc9090944435aff73b041f8a4049bbff.gif

Ja też :)

kolorowych ;)